Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. szeptember 17-tõl szeptember 23-ig




Kos

Hogy tele vagy erővel, energiával? Az nem kifejezés! Nemcsak könnyen átvészeled ezt a hetet, hanem legyőzöd a napról napra felmerülő problémákat is. Kiemelkedő teljesítményt nyújthatsz, különösen emberségből. Próbálj meg felülemelkedni a saját és mások gyengeségein, s ha kell, kérj környezetedtől is segítséget. Csak szólnod kell, s sokan akarnak majd segíteni neked! Semmiképpen se élj vissza mások gyengeségével, elesettségével.
Szerelem: Vállalj be mindent ezen a héten! Bátorságod, vakmerőséged és céltudatosságod változást hozhat szerelmi életedben, akár van párod, akár nincs. Most bárkinek elcsavarhatod a fejét!









Bika

Ez a hét – egészségi állapotodat kivéve – minden más szempontból kedvező számodra. Jó híreket kaphatsz még hétfőn, mely a következő időszak sikerét is jelenti. Karriered fellendülőben van, akár jelenlegi munkád területén, akár egy új helyen. Ha saját vállalkozáson töröd a fejed, ideje belevágni. Ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget, ha megteszed, hónapokig nem lesz hasonló alkalom életedben. Egészségedre ügyelj, betegeskedést, fizikai gyengeséget hozhat ez a hét
Szerelem: Kedvező időszak áll előtted a szerelem terén is, érzelmeid elmélyülhetnek. Aki még magányos, érdekes kalandba keveredhet…




Ikrek





Megtorpanást tapasztalsz mindennapjaidban? Nem mennek valami jól a dolgaid? Mintha egy egész világ fogott volna össze ellened? Nem! Csupán áldozatokat kell hoznod a sikerekért! Nem kellene mindig a dolgok közepébe vágnod ahelyett, hogy lassan és megfontoltan az elején kezdenéd, s kis lépésekkel haladnál előre. Akkor nem érne annyi kudarc, és ok sem lenne az elkeseredésre. Az energiatartalékaid sem fogynának rohamosan, ha ésszerűbben osztanád be az idődet.
Szerelem: Makacs vagy, mész előre megállás nélkül a magad által választott úton, pedig nem ártana, ha néha hallgatnál párodra. A magányos Ikrekre felvirradhat végre a szerelem napja…







Rák

Ha az elmúlt hetek vagy hónapok nem alakultak jól számodra, a most következő napok annál inkább neked kedveznek. Karrier terén, tanulmányokban, új barátok megismerésében lehetnek kiemelkedő sikereid. Légy önmagad, vállald a véleményedet, és örülj az életnek, de ne szálljon a fejedbe az esetleges dicsőség! Végre újra fellélegezhetsz, kötelességeid nagy részét letudhatod könnyedén.
Szerelem: Kiemelkedően fontossá válik számodra most a szexualitás, új élményekkel gazdagíthatod meglévő párkapcsolatod. Ha még keresed az igazit, ezek a napok kiválóak arra, hogy megismerkedj valakivel…











Oroszlán

Figyelj arra, mi történik körülötted! Érdekes dolgokat fedezhetsz fel! Nemcsak jól, hanem egyenesen szerencsésen alakulhat számodra ez a hét. Kommunikációdat tudod most fejleszteni, lerendezheted problémás anyagi ügyeidet. Láss a dolgok mélyére! Azoknak az ötleteknek, elképzeléseknek, amelyek már régebben megfogalmazódtak benned, eljött az idejük. Ha megfelelő emberrel osztod meg gondolataidat, akkor megalapozhatod a jövődet.
Szerelem: Izgalmas, változatos napok pezsdítik fel érzelmi életedet. Hagyd magad sodortatni az árral. Ha még magányos vagy, és kimozdulsz otthonról, jó az esély egy nagyszerű találkozásra.










Szűz


Kellemetlen napok követhetik egymást. Olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek ezen a héten, melyekre nem sok időt szántál mostanában. Pedig nem kellene mindent elhanyagolni, csak azért, mert nem hoz azonnali sikert vagy anyagi gyarapodást számodra. Energiáidat feleslegesen ne pazarold, de csak rajtad múlik, hogy tervezed a jövőd, s mennyi időt szánsz lehetőségeid kidolgozására!
Szerelem: Érzelmi életed pozitív irányú alakulására most kiváló esélyed van. A szinglik se szomorkodjanak! Vedd észre a kínálkozó lehetőséget!











Mérleg

Pozitív dolgokkal összefüggésben kell döntéseket hoznod ezen a héten, hisz hirtelen bizony megvalósulhat egy régi álmod, egy nagy ötleted, de neked is tenned kell az ügy érdekében, nem fog a sült galamb a szádba repülni. Éld ki magad munkádban, karrieredben, esetleg tanulmányaidban, s ne ess kétségbe, ha nem sikerül véghezvinned a tervedet egy csapásra. Akkor majd sikerül legközelebb!
Szerelem: Fontos változás jöhet életedbe csütörtöktől. Ha van párod, ne menjen el a kedved, ha valamit nem sikerül megvalósítanotok közösen. A magányosokra pedig ráköszön a szerelem!










Skorpió


A héten többször kizökkenhetsz abból a bizonyos megszokott kerékvágásból, de türelem – minden a helyére kerül a hétvégére! Ha téged kérnek fel valahol döntőbírónak, és jót akarsz magadnak, utasítsd vissza ezt a szerepet, még erős kérlelések árán se vállald magadra. Ha mégis, biztos lehetsz benne, hogy az egyik felet mélyen megsérted. Ez pedig lelkiismereti problémákat okozhat, amire nincs szükséged.
Szerelem: A nehézkesen zajló hétköznapokat párod odaadása dobhatja fel. A magányos Skorpiók kiváló eséllyel indulnak párkeresésre, már a hét közepe újdonságot tartogat.










Nyilas

Sikeres napok várnak rád, legyen szó munkáról vagy tanulásról. Azoknak kifejezetten kedvező napok jönnek, akik saját vállalkozásukat irányítják. Még akkor is fordul a kocka, ha eddig nem mentek a dolgaid zökkenőmentesen. Időszerű lesz egy komolyabb beszélgetés egy olyan személlyel, akivel az elmúlt hónapokban kerültétek egymás társaságát, pedig régebben jó kapcsolat volt köztetek!
Szerelem: Párod megértő veled, sőt, csodál téged és kedvességedet, s hasonlót várhatsz tőle cserébe. A magányos Nyilasok is fordulatra számíthatnak különösen pénteken és szombaton.










Bak

Hétfő és kedd még sikeres, de a hét második felében kellemetlenségek követhetik egymást. Gondold át és figyelj oda arra, hogyan beszélsz és viselkedsz embertársaiddal. Bár meglehet, hogy csak viccnek szánod mondandódat, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemli meg! Szombattól lenyugszanak a kedélyek, új barátságokra is jók az esélyek.
Szerelem: Most ne kételkedj párod érzelmeiben. Nem lenne veled, ha nem tartana alkalmas párnak. Ne siránkozzanak a magányosok sem, a hétvége flörtlehetőségeket tartogat!











Vízöntő

Nehéz feladataid elől nem célszerű megfutamodnod csak azért, mert néhány akadály került az utadba. Ez egyébként sem lenne rád jellemző lépés! A Mars kellemetlen hatása miatt fontos dolgaidat inkább halaszd a jövő hétre. Állj ki magadért és céljaidért. Ha képes vagy ezeket a nehéz feladatokat jól elvégezni, nem marad el a jutalom sem! Szükséged is van az elismerésre, légy ügyes és kitartó, s munkád gyümölcse is beérik hamarosan.
Szerelem: Ne engedd, hogy kapcsolatodat feleméssze az unalom! Vigyél bele egy kis pezsgést! Ez vonatkozik a magányos Vízöntőkre is. Neked is tenned kell azért, hogy megismerd az igazit!










Halak

Ne érezd magad sikertelennek, ha valami, amibe belekezdesz, nem sikerül azonnal. Bár lehet abban némi igazság, hogy dolgaid nem úgy mennek, mint általában, de ez az állapot csak csütörtökig tart! Nem keseregj, ha valami nem sikerül most. Ne légy türelmetlen, hisz azt környezeted is megérzi, s csak lehetőséget teremtesz egy értelmetlen vitára. Egy baráti kapcsolatod váratlanul más formát ölthet…
Szerelem: Napi problémáiddal ne terheld párodat, hisz nem érdemli meg, hogy rajta vezesd le a feszültséget. Ha még keresed az igazit, ne utasíts vissza senkit, aki elsőre nem épp a legszimpatikusabb…




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top