Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 18. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a Plútóval. Ma olyan elhatározásokra juthatsz, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy változtass az életeden vagy magatartásodon. A felismerés, hogy lépést kell váltanod, ha nem akarsz lemaradni a szakmai fejlődésben, fájdalmas lesz. Újra kell értékelned önmagad, méghozzá keményen, őszintén. Csakis így tekintheted át a saját helyzetedet, így mozdulhatsz el arról a helyről, ahol megrekedtél. Ha nem akarod, hogy az élet lépjen át rajtad, kénytelen vagy saját jószántadból szaporázni lépteidet.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig a határozott Oroszlán jegyében áll. Fontos, lehet, hogy sorsfordító jelentőségű tárgyalásokon kell részt venned. Oda se figyelj arra, hogy mit mondanak a többiek, „első kézből” való információikkal csak felkészületlenségüket leplezik. Rövid, összefogott, tárgyszerű hozzászólásaid mindent eldöntenek. Figyelj, mert valaki felfigyel rád!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gyakran megfeledkezel arról, hogy nem árt néha ellenőrizni, hogyan haladnak gyermekeid a tanulásban. Ha megteszed, vigyázz, nehogy érdeklődésed számonkérés jelleget öltsön, hiszen egy barátságos beszélgetés is elegendő erre a célra. A barátságos beszélgetést akkor sem kell abbahagyni, ha már elérte titkos célját. Mikor játszottál utoljára boldogan, felszabadultan?









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögbe került az Uránusszal. Az utóbbi napok feszes hajrája most ismét az ellenkező végletbe sodor. Gyors döntéseket hozol, nem gondolod végig a lehetőségeket. Vigyázz, nehogy később megbánd elhibázott lépéseidet! Bár az is igaz, magadnak sem vallanád be, ha valamit nem jól teszel. Ne csapd be magad, hiszen tisztább pillanataidban csak nevetsz az ehhez hasonló dolgokon.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögben áll a Marssal és a Plútóval. Eléggé önzőnek kell lenned ahhoz, hogy ügyelj egészségedre. Pontosan tudod, mivel ártasz a legtöbbet magadnak. Ne várd meg, amíg az orvos utasít tartózkodóbb életre. A betegségek útjából jó előre ki lehet térni, ha figyelsz az apró jelekre. S ha az élvezetekről nem is akarsz lemondani, legalább legyél jóval mértéktartóbb.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. A szép, kellemes, jó dolgok mintha rövidebb ideig tartanának és ritkábban történnének, mint a rosszak. Vagy lehet, hogy csak azért érzed így, mert mélyebb nyomot hagy benned a rossz, mint a jó? Ez valószínűleg a felfogásodból következik. Próbáld másképp szemlélni a világot, s rájössz, hogy az árnyékos oldalról egyszerűen át kell sétálni a naposra.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. Egyszer fenn, máskor lenn. Ez az aranyszabály rád most különösen érvényes. Teljesen a szerencsén múlik, hogy mikor melyik pozícióban vagy. Fortuna ma kegyeibe vesz, de lehet, hogy csak néhány órára. Estére ugyanis elszabadul a pokol. Baráti társaságban ugyanis partnered féltékenységi jelenetet rendez, s olyan kínossá válik az ügy, hogy nem maradhattok tovább. Kár érte…








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Talán túl magasra tetted a lécet? Túl sokat követelsz meg életed párjától? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy reménytelenül befelé fordultál, önmagadnak élsz? E kérdéseket mihamarabb meg kell válaszolnod, különben megkeseredett ember lesz belőled. Többet kell adnod magadra. Fodrászhoz, kozmetikushoz, szabóhoz járni – nem csak a gazdagok kiváltsága. Jól öltözötten, elegánsan és ápoltan esélyeid is ugrásszerűen megnőnek.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen fényszögben áll a szabadon szárnyaló Uránusszal. Ma kicsit nehezebben tudsz koncentrálni, gondolataid csaponganak, s emiatt nem is leszel képes igazán eredményesen dolgozni. Nem baj, ha nem erőlteted, kollégáid nem fognak szólni azért, ha ma lazítasz. Párkapcsolatodban se fejts ki ma túl sok energiát, engedd át a másiknak is a kezdeményezést.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, fényszögbe került a Holddal. Ha egy kicsit megráznád magad, és többet adnál a külsődre, kiválóan elboldogulnál egy társaságban. Ha mindezekről elfeledkezel, még önmagad számára is teher leszel. Fáradékonyabb vagy, mint máskor, ez igaz, de ettől még nem kell magadat elengedned. Minthogy rendelkezel azzal a képességgel, hogy a kevésbé elkápráztató helyzetekben is feltaláld magad, és megtaláld a megoldást, most se legyél rest!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a gyermeket jelző bolygóval, a Merkúrral. Óriási szerencséd, hogy ma nincs sok munkád. Lehet, hogy azonnal el is kell rohannod, hiszen hiába akartál gondos szülő lenni, lehet, hogy még sem sikerült, és a lehető leghamarabb meg kell vásárolnod még egy füzetet vagy rajzeszközt. Most rohanhatsz egyik papírboltból a másikba, hogy végre mindent meg tudj vásárolni, amire szükség van.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, még mindig szemben áll a Vénusszal. Ne panaszkodj a gyomrodra, hiszen tiltakozás nélkül feldolgozta, amit rábíztál. Néha egészen jól megy minden. Jó érzésedet csak fokozná, ha a vacsoraasztalon mindig a kedvenc ételed gőzölögne, pontosan az, amit a legjobban szeretsz. Ma mégis tarts halnapot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top