nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 19. szerda)

Napi horoszkóp (09. 19. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, a kommunikáció jegyében áll ugyan, de egy elzárt házban. Fontos telefonhívást vagy értesítést vártál, de hasztalan reménykedtél. Sokasodnak a beváltatlan ígéretek, terveid rendre meghiúsulnak, mégis jókedvű és bizakodó maradhatsz. Legyél tisztában a saját értékeiddel. Már nem kell félned annyira attól, hogy maga alá gyűr az élet. Szívedben ne legyen harag és keserűség, csak öröm. Érezd magad gazdagabbnak, akkor is, ha nem vet fel a pénz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma kapcsolódik a Holdhoz. Szeretnél belelátni mások gondolataiba. Nyugtalan leszel, alig tudod majd megállni, hogy ne kérdezősködj. Egy-két napot még várnod kell, amíg megtudhatod, hogy te kaptad-e azt a bizonyos jó munkát, mely talán egy kiküldetéssel is járhat. Talán nem áll olyan rosszul a helyzet, de azért ne igyál előre a „medve bőrére”!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszögben áll a Neptunnal. Számtalanszor megfogadtad már, hogy lakatot teszel a szádra, néma leszel, mint a hal, de sajnos nem bírsz a természeteddel, egyszerűen képtelen vagy magadban tartani még olyasmit is, amiről pedig tudod, hogy nem volna szabad elmondanod. Most is elkottyantottál valamit, amiből súlyos bonyodalmak támadnak. Mivel te voltál a kiváltója a csúnya vitának, legalább most próbálj hallgatni.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal. Ismét családi konfliktus illata száll a levegőben. Valakivel mindig csúnyán összeveszel mostanában. Nézz szembe azzal a ténnyel, hogy egy könnyű kis szerelem könnyen el is múlik. Nem jött el még a nagy választás ideje. Partnered is megelégelte már állandó bizonytalankodásaidat, és nem is számít már igazán rád.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a Mars és a Plútó kereszttüzében áll. Önmagaddal kerülhetsz ellentmondásba, ha kollégáiddal túl szigorú vagy. Gondolj változó hangulatodra, s arra, hogy korántsem mondható el rólad, hogy következetes volnál. Ne várj el többet másoktól, mint amennyit önmagadtól, de bocsásd is meg, ha saját hibáidat véled felfedezni embertársaidban. Ők is elnézik neked.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma fényszögben áll a Neptunnal. A szerelem és a hivatás ma szorosan összefonódik. Adódhat ez abból, hogy új munkahelyedet párodnak köszönheted, de az is megeshet, hogy új partneredért lehetsz hálás munkahelyednek. Egy biztos, hogy csak a szépre vagy nyitott ezen a napon, így a negatív történések mintha elkerülnének. Vagy csak az, amit nem veszel észre, nem is létezik a számodra? Érdekes szemlélet, de nem biztos, hogy célravezető.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig szemben áll a Neptunnal. Nyűgösen ébredsz ez után a viharos este után. Rosszkedvűen kezdődik a nap, ráadásul úgy érzed, nem boldogulsz semmivel. Ami nem megy, ne erőltesd! Hagyd a munkát holnapra, sajnos senki nem fogja elvégezni helyetted. Ma válassz valami kellemes kikapcsolódást. A Mérleg hölgyeket a túlköltekezés veszélye fenyegeti, úgyhogy kerüljék el az üzleteket. Nézelődni persze szabad.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szemben áll a Marssal. Egymást érik az olyan bosszantó és kellemetlen meglepetések, melyek kedvedet szegik. Nem a te szorgalmadon és tehetségeden, de még nem is a hozzáállásodon múlnak a kudarcok, hanem ki tudja, milyen apróságon. Ezt elviselni meglehetősen nehéz, különösen akkor, ha egyedül vagy. Társat kell keresned a feladat megoldásához. A meghívást feltétlenül fogadd el.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód még kapcsolódik a Holdhoz. Tele vagy tetterővel, bár meglehet, eleinte még nem tudod pontosan, mihez is kezdj. Ha erőt vennél kiszámíthatatlanságodon, hamar megtalálnád a követendő irányt és feladatot. Menet közben szakíts egy kis időt kollégáidra is, ha tanácsért fordulnak hozzád. Komoly szükség lenne rád otthon is, gyermeked segítségre, útmutatásra szorul, ahogy az lenni szokott, csak nem mer szólni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, az égi horoszkóp 3. házához közelít. Képes leszel együtt élni a változásokkal. Ha nem hagyod múlni az időt, és lecsapsz a percre, az nagy előnyt jelenthet. Megérzéseidet, mágikus erődet is kiválóan kamatoztathatod. Szinte sorba állítod magad után a gyengébb, segítségre szoruló embereket. Ha nem is látványosan, de képes leszel megerősíteni az elmúlt évek nyereségeit, pénzhozamát.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben van a Holddal. Napbarnított, de mosolytalan arcok, kíméletlenül ingerült főnök, goromba megjegyzések. Röviden ennyi, ami a munkahelyedről elmondható. Kedved volna hagyni, hogy minden úgy történjen, ahogy történnie tetszik. Ne kelljen megmagyarázni, hogy miért ez az egyetlen, amit nem szabad megtenned.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun kellemes fényszögben van a Merkúrral. Kellemes és egyúttal hasznos időtöltésnek szentelheted ezt a napot, végre úgy dolgozhatsz, ahogyan te szeretnél. Csak a munkádra figyelsz, minden mást hanyagolhatsz. Mindenekelőtt saját érzékeny személyiségedet hagyod figyelmen kívül, annak beható, alapos vizsgálatát, különös tekintettel a fájó pontokra. Mennyivel egyszerűbb az élet, ha sikerül belefeledkezned a munkádba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top