nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 11. kedd)

Napi horoszkóp (09. 11. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Lehet, hogy jó bolondnak néznek, és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást a nyakadba varrni. Családodban sem számíthatsz kíméletre. Vagy fellázadsz, de ehhez most semmi kedved, vagy beadod a derekad. Így legalább nem haszontalanságokkal töltöd az idődet.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ötleted megvalósítása sokkal tovább fog tartani, mintsem gondoltad volna, de hosszabb távon tetemes mennyiségű munkát és időt takaríthatsz meg. Így több időd jut majd elképzeléseid csiszolására, finomítására, végső formába öntésére. A nap végén úgy érzed, igencsak rászolgáltál arra, hogy felkeresd a kedvenc cukrászdádat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tovább tart az idegtépő várakozás, ami testileg-lelkileg egyaránt megvisel. Hiába próbálkozol „görcsoldó” szerekkel, semmi sem használ. Mindenesetre felesleges még több kávét magadba öntened, mert ezzel csak a vérnyomásodat emeled még magasabbra, s most mindennél nagyobb szükséged van a nyugalomra és a higgadtságra.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ne légy túl derűlátó, de ne is keseredj el. Ne legyél ennyire a végletek embere! Előbb-utóbb kikerülsz a mostani hullámvölgyből, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Nem vagy nyugtalan, inkább furcsa melankólia uralkodott el rajtad. Szedd össze magad, építs személyes varázsodra! Meglátod, minden rendbe fog jönni. A pénzzel bánj óvatosan. Ne kérj és most ne is adj kölcsön. Még neked is szükséged lehet a pénzre.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, egy kellemetlen négyszög egyik csúcsán áll. Tehetségedet ne pazarold feleslegesen, mert előbb-utóbb mellékvágányra futhatnál. Az elfecsérelt idő duplán számít, hiszen a zsákutcában minél többet haladunk előre, annál többet kell visszajönni. Ha mindent elvállalsz, amivel megbíznak, egyszer csak úgy érzed majd, hogy széklábat faragsz.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Talán jól is teszed, ha maradék szabad idődet valami hasznos dologgal, például tanulással töltöd ki. Legyen az nyelvtanulás vagy egy másik számítógépes program elsajátítása, légy nyitott minden újra. Mivel saját elhatározásból és nem kényszerből vállalod a tanuló szerepét, sokkal könnyebben tanulsz, és közben rádöbbenhetsz, mindig is imádtál iskolába járni.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van az Uránusszal. Nevetségessé teheted magad azzal, hogy úgy teszel, mintha filléres gondjaid lennének. De még ha lennének is, nem kellene világgá kürtölnöd minden magánügyedet. Ha valaki, aki megsértett, ma akarna kiengesztelni, óriási hibát követne el. Tulajdonképpen te tudod, hogy miért is haragszol?








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem érnek váratlanul a kínálkozó lehetőségek, s ha most sikeresen avatkozol közbe, bizony alaposan megfialtathatod forintjaidat. Türelmetlenkedés helyett azonban jobb, ha egy kis megfontoltságot erőltetsz magadra. Ha kimutatod, mennyire gyorsan akarsz nyerni, mások beleavatkoznak. Ezt a luxust pedig nem engedheted meg magadnak.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter ma szemben áll a Marssal. Olyan tevékenységek, területek iránt ébredhet fel az érdeklődésed, olyan dolgokba foghatsz – akár csak a passzió szintjén is –, amelyek tartalmasabbá és színesebbé tehetik az életedet. Nyugtalanságodban, mindig újat akarásodban amúgy is mindig azt kutatod, hogy mi az, amin változtatnod kellene.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelmi, illetve partnerkapcsolatodban egyre több lehetőség adódik, hogy a másik által önmagadra lelj. Az önmegismerésnek egy jellegzetes formáját fedezed fel ezáltal. Furcsamód nem árt érzelmeid hőfokának, hogy a tudatosság is jelen van. Vágyaid nem öncélúan ostromolják az eget. Elképzelhető, hogy egy régebbi kapcsolatod barátságból szerelembe vált át.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Néha kimondottan sajnálod, hogy nem vagy olyan ember, aki a fogához veri vagy legalább az élére rakja a garast. Most mindenesetre fő a fejed, miképpen fogod átvészelni a fizetésig hátralévő időt. Nem lehet, hogy egy kissé sok kiadásba verted magad a tanévkezdés ürügyén? Ezen töprengsz, amikor összefutsz egy hajdani osztálytársaddal. S ha lúd, legyen kövér! – maradék pénzeden nyugodtan hívd meg egy fagyira.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, fényszögben van a Marssal. Érzelmeid könnyen kiragadnak a mából, a jelenből, a hétköznapok szürke egyhangúságából. Magányosságod nyomasztó terhe kedvesednek puszta jelenlététől – mintegy varázsütésre – semmivé foszlik. Úgy érezheted, hogy csak őérte, csak általa élsz. Egy pillanatra sem lennél képes a párod nélkül élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top