Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. szeptember 10-tõl szeptember 16-ig




Kos

Feszült hangulat uralkodhat el rajtad, hibákat követhetsz el munkád, privát életed terén. Minden apróság kihozhat a sodrodból, hullámzóvá válhat kedélyállapotod. Hirtelen a negatív éned kerül előtérbe, s megsérthetsz jó néhány embert! Az soha nem baj, ha – érdekeidet védve – az asztalra csapsz, csupán tedd mindezt megfontoltan! Mégis téged is meglephet, de ezekben a napokban pont ez a cselekedet használ a régóta húzódó ügyek elrendezéséhez.
Szerelem: Légy nagyon körültekintő, mert nagy konfliktus bontakozhat ki párkapcsolatodban, feszült hangulatod miatt. A párkeresők ne sértsenek meg vagy ne utasítsanak el senkit ok nélkül, hisz ki tudja, épp a nagy Őt is elriaszthatják…









Bika

Jó a hangulatod, de épp ezért leszel képes túlfeszíteni a húrt. Ezt kerüld el különösen a munkahelyi robottal vagy a tanulmányaiddal összefüggésben. Nem túl célszerű kíméletlenül hajtanod saját magad, hisz nem biztos, hogy ez a fajta hozzáállás hozhatja meg számodra a kívánt sikert és elismerést. Légy visszafogottabb, feletteseid így is észreveszik szorgalmadat, és azt is, hogy nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz.
Szerelem: Ha úgy tűnik, problémák ütik fel fejüket kapcsolatodban, nyugodt körülmények között beszéld meg partnereddel a gondokat. Szingliként a feszült hangulat péntekre elmúlik, így jó eséllyel futsz neki a lehetőségnek, hogy megismerkedj valakivel…




Ikrek





Nagyon pozitív, sikeres, célorientált időszak köszönt be életedben, tele vagy energiával, szinte minden tervedet könnyedén viszed sikerre. Hosszú távon az erkölcsi sikerek mellett anyagi elismerésekre is számíthatsz. Cselekedeteidhez még felelősségérzet és erős lelki stabilitás is társul. Megvan hozzá minden képességed és lehetőséged, hogy megvalósítsd álmaidat. Képes vagy arra, hogy átgondold és alaposan megtervezd lépéseidet.
Szerelem: Érzelmi életed terén kizárólag akkor nem érsz el sikereket, ha nem is akarsz! Végérvényesen kitörölheted szótáradból a magány kifejezést. Ha már van társad, együtt örül veled sikereidnek.







Rák

A heti csillagállás hatására könnyen megeshet veled, hogy erősen csapongsz a szeretet és a gyűlölet érzése között. Ez nem helyes, megrémítheted ezzel környezetedet. Végletesen mutatod ki érzelmeidet, és félreértésekbe bonyolódhatsz. Közvetlen környezeted sem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni, te pedig minden közeledésüket és jó tanácsukat szinte zaklatásnak veszed. Csütörtök lesz érzelmi mélypontod csúcsa, bánj óvatosan a szavakkal és a tettekkel.
Szerelem: Kapcsolatodban konfliktus követhet konfliktust. Nem tanácsos társadat kihozni a sodrából! Ha még keresed az igazit, ezen a héten rossz hangulatodnak köszönhetően könnyen elriaszthatsz egy kedves embert.











Oroszlán

Sok szempontból is kedvező lesz számodra ez a hét. Jogos vágyad és reményed az, hogy megbecsüljenek, felnézzenek rád, elismerjék cselekedeteidet, erőfeszítéseidet. Erre ráadásul minden esélyed meg is van, különösen kedden és szerdán. E két napon olyan tettekre is képessé válhatsz, melyekről magad sem gondoltad volna, hogy végre tudod hajtani. Szabad utat kapnak a kezdeményezéseid az élet minden területén.
Szerelem: Érzelmi életedre is ráférne egy alapos renoválás, ne hagyd, hogy idő előtt ráunjatok egymásra! A magányos Oroszlánokkal megeshet, hogy észre sem veszik a kínálkozó lehetőséget…










Szűz


Munkáddal összefüggésben érdekes, egyben pozitív hatásokkal szembesülhetsz. Mélységes elégedettség és büszkeség tölthet el, hisz karriered vagy tanulmányaid terén komoly fejlődésre számíthatsz, mindezt kemény munkádnak eredményének köszönheted. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod és aratod le a babérokat, s nem okoz majd az sem gondot, hogy a továbbiakban is jól teljesíts életed minden területén.
Szerelem: Töltsétek együtt pároddal a hétvégét, hogy kipihenhesd a hét fáradalmait. Aki még keresi a párját, szintén jól teszi, ha nem a négy fal között vészeli át a hétvégét!











Mérleg

Váratlan és fura, mégis összességében sikeres és szerencsés helyzeteket tartogat neked Jupiter ezen a héten, különösen anyagi ügyeiddel összefüggésben. Ezt a fajta kiszámíthatatlanságot nemcsak most, hanem régen is nagyon nehezen viselted, s lelki szinten is megpróbáltatásnak lehetsz kitéve. Most sokkal több koncentrációra és odafigyelésre lesz szükséged, hogy ésszerű és jó megoldást találj a felmerülő problémákra. Nyugalom, hétvégén kimondhatod: „Sikeresen túl vagyok rajta!”
Szerelem: Érzelmek terén viszont nyugalmas napok jönnek, kiegyensúlyozott a párkapcsolatod. Ha még magányos vagy, a szombati nap hozhat nagy meglepetést számodra!










Skorpió


Elengedhetetlen lenne, hogy az a bizonytalanságérzet, ami uralkodik rajtad, végre megszűnjön. Ehhez viszont rád van szükség. Talán félsz attól, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, függetlenül attól, hogy van-e erre utaló konkrét körülmény, vagy sem. Még abban az esetben is felmerülhet benned ez a kérdés, ha pillanatnyilag úgy érzed, jól mennek a dolgaid. Lelki vívódásod hátterében felelősségtudatod bújik meg, ha lerendezetlen ügyeid vannak, járj ezek végére!
Szerelem: Érzelmi életedbe ne vidd bele egyéb nehézségeidet, ne keress hibákat ott, ahol talán nincsenek is. Ha még egyedül vagy, szabadulj ki a négy fal közül, és ismerkedj.










Nyilas

Jól érezheted magad a bőrödben, különösen azért, mert sokaknak szüksége lehet rád, s ez egyfajta büszkeséggel tölthet el. Mégis, a hatodik érzéked azt üzenheti, nem mennek jól a dolgaid. Pedig nincsenek komoly gondok körülötted, csupán várod, hogy valami végre történjen veled is. Mindegy, hogy mi hozza meg a változást életedben, de szerdától minden dolog egyik pillanatról a másikra módosulhat.
Szerelem: Minden Nyilas számára izgalommal teli napok jönnek, akik még nem találták meg az igazit, most bizony minden esélyük megvan erre! A párban élők sok romantikus pillanatra számíthatnak.










Bak

Pénzügyeid terén javulhatnak a dolgok, de minden más életterületed kissé bizonytalan lehet. Ha úgy érzed, erőtlen vagy, akkor annak bizony a heti csillagállás az oka. Bármennyire levertnek, fáradtnak érzed magad, ne próbálj erőlködni és küzdeni a nehézségek ellen. Légy türelemmel a következő napokban, hisz már péntekre javul a helyzet, s visszanyerheted régi önmagad.
Szerelem: Érzelmi életed terén sem lesz erőd vitatkozni, kiállni magadért. Ha jót akarsz, most bólints mindenre, amit társad kér tőled. A párkeresőknek csak a hétvége kedvez új kapcsolatok építésére.











Vízöntő

Kiemelkedően kedvező napokat ígérnek a csillagok, olyan bolygóállások kísérik utadat most, melyek különösen munkádban, karrieredben, anyagiak, netán tanulmányaid terén segíthetik terveid véghezvitelét. Bár mindig is realista típus voltál, itt az ideje, hogy mozgékonyabb legyél, észrevedd a különleges lehetőségeket, s megragadd a megfelelő alkalmat egy komoly siker eléréséhez.
Szerelem: Bármelyik nap levehetsz valakit a lábáról, még akkor is, ha már van párod. De csak óvatosan az agarakkal, könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon…










Halak

Kiegyensúlyozott, nyugodt, szinte minden problémától és nehézségtől mentes napok követik egymást. Gond legfeljebb csak abból származhat, ha keresel magadnak valamit, ami kizökkent ebből a nyugalomból. Ezek a már-már egyhangú napok arra valók, hogy erővel és energiával töltődj fel, ez rád is fér, hisz ez elmúlt két hétben problémák sokaságával kellett szembenézned.
Szerelem: Eljött az ideje, hogy tisztázd magadban, mit is vársz magadtól és partneredtől. A párkereső Halak pedig ráébredhetnek végre, hogy nem szabad mindig a külsőségek alapján ítélni…




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top