nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 20. hétfõ)

Napi horoszkóp (08. 20. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars kellemetlen fényszögben van a Vénusszal. Ma ismét nagyon büszke lehetsz magadra. Teljesítményeid kimagaslóak, és újabb sikereket zsebelhetsz be. Vigyázz, nehogy bajba keverjen az elbizakodottságod. Érthető, hogy szereted, ha dicsérnek, ünnepelnek, de tegyél különbséget a barátok őszinte és a vetélytársak kelletlen gratulációi között.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben van a Marssal. Élesen látod a körvonalakat, a megszokott környezetet, az unos-untig ismert arcok más színben tűnnek fel. Az ismertről kiderül, hogy ismeretlen és érdekes, az ismeretlenről, hogy szokványos és unalmas. Ma ráébredhetsz, milyen fantáziátlanok is a fantaszták.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemes fényszögben van a Jupiterrel. A hét első napja nem szokott kiemelkedő eseményeket hozni, s ez most is így lesz. Kicsit unalmas, kicsit szürke, s mivel olyan fáradt vagy, mint egy gályarab, ez egyenesen eszményi a számodra. Így legalább nyugodtan rendbe szedheted gondolataidat, érzéseidet, amire egyébként sosincs időd.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold uralomban van a Rák jegyében. Szerencsés vagy a szerelemben, a munkában, de vigyázz a szerencsejátékokkal! Ha egyébként szeretsz, most ne menj el kártyázni, főként ne játssz pénzben, mert biztosan veszítenél. Úgy érzed, most tiéd az egész világ. Ha teheted, most menj szabadságra, vagy legalább töltsd a természet lágy ölén a nap hátralevő részét.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. A július 23. és augusztus 2. között született Oroszlánok csak nagy igyekezettel ronthatják el ezt a napot, hiszen a csillagok csupa jót ígérnek számukra. Túláradó érzéseiknek ma semmi sem szab határt. Az áldott Nap persze egyaránt süt minden Oroszlánra, s még a csüggedők is bízhatnak váratlan szerencséjükben.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr saját házában áll együtt a Nappal. Rövid idő alatt sok pénzt veszíthetsz, ha nem vigyázol. Régen voltál már vásárolni, szükséged volna néhány apróságra, beszerzőkörutad során azonban sok mindenbe beleszerehetsz, és nem tudsz ellenállni. Hatalmas pakkokkal, lapos pénztárcával térsz haza. Fáradtan dőlsz az ágyra, és meggondolatlan vásárlásodon rágódsz.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz együtt áll a Nappal. Minden kezdet nehéz. Így lesz ez a mai napon is, hiszen egy ilyen fantasztikus hétvége után kinek van kedve dolgozni. Lassan belerázódsz, kár tönkretenni a hetet idegeskedéssel mindjárt az elején. Vállalj kevesebbet, s ahogy nő a munkakedved, úgy növelheted a teljesítményedet is. Hogy nem vagy csúcsformában, ezt családod is hamar észreveszi, így lemondanak az esti programról. Kár érte!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig csak jó fényszögeket kap. A vállalt különmunkát mindenképpen el kell végezned, mégpedig olyan színvonalon, ahogyan azt tőled elvárják. Szerencsére alkotóerőd teljében vagy, s még az ilyen rutinfeladatok sem jelentenek neked unalmat és szürkeséget. Fantáziád a rekkenő melegben is szárnyal, ezt használd ki!









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szerelmes szívek számára sok jót tartogat a mai nap. Ha ma vallomást akarsz tenni, vagy bizonyosságra vágysz, kedvező fogadtatásra, érző, érted dobogó szívre találsz. Romantikus találkozót beszélhetsz meg valakivel, amikor a kedvesed elutazik, vagy valami más okból távol van. Ezzel egyáltalán nem árthatsz a kapcsolatodnak, helyesen cselekszel.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Szaturnusz együtt áll a Merkúrral. Mint egy számítógép, olyan az agyad. Egyszer hallott dolgokra is kiválóan emlékszel. Érdemes fejleszteni ebbéli képességed. Nem kerül sok fáradságodba, s fokozhatod vele magaddal szemben a bizalmat. Már most figyelj oda, hogy vállalkozásod nyereséges legyen. Vagy konkrét cél érdekében gyűjtsd össze a pénzed, vagy azonnal fektesd be! A beruházások további lendületet adnak.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemesen kapcsolódik a Holdhoz. Még mindig kamaszosan lelkesült vagy. Alig várod, hogy a tegnap értőnek bizonyult közönséged előtt még részletesebben kifejthesd elképzeléseidet. Az ötlet nem rossz! Vidd hát haza a zajos kompániát, s otthon, néhány palack hűs ital és finom falatok „társaságában” tartsd meg a „székfoglalót”.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun szemben áll a Szaturnusszal. Zavar a rendetlenség. Már az is… Látod, állapotod mind több reményre ad okot. Fellélegezhetsz! De csak azután, hogy rendet raktál. Nem a lelkedben, hiszen azzal talán még estére sem végeznél… Egyelőre elégedj meg a közvetlen környezetedben található „lelketlen” tárgyakkal. Ha elkészültél, üdítő lesz egy langyos fürdő. Hiszen abban még a lélegzés is könnyebb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top