Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 04. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Talán úgy érzed, hogy nincs szerencséd a szerelemben. Pedig épp ma győződhetnél meg arról, hogy ellenállhatatlan vagy. Szívügyekben legmerészebb vágyaid is beteljesülhetnek. Mindehhez még üzleti és egyéb sikereket is elérhetnél. Rád ma nem érvényes a mondás: aki szerencsés a szerelemben, veszít a kártyán. Ezen a napon még a pókeren is nyerhetnél.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nincs könnyű dolgod, ha meg akarod védeni javaslatodat. Nem hátrálhatsz meg, nem hunyászkodhatsz meg! Keményebb, határozottabb hangokat kell megütnöd, mert a vitatársak már-már durvák voltak veled. Bírálni érvekkel kell, nem hangerővel, tekintélyekre hivatkozva, másokat mocskolva. „A jelenlévők kivételek” – hangoztatják a többiek. Ez a mondás gyáva, szemérmetlen, kétszínű magatartásra vall. Nem rejted véka alá a véleményed!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszögben van a Plútóval. Szívesen adsz tanácsot fűnek-fának, amikor viszont neked lenne rá szükséged, a büszkeséged visszatart attól, hogy valamelyik barátodhoz fordulj segítségért. Bölcsen tennéd, ha legalább szorult helyzetedben engednél merevségedből, és nem szégyellnéd tanácstalanságodat. Barátaid még hálásak is lennének, hogy segíthetnek.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ma elhatározod, hogy diplomatikus leszel, de valahogy mindig kicsúszik valami olyan a szádon, ami esetleg sérthet másokat. Szerencsédre az emberek nem veszik fel a kesztyűt, s így később majd nem kell szégyenkezned a konfliktusok miatt. Alkotóerőd teljében van, következtetéseid helyesek, ezért már-már elbízod magad. Ne tedd! Jobb lesz, ha minden a régi kerékvágásba kerül.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a Szűz jegyében áll. Érezteti is a hatását a Merkúr, itt az ideje, hogy te is gondoskodj jövődről, átvizsgáld kilátásaidat. A betakarítás ideje van, a nehéz és fáradságos munkának beérett a gyümölcse. Te is tapasztalhatod, hogy ki mint vet, úgy arat. Ha kellőképpen bebiztosítottad magad az elemi károkkal szemben, most nem kell mitől tartanod. Szorgalmas munkádnak egész télen át élvezheted a gyümölcsét.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszögben áll a Plútóval. Egy hajdani tévedésednek ma iszod meg a levét. Sajnos már rég túltetted magad rajta, így váratlanul ér a dolog. Azt hitted, ez már lejátszott játszma, annak idején megbűnhődtél érte. Nemcsak kellemetlen pillanatokat tartogat a sors mára, de meglehet, nem jó helyen keresed az igazi örömöket.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Volt időd átgondolni a dolgot, s partnereddel is számba vettétek az összes lehetőséget. Megszületik hát a döntés, de főnökeid hallani sem akarnak róla. Van annyi előnyöd velük szemben, hogy kész tények elé állíthatod őket, amit akarva-akaratlan kénytelenek tudomásul venni. Egy jó barátod tájékoztat valami biztos befektetési lehetőségről, és igyekszik téged is bevonni. Gondolkodás nélkül mondj igent!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Végérvényesen elmúlt a nyár. Ez feltétlenül váltást jelent neked is. Nemcsak nyári ruhadarabjaidtól kell búcsút venni, de a kánikulai életvitelt is a gardróbba teheted. Bármilyen nehéz is, vissza kell térned a komoly, mértéktartó hétköznapokhoz, a sokszor szürke és egyhangú munkához. Örülj, hogy az elmúlt hónapok ilyen nagyszerűen teltek el, és ne sajnálkozz azon, hogy ismét kemény feladatok tesznek próbára.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai nap önmagadhoz képest meglehetősen passzívan viselkedsz. A kezdeményező, ötletadó szerepet átengeded másoknak. Figyelsz, hallgatsz és keveset beszélsz. A környezeted nem is érti, hogy mi történt veled. Nincs rossz kedved, egyszerűen csak arra vágysz, hogy ezúttal inkább csak szemlélője, mintsem alakítója légy az eseményeknek. S miközben befogadod mindazt, ami körülötted történik, fel is töltődsz, új inspirációkat kapsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz trigonban van a Plútóval. Titkos követőkre találsz. Figyelik lépteidet, telefonjaidat, horribile dictu, átkutatják zsebeidet. Megeshet, hogy megbízást adnak a nyomon követésedre. Lehet ez féltékenység, de lehet, hogy szakmai irigység juttat ebbe a helyzetbe. Ha felfedezed, ne leplezd le magad, hogy tudomásodra jutott a dolog. Tégy úgy, mintha mi sem történt volna.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Elhatározod – de már hányadszor?! –, hogy nem fogsz hivatásodnak élni, nem hagyod, hogy minden idődet elvegye, kitöltse a munka. Nemes szándékod valószínűleg ismét megfeneklik. A gondolatoknak ugyanis nem lehet megálljt parancsolni, s hogy ismét rájöttél valamire, nos, azért igazán nem lehet hibáztatni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lendületesen vágsz neki tennivalóidnak, bár kedvesed még marasztalna. Vegyél gyengéden búcsút, és rohanj, lehet, hogy már csak rád várnak. Kár volna elkésned éppen most, amikor csupa jót, csupa szépet fogsz hallani. Lám, ezt is megérted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top