nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (08. 28. kedd)

Napi horoszkóp (08. 28. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Valamelyest enyhül a feszültség, de továbbra is bizalmatlanságot táplálsz munkatársaiddal vagy szűkebb környezeteddel szemben. Mélyen meg vagy győződve arról, hogy a hiba bennük van, nem pedig benned. Az összevissza vagdalkozás nem vezet semmire. Jobban tennéd, ha háromig számolnál, mielőtt oktalanul megbántanád azokat, akiknek őszinte ragaszkodásában cseppet sem kételkedhetsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Élvezed a felfokozott életritmust, azt, hogy egyetlen nap mennyi minden történik, elintéződik. Nem csodadolog ez, de a jó szervezés, a munkatársak szinte már aggályos megválogatása, a technikai felszereltség mindenképpen előfeltétel. S ha már összerázódott a csapat, az további lendületet ad. A sebesség szédítő! Este az új kocsival vacsorázni viszed kedvesedet.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Olyan feladatba vágsz bele, amellyel már régóta kacérkodsz, de mindig úgy gondoltad, hogy ez már meghaladja erődet. Könnyen lehet, hogy kudarcot vallasz, mert az előjelek nem túlságosan kedvezőek. A feladott játszmánál még mindig jobb, ha úrrá leszel büszkeségeden, és nem egyedül próbálod bevégezni a munkát. Igaz, így a dicsőségen is osztoznod kell, s ez már igencsak a nehezedre esik.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygóddal, a Holddal többen is szemben állnak. Vigyázz egészségedre fokozottabban, mint eddig tetted! Kevesebb kávét igyál, megárthat a nagy meleg is! Tart még a jó hangulatod, használd ki az elmúlt napok igazán kedvező hatásait! Ha teheted, menj el a városból, legalább néhány órára feledd el hivatali gondjaidat is, megéri!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll két másik bolygóval. Továbbra is rózsaszínűnek látod a világot, virágos jókedvedben könnyedén győzöd le az akadályokat, sőt talán nem is veszel tudomást róluk, és még ha percekre is, de beragyogod mások szürke, egyhangú hétköznapját. Legyél azonban óvatos, a szerencsejátékoktól jobb, ha távol tartod magad. Legalábbis ha úgy érzed, hogy a szerelemben vagy szerencsés.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, szemben áll a Neptunnal. Miért van az, hogy az egyiknek minden, a másiknak szinte semmi sem sikerül? Érdekes, hogy mindez akkor foglalkoztat, amikor a sikeres oldalon állsz. Talán azért időzöl el ennél a gondolatnál, mert voltál már a másik oldalon is. Sajnos nincs túl sok időd hosszan morfondírozni, hiszen határidőre kell elkészülnöd egy munkával.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szerelmes Oroszlán jegyében áll. Ma az ifjú Mérlegeknek kedvez a szerencse. Nagy esélyed van arra, hogy első szerelmedet ismerheted meg ezen a napon. Nem árt, ha szüleidtől tanácsot kérsz, hiszen e témában valamivel több tapasztalattal rendelkeznek, mint te. A felnőtt Mérlegekre is szép élmény vár. Sokadik érettségi találkozójukat ünnepelhetik ma este.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A napjegyed szerelmi házában az Uránusz ül, kellemetlen fényszögben. Nem biztos, hogy sokáig együtt tudtok maradni, ha képtelen vagy tekintettel lenni a párod kívánalmaira, és csak a saját igazadat hajtogatva próbálod befolyásolni. Kedvező hatás helyett csupán azt éred el, hogy felidegesíted, felizgatod és kibillented egyensúlyából. Ha egy kiborult ember mellett szeretnél élni, akkor csak így tovább!









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hagyatkozz jobban a megérzéseidre és az intuíciódra. Nem kell mindig ragaszkodnod az előzetes elképzeléseidhez, nem kell a racionális érveknek minden körülmények között elsőbbséget biztosítanod. Ha így teszel, akkor a munkában és a szerelemben egyaránt meglepetések érnek. A Nyilas hölgyek ma egészségi téren kedvező változásokat észlelhetnek.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A megszokottnál könnyebben, lendületesebben végzed teendőidet, amit erősen befolyásol a megszokottnál jobb egészségi állapotod. Ha nyaralsz, ha csendesen telnek óráid, azok sem eseménytelenek. Legfontosabb teendőd azonban az, hogy kedvesedet kényeztesd. Ha módodban áll, fotózz, készíts videofelvételeket, mert nagyon bánnád, ha nem örökítenéd meg ezt a nyarat.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, szemben áll a Szaturnusszal. Ne akarj senkit irányítani, hiszen még a gyermekeknek is megvan a saját elképzelésük, hagyd, hogy érvényesítsék őket. Hibákat te is ejtesz, nem is keveset, de ezekből is tanulunk. Szerelmi téren sem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy te szeretted volna.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Talán azt tervezed, hogy rövid üzleti útra indulsz, bár az a gyanúd, hogy telefonon ugyanúgy el tudnál intézni mindent. Barátod lakást keres, és téged is magával szeretne vinni a felderítőútra. Nincs szükséged varázsigére ahhoz, hogy megnyíljanak előtted azok az ajtók, amelyeken eddig hiába kopogtattál. Ma kedvességeddel mindent elérhetsz. Használd ki a lehetőségeidet. Készülj fel arra is, hogy különleges emberekkel fogsz találkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top