nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 05. szerda)

Napi horoszkóp (09. 05. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Olyan szépen alakult minden. Már kezdted azt hinni, hogy ez továbbra is így lesz. Tévedtél. Elég egy váratlan rosszullét, egy röpke pillanat, amikor rádöbbensz, hogy múlnak és rombolnak az évek – máris vége a boldogságról szövögetett ábrándképeknek. Ami eddig kristálytiszta volt, hirtelen zavaros lesz. Később majd ismét kitisztul. Csak ki kell várni.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Lehet, hogy bal lábbal keltél fel? Semmi sem tetszik, semmi sem jó. A kávé nem ízlik, az első cigarettának is rossz illata van. A munkahelyeden mindenkibe belekötsz. Ha a kedvedben járnak, felfortyansz, ha nem törődnek veled, megneheztelsz. Teljesen feleslegesen kioktatsz mindenkit. Aki csak teheti, elkerül. A kedvesedre is megorrolsz. Titokban azt várod tőle, hogy derítsen jobb kedvre, de egy pillanatra sem ismered el, hogy bosszús volnál.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszögbe került a Marssal. Dúl a szerelem, olyannyira, hogy a heves érzelemkitörések megviselik egészségedet. Valójában egy teniszedzőbe kellene beleszeretned, aki azzal is törődne, hogy vigyázzon a testi állapotodra. Ilyen csak a regényekben fordul elő, ezért inkább szólj a gyermekeidnek, hogy ne felejtsenek el iskolába menni.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha szellemi foglalkozást űzöl, ma különösen vigyázz, mert hajlamos vagy az önteltségre, önhittségre. Ezzel nem teszel túl jó benyomást, főként akkor nem, ha új munkatárssal is találkozol. Szerelmi életed sincs igazán rendben. Ha ennyire nem értitek meg egymást, el kellene gondolkoznod, megéri-e a sok veszekedés a kevéske boldogságot. Át kellene gondolnod az életed!









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, szemben áll az Uránusszal. Aki első látásra megnyeri a bizalmadat, azzal szemben sokszor megalapozatlanul elnéző, míg arra érdemesebb emberekkel szemben rideg és bizalmatlan vagy. Nem hagyod magad meggyőzni arról, hogy rosszul ítéltél. Pedig ahhoz soha nincs késő, hogy a saját véleményedet felülbíráld, elvégre érhet kellemes csalódás is.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Szürke hétköznapok is válhatnak piros betűs családi ünnepekké. Lehet, hogy így lesz ez a mai nappal is. Jelentős eseményekre számíthatsz a szerelemben. S hogy ennek mely válfajára – életre szóló kapcsolat, feledhetetlen szerelem vagy akár eljegyzési vacsora –, az elsősorban tőled függ. Mindenképpen érdemes emlékezetessé tenni egy csodálatos csokor virággal. S hogy ezt te adod-e vagy kapod, az már nem is számít.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Bizonyítani akarsz, s ezért nem riadsz vissza semmilyen eszköztől. Nem kertelsz sokáig, azonnal a lényegre térsz. Úgy érzed, nincs vesztegetni való időd, pedig nem hajt senki. Egyszerűen csak szeretsz minél előbb túl lenni azon, amire már kidolgoztad végrehajtási tervedet. Ezt a munkatempót kevesen bírják ilyen hőségben. Ne csodálkozz, ha egyedül maradsz a küzdők sorában!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralodkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögben áll a Merkúrral. Lehetséges, hogy alaposan rászedtek. Gyanútlanul besétáltál a kelepcébe, s bosszúsan látod, hogy mindenki a te eseteden és kapálódzásodon nevet. Ha már így esett, nem kellene bosszankodnod a dolgon. Vágjál jó képet hozzá, s nevess együtt a többiekkel. Híres humorérzéked még az ilyen kellemetlen helyzetek legyőzésére is képes.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha intuitivitásod, vállalkozó kedved, biztos fellépésed ma megfontoltsággal és nyugodtsággal párosul, rendkívül kedvező benyomásokat kelthetsz olyan emberekben, akik alig vagy egyáltalán nem ismernek, s akik a kapcsolataik és/vagy a szavuk, befolyásuk révén sokat tehetnek szakmai és anyagi előbbre jutásodért. Ma szerelmi téren is elérhetsz sikereket.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód egy Merkúr uralta jegyben, a Szűz jegyében áll. Nagyon fáj, hogy meglopnak, megcsalnak, félrevezetnek. Nem is az anyagi veszteség keserít el, hanem a bánásmód. Szeretnél óvintézkedéseket tenni, hogy a jövőben ne történhessék meg ilyesmi, de jobb, ha belenyugszol, ezt nem lehet kivédeni. Ehhez hasonló eseményekre bármikor esélye van az embernek. Nem látsz át a szitán. Ne várd ki, míg teljesen lelombozódsz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A legjobb az lett volna, ha fel sem keltél volna. Nem mintha beteg volnál vagy rosszul éreznéd magad, pusztán azért, mert amihez ma hozzáérsz, azt lehet, hogy tönkreteszed. Mintha lidércek üldöznének, vagy átok ülne minden lépéseden. S ha már a világnak ezen a fertályán nem követheted az előbb javallott elegáns és kényelmes megoldást, csak a nap gyors elmúlásában reménykedhetsz.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Lépteid ruganyosak, tekinteted magabiztos, egész fellépésed erőt, energiát sugároz. Kitűnő passzban vagy. Munkádat gyorsan végzed. Hibátlanul. Alig várod az újabb feladatokat. Egyre nehezebbekkel szeretnél megküzdeni. Meg is küzdesz. Máris újabbnak feszülsz neki. Kész! Jöhet a következő… Nem gondolod, hogy kihasználnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top