nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 07. péntek)

Napi horoszkóp (09. 07. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, közelít a Vénuszhoz. Szívós vagy, nem könnyű téged összeroppantani. Ha azonban rájönnél, hogy rászedtek, a gyűlöletig képes vagy fokozni felháborodásodat. Attól is megvonnád bizalmadat, aki erre nem szolgált rá. Ma hasonló tüneteket észlelhetsz magadon. Egy szavát sem hiszed el senkinek, és ami a legrosszabb, a szakértők – talán éppen orvosod – hozzáértésében is kételkedsz. Eddig a butaságig hiszékeny voltál, most átesel a ló másik oldalára. Tornászd vissza magad középre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Megcsikordulnak a fogaskerekek, az iskola gépezete gyorsabb fokozatra vált. Annyi mindent kell még elvégezni, és néha már arról is szó esik, hogy jövőre miképp is lesz. Gondolkodásunknak az évek adnak keretet, de a munka- és tantervek közönyösen átnyúlnak az éveken. Miért beszélnek jövő februárról, amikor még nyitva vannak a strandok?







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr a lusti Mérleg jegyében, egyedül áll. Az izomgyengeség ellenszere a kiadós és rendszeres testmozgás. Vegyél egy kerékpárt, ha még nincs, és pattanj nyeregbe. Azonkívül, hogy megmozgatod elpuhult tagjaidat, egészen más szemszögből fogod látni a világot, mint a gépkocsiból vagy az autóbuszból. Kerüld a nagy forgalmú utakat!









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Valahogy semmi sem sikerül. Apróbb hibáid miatt is állandóan kritizálnak, ráadásul éppen azok, akiktől erre nem is számítottál. Otthon sem tisztelnek igazán, s ez most nem tesz jót önbecsülésednek. Pénzügyekben sem haszontalan a körültekintés, mert rossz napok közelednek. Okosan teszed, ha ma otthon maradsz és bezárkózol.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Felbukkannak rég nem látott barátok, élménybeszámolók végeláthatatlan sora vár rád, s a felpezsdült társasági élet kellemes bizsergéssel, izgalommal tölt el. Alig várod, hogy új kalandokba vesd magad, s azt sem tudod, hogy a számtalan meghívásból melyiket fogadd el. Szinte zavarba ejt, hányan keresik ma kegyeidet.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Képtelen vagy bármilyen eredmény felmutatására, hiába koncentrálsz feszülten a munkádra. Szünet nélkül teszed a dolgod. Valahogy átsiklasz a lényegen, így nem veszed észre azokat a momentumokat, amelyek segíthetnének a látványosabb munkavégzésben, így jobb is, ha valami más elfoglaltság után nézel. A hölgyeknek ajánlott egy szépségszalon meglátogatása. Ezzel elejét vehetik rosszkedvüknek és még valami másnak is.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kicsit korai még ez az őszies idő, de esernyő nélkül semmiképp ne indulj útnak. Hangulatod is tükrözi az időváltozást: hol kisüt, hol beborul. Környezetednek épp elég a hőmérséklet-ingadozással megbirkóznia, miért kell még téged is elviselniük? Nem okos lépés, ha egyszer igent mondasz, majd percekkel később megváltoztatod azt. Ennek leginkább a szerelemben lesznek következményei.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Alapjában véve kellemes szeptemberi napnak nézel elébe, sok tervvel és vággyal. A derűs hangulatot azonban néha apró, de annál kellemetlenebb események zavarják meg. Teljesen nem tudják elvenni a kedvedet a munkától, de ahhoz mindenesetre elegendőek, hogy megrontsák a kettőtök közt meglévő harmóniát. Ne keveredj kilátástalan vitába főnököddel – legalább ma ne.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Áldhatod a szerencsédet és a jó sorsodat, hogy ilyen napod van. Ma régen várt dolgok válnak valóra, regényes, de legalábbis különös körülmények között. Munkádban, hivatásodban újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatokat kaphatsz. Szerelmi téren egy közelmúltbeli megismerkedés, találkozás szolgál váratlan újdonsággal: vagy a másik, vagy te, vagy mindketten úgy érzitek: most próbálkoznotok kell, lehet és érdemes is egymással.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Plútóval. Kényes helyzetek, peres ügyek tisztázására megfelelő a mai nap. Érdemes lenne a modern technika eredményeivel is tovább ismerkedni. Bármilyen szinten. Vásárolj akár háztartási berendezést vagy a munkádat könnyítő számítógépet, nem bánod meg. Alkalmas a nap találmányok, szabadalmak benyújtására is. Kivételesen az elektromossággal összefüggő dolgok sem hálátlanok.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Teljes csend mindenütt. No nem vihar előtti, még csak nem is ütközet utáni, hanem amolyan szürke, egyhangú, unalmas, tespedős csend és mozdulatlanság. Gyorsan el is hagyhatnád munkahelyed álmosan ringatózó hajóját, és új vizekre evezhetnél. Jelen esetben egy uszodába, hátha egy kaland érzelmi hullámverésétől kissé felfrissülsz. Ma érd be annyival, hogy megmártózol a medence hűs vizében, azután pedig igyekezz haza, mert amit a kései érkezésért kapni fogsz, lehet, hogy rosszabb lesz, mint az uszodai hideg zuhany!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Hajlamos leszel egy kalap alá venni a valóságot és az önmegtévesztést, emiatt komplikált érzelmi viszonyba kerülhetnél. Talán úgy érzed, jó lenne megszökni, és a világ végére futni, megteheted, de inkább csak gondolatban, és ne a valóságban. Inkább próbálj valami szépet alkotni, hogy lásd, nagyon is ügyes ember vagy. Mindenképpen lépj a cselekvés szőnyegére, mert könnyen idegi problémáid keletkezhetnek, ha nem így teszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top