nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 21. péntek)

Napi horoszkóp (09. 21. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Családodban, illetve magánéletedben nagy dolgok vannak készülőben. Számítottál rá, nem ért készületlenül, mégis rosszkor jött. Olyan időpontban, amikor saját sorsodat illetően is súlyos kétségek gyötörnek. Hogyan köthetnéd össze sorsodat egy másik emberével – vagy adhatnád áldásod gyermekeid házasságára –, ha semmi garancia sincs a megélhetésükre? Ne hagyd, hogy kételyeid megzavarjanak, és fenyegető árnyékot vessenek erre a nagyon várt eseményre.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a nevetős Oroszlán jegyében áll még. Fürge, gyors és sietős vagy, ilyenek a lépteid is, észjárásod is eleven. Mire a többiek észbe kapnak, te már messze jársz. Nem is igen törődsz velük, mert minduntalan csak hátráltatnak, s te nem akarsz visszavenni az iramból. Este a vacsoránál sok minden szóba kerülhet, amiről máskor inkább hallgatnál.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, fényszögben van a Neptunnal. Mindig is tudtad magadról, hogy tehetséges vagy, de hogy ennyire!? Olyan nehéz feladatot oldottál meg – és nem is akárhogyan –, amilyennel egész Európában is csak kevesen bírnának megbirkózni. Mielőtt még jelölnéd magad a Nobel-díjra, taposs a fékbe, és érd be azzal, hogy családod áhítatos csodálattal hallgatja végig hőstetted bonyodalmas történetét.









Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, közelít a Neptunhoz. Szerelmi kalandba keveredhetsz. Semmiképp se hagyd ki, lehet, hogy megkönnyíti a döntéseidet. Egyszerre új hangulatra váltasz. Kedélyes és vidám, humoros leszel. Fellépésed is jó, bár kissé harsány, erőltetett, de ezt új ismerősöd nem veszi észre. Úgy képzeled, hogy mindenben igazad van, ettől pedig elégedett vagy.









Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ismét a bőség zavarában szenvedsz, s egész nap az esti programon jár az eszed. Pedig jobban tennéd, ha inkább tévét néznél, vagy elvonulnál egy jó könyvvel, mert remek esélyeid vannak arra, hogy megint alaposan összekuszáld magad körül a szálakat. Persze mint Oroszlán szülött, nagy élvezettel tennéd mindezt, csak éppen a következményekkel nem számolsz.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod gyengeségednek. Szinte biztos, hogy nem betegség következménye, egyszerűen csak kimerült vagy. Ne feszítsd tovább a húrt, lazíts ezen a napon. Estére egészen feltöltődsz, de vétek volna újra felélni tartalékaidat. Maradj otthon, és főzz valami finomat! A gasztronómia örömeit nem élvezhetted mostanában. Lassan, szertartásosan kezdj neki! Ez fokozza a hatást.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szereted, ha megdicsérik küllemedet, de csupán azért is csinosan öltözöl, hogy jól érezd magad. Sohasem vagy elhanyagolt, de ezen a napon sokaknak szemet szúr eleganciád. Arra nem is gondolnak, hogy ma különös oka van annak, hogy ilyen csinos vagy, hiszen megszokták már tőled a jó megjelenést. Hódításod terveid szerint alakul. Elégedett leszel sikereddel, „áldozatod” pedig a látványoddal.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, fényszögben van a Marssal és a Nappal is. Próbáld megérezni, mit szeretne a kedvesed, ha kitalálod, biztosan kellemes péntek estének néztek elébe. Nem kell feltétlenül valamilyen komoly időtöltésre gondolnod, egy hangulatos étteremben elfogyasztott vacsora kiváló alkalmat nyújt a beszélgetésre, az intim pillanatokra. S ha még egy apró ajándékkal is kedveskednél, jóvátehetnéd eddigi hibáidat.









Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemetlen fényszögben áll a szavak bolygójával, a Merkúrral. Vigyázz, mert nem először, bajba kerülhetsz, ha túl sokat beszélsz, illetve ha túl korán és nem a megfelelő embernek szólsz az életedben küszöbönálló, de még nem biztos változásokról. Legyél figyelmesebb a pároddal, kedveskedj neki esetleg édességgel vagy valami más ajándékkal.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen fényszögbe került a hivatást jelző ponttal. Figyelmesen hallgasd meg az ajánlatokat, köztük lesz az is, amire neked szükséged van. A postád közé keveredett cetli is meghatározó lehet. Az, hogy tanulsz, és tovább képzed magad, nagyon dicséretes, de ezzel az indokkal nem tudsz kibújni a feladatok alól. Neked már eredményeket is fel kell mutatnod, vezéregyéniséggé kellene kinőnöd magad.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a jóindulatú Jupiterhez kapcsolódik. Nagyszerű formában vagy. Saját munkádat viharos gyorsasággal el tudod végezni, majd jut arra is időd, hogy segíts egyik kollégádnak. A hála kifejezésére az egyik kávézóban kerül sor, egy kellemes, sőt izgalmas beszélgetés közben. Az esetének azonban időben vess véget, hiszen kedvesed és családod már nagyon vár. Valamit terveznek, esetleg holnap sem hagynak majd sokáig lustálkodni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, még mindig a Vénuszhoz kapcsolódik. Aprólékos gonddal, mindenre kiterjedő figyelemmel próbáld előkészíteni a hétvégét. A gyakorlati dolgokban megszokott felületességed vagy inkább érdektelenséged az ellenkező végletbe csaphat át. Még olyan kérdésekre is időt tudsz pazarolni, amelyek kimenetele úgysem látható előre. Nem kell minden szőrszálat négyfelé hasítanod, a véletleneket úgysem zárhatod ki az életedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top