nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 21. kedd)

Napi horoszkóp (08. 21. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars szemben áll a Jupiterrel. Pályádon meredek ívben kaptatsz felfelé, nem árt az óvatosság. Ha elszédülsz, lezuhanhatsz, és minél magasabban állsz, annál nagyobbat eshetsz. Erre most talán nem is gondolsz. Tökéletesen elfoglalnak nagyra törő terveid. Ma még bízhatsz a megvalósításukban: erőd, küzdőképességed kifogástalan.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Egyre csak azon jár az eszed, hogy milyen ürüggyel is mondhatnád le a fogorvost. De már annyiszor jelentkeztél be és mondtad le az utolsó pillanatban, hogy talán még egyszer nem játszhatod el ezt a játékot. Nincs olyan ésszerű érv, amely elmeneteled mellett szólna, ne is próbáld meggyőzni magad. Menj el a fogorvoshoz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr együtt áll a Vénusszal. Vigyázz, mert ma rendkívüli módon fogékony vagy a szerelemre, és könnyen lehet, hogy nem viszed el szárazon. Több irányból is veszély fenyeget. Lehet, hogy az esti baráti összejövetel tartogat meglepetést a számodra, de nem kizárt egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság robbanásszerű átalakulása szerelemmé. Ez utóbbi esetben legyél óvatos!









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kapcsolódik a Merkúrhoz, az utazások bolygójához. Nemsokára itt a nyár vége. Utazz el, vagy készíts elő még egy szeptember eleji kirándulást. A tervezgetés úgyis a te asztalod. Örömet okozol ezzel szeretteidnek is. Hivatásodban sikerek érhetnek, de ne bízd el magad. Rokonszenvesebb a szerénység, barátokat is szerezhetsz vele. A futás vagy a tenisz most igazán hasznos és semmi esetre sem szégyen!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap kapcsolódik a Plútóhoz. Nagyon könnyen és gyorsan kötsz barátságot, ezért számolnod kell azzal, hogy olykor csalódsz. Tanúsíts több odafigyelést régi barátaid felé, hiszen ápolni kell az őszinte kapcsolatokat. Felületes ismeretségeidben nem árt tartózkodóbbnak lenned, s mielőtt valakit a bizalmadba fogadnál, győződj meg arról, hogy méltó-e rá. Ehhez hosszú idő kell.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr közelít a Mars kellemetlen fényszögéhez. Többen támadnak ma ellened, de a füled botját sem mozdítod. Valahogy nem vagy formában – szerencsére. Máskor már heves vitákba szálltál volna, ma azonban fel sem veszed a szurkálódásokat. Talán beleunnak a hiábavaló ugratásba, talán a te idegeid vannak kötélből.










Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemetlen fényszöggel kapcsolódik a Holdhoz. Kezded nehezen viselni a napok óta tartó változékony időjárást. Fáradtnak, elcsigázottnak érzed magad már kora reggel, hiszen éjszaka sem tudsz elaludni a nagy hőség miatt. Ahelyett, hogy szenvednél, menj el pár nap szabadságra, és töltsd vízközelben ezeket a nehéz napokat. Az sem lenne baj, ha azonnal indulnál.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó az égi horoszkóp munkaháza felett tranzitál. Míg mások nyaralnak, élvezik a napfényt és a meleget, addig neked itt kell rostokolnod. Ez bizony kellemetlen, de ha ennek a másik oldalát nézed, rögtön más színben tűnik fel a világ. Egyszerre észreveszed azt is, hogy páratlan lehetőségek kínálkoznak, olyan előnyös helyzetbe kerülsz, amely ritkán adatik meg. Most a tiéd a felelősség, de a kiugrás ritka alkalma is.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter szemben áll a Marssal. Segítőkészséged és lobbanékonyságod meggondolatlan cselekedetre ragadtathat. Belefogsz valamibe, de az elején nehézségekbe ütközöl, s hamar elveszíted kedved és lelkesedésed. Gondolkodj el ezen, és határozd el, hogy ezentúl megfontoltabban és türelmesebben viselkedsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemesen kapcsolódik a Plútóhoz. Nem baj, ha jár az agyad. Olyan emberek előtt azonban ne fitogtasd agyafúrtságodat, akik földhöz és fillérekhez ragadtak. Csak annyira vond bele őket elképzeléseidbe, amennyire a saját hasznukat képesek felfogni belőle. Ha ezt nem tartod szem előtt, könnyen nyerészkedéssel vádolnak. A túlzott óvatosságot, a vizsgálóbírói magatartást azért mellőzd! Legyél büszke rá, ha jó diplomatának könyvelheted el magad.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A tegnapi nap igazán kiválóan sikerült. Számtalan új hívet szereztél magadnak, mind többen hisznek benned. Régi kollégáid közt új arcokra találtál, s most lázas izgalommal próbálsz mindent behozni, amit eddig elmulasztottál. Azért ezt se vidd túlzásba! Egészséged nem a legrózsásabb, úgyhogy egy éjszakába nyúló társas együttlét – sok-sok alkohollal – most nem igazán használna neked.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun még szemben áll a Szaturnusszal. Egy kis aprómunka még hátravan. A fontos dogok úgy-ahogy a helyükre kerültek, de testedet elhanyagoltad, túlzottan kihasználtad, valósággal kiszipolyoztad. Lassíts egy kicsit, ne legyél túl temperamentumos. Ne most hozz radikális változtatásokat az életedbe, ne ítélj meg senkit a külseje alapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top