nlc.hu
Horoszkóp
Szeptemberi holdnaptár

Szeptemberi holdnaptár

Az õsz mindig hoz valami változást. A Hold misztikus hatása most furcsa dolgokat eredményezhet. Nézd meg a holdnaptárt, hogy felkészülten vághass neki az új feladatoknak, az új kihívásoknak! Ne feledd, a Hold segíti utadat!

2007. szeptember 1., 2., 3.

Fogyó Hold a Bikában

Számíthatsz rá, hogy azok az emberek beszélnek ki a hátad mögött és tesznek rád irigy megjegyzéseket, akik a szemedbe mosolyognak. Ne törődj vele, csak arra ügyelj, hogy ne keveredj pletykába, inkább gyakorold ebben a három napban a hallgatás művészetét. Fülelj, hogy ki mit mond, de egyetlen szót se fűzz hozzá, mert így elkerülheted, hogy kiforgassák vagy félremagyarázzák a szavaidat. Régi barátság hirtelen véget érhet, ami fáj és hiányozni fog mindkettőtöknek.






2007. szeptember 4., 5.

Fogyó Hold az Ikrekben

Érdemes most shoppingolni, mert olyan dolgokat találhatsz, amelyeket régóta kerestél, és amelyeknek az ára elérhető lesz. Ám arra ügyelj, hogy minden szabályt betarts, mert bírságveszélyesek ezek a napok. A régi párkapcsolatokban, együttélésekben harmónia uralkodik, egy nehéz helyzet még szorosabbá teszi közöttetek a kapcsolatot. Viszont a szerelmi viszonyokban, az együttjárásokban olyan helyzet alakul ki, amely elfogadhatatlan mindkettőtök számára, és szakításra kerülhet sor.


2007. szeptember 6., 7.

Fogyó Hold a Rákban

Kimagyarázhatod magad egy rendkívül kellemetlen helyzetből, és megúszhatsz egy felelősségre vonást, vagy egy kapcsolat így válik tovább folytathatóvá. Az energiaszinted ma kissé alacsonyabb, ez az oka annak, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához, hogy egyáltalán csinálj valamit. Ami a családtagoknak nem fog tetszeni, mert ők ezt lustaságként értékelik, és kicsit agresszívebben fognak noszogatni. Az önzetlenség két napja is lehetne a mostani, amikor törődj másokkal, ne magaddal, és segíts nekik a problémájuk megoldásában.






2007. szeptember 8., 9.

Fogyó Hold az Oroszlánban

Olyan személlyel találkozol, akiről régen hallottál, talán már el is felejtetted őt, de ő jól emlékszik rád. Lesznek emberek, akikkel most nincs kedved kommunikálni, mert nem értik azt, amit mondasz. Semmilyen érv vagy ellenérv nem hat velük szemben, és úgy érzed, hogy minden erőfeszítésed hiábavaló. Ne engedd, hogy kiborítsanak, hanem inkább gondold végig, hogy miért éppen őket sodorta utadba az élet. Mire kívánja így felhívni a sors a figyelmedet, mert előfordulhat, hogy a saját problémáddal – amelyet egy ideje elfojtasz – így szembesülhetsz. Rendkívül balesetveszélyes ez a két nap, légy óvatosabb! Kolléga iránt váratlanul lobbanhatsz szerelemre.


2007. szeptember 10.

Fogyó Hold a Szűzben

Csak semmi szorongás, semmi kisebbrendűségi érzés! Szedd össze magad, és ne képzeld azt, hogy senkitől sem kapsz támogatást, hogy olyan egyedül vagy, mint az ujjad. Légy egy kicsit alkalmazkodóbb – különösen a nőkkel, mégpedig az idősebb korosztállyal –, és az érzéseidet ne tartsd magadban. A dolgok nem állnak annyira rosszul, mint amennyire te most gondolod. A legfontosabb, hogy győzd le a lelkedben az irigység érzését, mert ezzel a saját energiádat emészted és a hangulatodat teszed tönkre.


2007. szeptember 11.

Újhold a Szűzben





Kolléga vagy osztálytárs kicsinyes viselkedése bosszant, de nem foglalkozol vele túl sokat. Gyorsan túllépsz a problémákon, és a feladatra koncentrálsz. Ma figyelj az étkezésre, ügyelj arra, hogy ne habzsolj össze mindent, mert gyomorproblémák alakulhatnak ki. Rájössz arra, hogy mit akarsz, és ehhez a sors a rendelkezésedre bocsátja azokat az embereket, akiknek a segítségével elérheted a céljaidat. Ma olyan dolgot hallasz, amelynek segítségével jobban megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába, és ezáltal nagyobb önismeretre tehetsz szert.

2007. szeptember 12.

Növő Hold a Szűzben

Pompás a mai nap az olyan kapcsolatok ápolására, amelyekből hasznod, előnyöd lehet. A feletteseddel, a kollégáddal, az osztálytársaddal is jól kijöhetsz, és népszerűségi indexed is emelkedni fog. Ismerősöd megbocsátja neked a korábban elkövetett hibádat. Van egy személy a környezetedben, aki eddig is irritált a viselkedésével, a mai napon végképp kinyitja a kisbicskát a zsebedben. Őrizd meg a higgadtságod, ne szólj be neki, hanem vágj pókerarcot – ne tükröződjön rajtad semmiféle érzelem –, mert ezzel bosszanthatod őt a legjobban.


2007. szeptember 13., 14.

Növő Hold a Mérlegben

Szerencséd van, ha állást változtatsz, a munkahelyeden is megdicsérnek, és még az is lehet, hogy egy olyan személy fog hízelegni neked, aki eddig inkább utálatosan vagy fölényesen viselkedett. A házasságokban, együttélésekben nagy lesz az összhang, szinte mindent meg tudtok beszélni egymással, egymás szövetségesei vagytok. Kicsit többet foglalkozhatnál a szépségeddel, kipróbálhatnál egy új kozmetikumot vagy felkereshetnél egy szépségszalont.


2007. szeptember 15., 16., 17.

Növő Hold a Skorpióban

A munkahelyeden vagy a suliban megint olyan hírt hallasz, ami kihoz a sodrodból. De nem vagy egyedül, a környezetedben – talán éppen a partnereddel vagy közeli ismerősöddel – megbeszélheted az ügyet, és máris könnyebb lesz a lelked. A szenvedélyességet, ha lehet, a párkapcsolatban, pontosabban a szexben éld ki, aminek a partnered igazán örülni fog. És ne felejtsd el, hogy a legtöbb pasinak szüksége van az ágyban is megerősítésre, dicséretre, hogy ő a legjobb! Ha ezt nem teszed, lehet, hogy más, a harmadik teszi meg ezt helyetted, és próbálja elcsábítani tőled.


2007. szeptember 18., 19.

Növő Hold a Nyilasban

A munkahelyeden, a suliban nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, a rangban feletted álló emberekkel szemben tiszteletet tanúsíts, különben kihúzod a gyufát. Elérkezik a számonkérés pillanata is, igazolnod kell magad, és felelned egy korábbi tettedért. A szerelemben felbukkan a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Csak nyomozgatásra, kutatásra ne ragadtasd magad, mert ez a kapcsolatban törést hozhat. Azok a viszonyok, amelyek a mostani próbát nem állják ki, végleg megszűnnek, és fájdalmas nyomot hagynak maguk után.






2007. szeptember 20., 21., 22.

Növő Hold a Bakban

Van néhány olyan ember a környezetedben, akikkel azt hiszed, hogy jó a kapcsolatod, már-már baráti, miközben ők megpróbálnak téged kihasználni. És ha az érdekük úgy kívánja, akár hátba is támadnak. Ezért légy óvatos, a terveidről csak a legközelebbi ismerősödnek, a bizalmasodnak beszélj, vagy ami még jobb, csak a naplódban írd meg. Ha változtatni szeretnél az életeden, itt a ragyogó alkalom, mert azzal a hallatlanul nagy energiával és kreativitással, amivel most ajándékoz meg a sors, végrehajthatod. Csak ne fecséreld el személyes csetepatékra, és még akkor is tartózkodj a bosszúállás gondolatától, ha megcsaltak, kihasználtak vagy kijátszottak.


2007. szeptember 23., 24.

Növő Hold a Vízöntőben

Elérkezik az igazság pillanata, és rájössz, hogy nem is kellett sokat várnod arra, hogy aki megalázott, aki ártott, annak ezt most a sors keményen visszafizeti. Kaphatsz egy jó munkaajánlatot, olyan szövetségest tudhatsz magad mellett, akivel az élet könnyebb lesz. Testvéreddel, szomszédoddal rendezheted a vitás ügyeket, és békét köthetsz. Találkozhatsz azzal a személlyel, akinek nem a szépsége, hanem az esze varázsol el, és akivel jól kiegészítitek egymást.


2007. szeptember 25.

Növő Hold a Halakban





Ha a pasid percenként csatornát vált, akkor jobb, ha tudod, nem azért csinálja, hogy téged idegesítsen, hanem azért, mert a legjobb műsort szeretné megtalálni. Ő most a vadász szerepét játssza éppen, aki be akarja cserkészni a vadat, azaz a legizgalmasabb műsort. Ha vágysz egy kis édességre, süss kefires gyümölcspitét. Hozzávalók: 2 egész tojás, 1 kefir, 1 kefiresdoboznyi cukor, liszt és olaj, 1 csomag sütőpor és bármilyen gyümölcs. A hozzávalókat keverd össze, öntsd kivajazott, lisztezett tepsibe, a tetejét szórd meg gyümölccsel, és süsd meg.

2007. szeptember 26.

Telihold a Halakban

Vág az eszed, mint a borotva! Ragyogó szellemi formában leszel, azonnal tudod a választ mindenre, és amit korábban nem tudtál megtanulni, az most gyorsan megy. Remek az üzleti érzéked, a rábeszélőképességed, ennek köszönhetően növekedni fog a pénz a bankszámládon. Lelkileg viszont érzékenyebb vagy, ezért könnyebben meghatódsz, és annyira megsajnálsz valakit, hogy talán még könnyet is hullatsz érte.


2007. szeptember 27., 28.

Fogyó Hold a Kosban

Itt az ideje, hogy felfrissítsd a sminkkészletedet, és beszerezz egy karamellárnyalatú szájfényt, ami a természetes megjelenés alapját képezi. A parfümök piacán is szétnézhetnél, mert olyan illatra találhatsz, ami belopja magát a szívedbe, és ami hosszú ideig a kedvenced lesz. Nagyobb társasági életet fogsz élni, élvezed, hogy a középpontban állsz, és találkozhatsz a nagy Ővel.


2007. szeptember 29., 30.

Fogyó Hold a Bikában

Nem tudod kiverni őt a fejedből, minden pillanatban rá gondolsz, és alig várod, hogy találkozz vele, hogy lásd őt, vagy legalább hallj róla. Ez nem más, mint szerelem! Nagyon fontos, ha most feszült vagy, semmiféle nyugtató-, lazítószert ne szedj be, mert most sokkal könnyebb a rászokás veszélye, mint máskor. Családtagért tegyél meg mindent, ami tőled telik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top