nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 10. hétfõ)

Napi horoszkóp (09. 10. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Szorult helyzetbe kerülhetsz. Előmeneteledben fordulat következhet be, és nem tudod, hogy örülj neki, vagy félj tőle. Bizonyos jelekből arra lehet következtetni, hogy szeretnének megszabadulni tőled – ezért is helyezhetnek magasabb beosztásba vagy más területre –, biztosat persze nem tudni. Arról sem, hogy partnerednek mi a szándéka veled.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódik az Uránuszhoz. Új erővel látsz munkához. Könnyen lehet, hogy merész ötleted támad: elgondolásaidat, időbeosztásodat, kötelezettségeidet számítógépre vihetnéd, s így mindig naprakészen tudni fogod, mit kellene tenned. Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, rendszeresen be kell táplálnod a gépbe az adatokat. Sziszifuszi munka, de hamar megtérül!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszög nélkül áll. Néha kénytelen vagy elviselni azt a cseppet sem kellemes helyzetet, hogy rólad mások döntenek, de a kimenetelre semmilyen befolyásod nincs, még csak meg sem hallgatnak. Nem tehetsz mást, mint hogy bízol a döntéshozók tárgyilagosságában. Estére kedvező változás áll be a hangulatodban, amiben része lehet egy kedves látogatónak is.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Szaturnusszal. Jól indul a hét, legalábbis munkahelyi gondjaid megoldódni látszanak. Lehet, hogy kapsz egy új feladatot, amely új ötleteket ad az élet egyéb területeire vonatkozóan is. Erőd mindenesetre megduplázódik, fiatalabbnak és könnyedebbnek érzed magad, mint az utóbbi néhány napban. Este inkább menj el moziba, kapcsolódj ki, pihenj. A film után menjetek el kedveseddel vacsorázni a törzshelyetekre.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a munka jegyében áll. Ki korán kel, hamarabb lát munkához. Így már délelőtt zúg a fejed a sok információtól, amit rád zúdítanak. Jó lesz lazítani a gyeplőn, mert erődre még sokáig szükség lesz. Ne sajnálj magadtól egy munkahelyedtől távol elköltött ebédet. Egy kellemes kerthelyiség lombos fái alatt legalább az ebéd idejére kapcsolódj ki.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr az anyagi javak házában áll, de sajnos fényszög nélkül. Hiába szeretnéd növelni a családi vagyont, most ehhez sajnos nem találsz segítőtársakra, sem a tieid, sem a barátaid, sem mások nem akarnak, de inkább nem tudnak neked segíteni ebben. Egyedül kell megbirkóznod ezzel a problémával, sőt még a munkahelyed felszerelésére is a saját pénzedből kell hogy költs.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nagyon jó pozíciót harcolt ki magának. Barátaid minden dolgod intézésében készséggel állnak rendelkezésedre, sőt a szomszédaid is a segítségedre sietnének, ha esetleg bajban lennél. De nem lesz problémád. Ezt a napot igazán neked találták ki, minden vágyad teljesül, amit csak kívánhatnál.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Hosszan tartó sikeres periódus elé nézel, ha nem a logikádat és a megérzéseidet veszed elő, hanem az eszed helyett a szívedre hallgatsz. A sikerek ne szédítsenek meg, mert tulajdonképpen még messze vagy a kívánt céltól. Hosszú menetelésre van még szükséged ahhoz, hogy elmondhasd, közel jársz az önkiteljesedéshez. Nem a te akaratodon múlik, ha mégsem haladhatsz olyan tempóban, mint szeretnéd.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, szemben áll a Holddal. Ma nem vagy csak nagyon keveset kell foglalkoznod a munkáddal, talán emiatt érzed úgy, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal. A felszabadult szabad idődet hasznosan is eltölthetnéd. Lelki életed sem igényel külön ápolást. Talán most végre tudod intézni a családi ügyeket, legalább a legfontosabbakat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, az égi horoszkóp kommunikációs házában áll. Egy váratlan telefonhívás fellelkesíthet, és fontosságod tudatára is ráébreszthet. Környezeted kitüntető figyelemmel fordul feléd. Szakmai jó híred, tekintélyed tovább erősödik. Nincs értelme halogatni, érdemes belevágni egy tanfolyam szervezésébe. Akadna jelentkező bőven, épp a leírtak okán. El kell döntened, mi az, amivel végül is foglalkozni akarsz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz pontosan szemben áll a Nappal. Szeretnél elvonulni, hogy jól át tudd gondolni azt az állásajánlatot, amit kaptál. Munkatársaid azonban képesek lesznek lyukat beszélni a hasadba, mindenképpen rá szeretnének venni arra, hogy elvállalj valami fontos társadalmi megbízatást. Fogalmuk sincs arról, hogy mindaz, amit mondanak, semmit sem ér, mert képtelen vagy figyelni rájuk. Sőt, gondosan ügyelsz arra, hogy az elhangzottak még csak meg se érintsenek: egyik füleden be, a másikon meg ki.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód fényszögben van a Marssal, az egyik szerelmi bolygóval. Miért nem kezdesz minden hetet így? A beteljesült szerelem napja ez. Kitartó igyekezeted, odaadó hűséged, gyengéd figyelmességed végre elnyeri méltó jutalmát. Nem gondolsz már az álmatlan éjszakákra, a reménytelen sóhajokra, az ügyetlen próbálkozásokra… Mindennek vége, talán örökre. Ma valami más kezdődik, valami új, valami csodálatos… Azért vigyázz, mit ígérsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top