nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 14. péntek)

Napi horoszkóp (09. 14. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma jó pozícióban áll. Merd használni az eszed és a bátorságod! Ezen a napon érdemes mindent feltenni egy lóra, mert befuthat. Önbizalmad megingathatatlan, kedélyed harsogóan jó, ötleteid ragyogóak, és kész vagy a megvalósításukra. Most attól sem riadsz vissza, hogy kockáztass. A lehető legkedvezőbb időszak az új vállalkozások beindítására, a megméretésre, a szakmai vagy üzleti fellendülésre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Számos kecsegtető üzleti ajánlattal keresnek meg, egyszerre annyival, hogy azonnal nem is látod tisztán mindegyiknek a színét-visszáját. Kérj gondolkodási időt, és alaposan tanulmányozd át az ajánlatokat! Vigyázz, van köztük becsapós is! Lépre csalni nem akarnak, de vajon tudnak-e majd fizetni, ha majd arra kerül a sor? Ebből a szempontból is mérlegelned kell az ajánlatokat!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kissé nehezen bírod az utolsó munkanapot, pedig igazán nem panaszkodhatsz arra, hogy rosszul mennek a dolgok. Szabadjára engeded képzeletedet, és ez legalább valamennyire elszórakoztat. Ha nem lennél ilyen révült állapotban, valószínűleg észrevennéd, hogy árgus szemekkel figyelnek. A figyelem, amely rád irányul, nem túlságosan barátságos, de nem is annyira veszélyes, hogy különösebben aggódnod kellene miatta.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Mérleg jegyében áll. Ma nem tudod pontosan, mit is szeretnél, mire vágysz igazán. Nehezen körvonalazható tervek tartanak fogva, néha nem látod a közvetlen kapaszkodókat sem. Ne add át magad a pillanatnyilag rajtad eluralkodó hangulatoknak, de vállald fel bátran belső gyengeségeidet! Gyengédséget, melegséget kaphatsz cserébe.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Amikor mindent sötétebben látsz, vagy valamilyen csapás ér, hajlamos vagy esetleg alkoholba fojtani bánatodat, de később rá kell jönnöd, hogy az önpusztító élet csak újabb kudarcokat hozhat. Nem érdemes elhagynod magad, inkább viseld a megpróbáltatásokat a király méltóságával. Különösen akkor, ha saját magadat is hibáztathatod abban, hogy átmenetileg gyengének érzed magad.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr ma fényszögben áll a Jupiterrel. Ez lehetne a tettek napja. Minden elképzelésedet próbáld meg kivitelezni, akkor is, ha képtelen vagy fejben látni mindazt, ami a gyakorlatban teljesen logikus. Lehet, hogy így feleslegesen dolgozol, hiszen ezek még csak lehetőségek, s kár belekezdeni a kidolgozásba a végleges forma kidolgozása előtt.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Jupiterrel. Bár szívesen vennél részt a baráti összejövetelen, nem teheted, mert egész hétvégére betáblázták az idődet. Annyi munka szakadt egyszerre a nyakadba, hogy ha négy kezed és két fejed volna, az is kevés lenne. Ha végeztél mindennel, és ráadásul határidő előtt és kifogástalan minőségben, jogosan vársz el némi fizetésemelést, esetleg jutalmat.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha nem vigyázol, megint csapdába kerülsz, s ki tudja, hogy onnan hogyan kerülsz elő ismét. Figyeld tehát minden mozdulatát ellenségednek, mert sohasem tudni, hogy mikor csal, mikor lesz életveszélyes akciója. Szörnyen magabiztos, így fel sem tételezi, hogy rájössz a trükkjeire. De ez szintén a te malmodra hajtja a vizet. Csak egy kis türelemre és kitartásra van szükség, mert előbb-utóbb hibázik, s akkor eljön a te időd.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Olyan feladatot kaphatsz ma, amelynek a teljesítéséhez minden képességedre, energiádra szükséged lesz. A szakmai kihívás magabiztossá tesz, szárnyakat ad, de azért kollégáiddal ne légy nagyképű. Szerelmi téren is kihívások várnak, elsősorban ha független Nyilas vagy. Új ismerősöddel legyél őszinte és nyílt, mert felvágásoddal pillanatok alatt mindent romba dönthetsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a kommunikáció házában áll még. Hagyd, hogy rád bízzanak egy titkot, úgysem adod tovább. Sokkal ravaszabb az illető, mint ahogyan azt gondolnád. Talán éppen postásszerepet szánt neked, hogy juttasd el a hírt az érintettekhez, mert ő maga nem meri közölni, vagy mert a kellemetlen reagálástól fél.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Minden jel arra utal, hogy az idő a te malmodra hajtja a vizet. Főnököd nemcsak hogy kiáll melletted, hanem említésre érdemes javadalmazásban is részesít – megoldva ezzel zűrös anyagi helyzetedet. Lehet, hogy mégsem akarsz annyira állást változtatni? Azért ne add fel ilyen könnyen – és főként ilyen olcsón – a játszmát!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptunusz, kellemetlen fényszögeket kap. Talán ez az oka annak, hogy ilyen nyűgösnek érzed magad. Minden okod megvan erre is, hiszen valami akadályoz abban, hogy végezd a munkád, és sajnos úgy látszik, nem csak egy pillanatra. Ne ess kétségbe, másokat is fúrnak, másokat sem engednek kibontakozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top