Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. szeptember 24-tõl szeptember 30-ig




Kos

Mivel eljön végre az az idő, hogy azt csinálhatod, ami igazán közel áll a szívedhez, ideje lenne, hogy megszabadulj a mélabús, komor hangulatodtól, ami az elmúlt időben uralkodik rajtad. Nem sikerül minden, amibe belekezdesz? Számos régóta húzódó, lerendezetlen ügyed van? Ez nem ok arra, hogy elkeseredj. Ez kell hogy erőt adjon a problémák feldolgozásához és megoldásához!
Szerelem: Érzelmi életedre is ráfér egy alapos renoválás, lepd meg valamivel társadat. A párkereső Kosok kiváló eséllyel indulnak az ismerkedés terén, akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhat…









Bika

Nagy változások indulhatnak el munkahelyeden, vállalkozásod vagy magánéleted terén egyaránt. Számos új feladatot kaphatsz, új emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki, melyekből mind profitálhatsz, ha jól fogod meg a kínálkozó lehetőségeket. Nem biztos, hogy minden találkozásból hasznot húzhatsz, mégis mindegyik tartogat neked valami újat, valami tanulnivalót.
Szerelem: Partnereddel most jó döntéseket hozhattok közös jövőtöket illetően! A szingliknek új szerelem tűnhet fel a színen pénteken vagy szombaton…




Ikrek





A hét első két napján rettentő érzékenyen reagálsz a téged érő külső ingerekre. Lehetnek olyan pillanatok, amikor úgy véled, mindenki beléd akar kötni, és mindenki csak a hibákat és a rosszat keresi benned. Próbáld meg egy vállrándítással lerendezni ezeket a dolgokat, ne vegyél magadra mindent, hisz ezzel csak konfliktusokra adhatsz okot. Próbáld visszafogni magad, légy toleráns mindenkivel.
Szerelem: Az aktuális heti bolygóállások miatt párkapcsolatodban is bonyodalom adódhat, de a hét végére rendeződik a helyzet. A magányos Ikrek nagy részére a hétvégén ráronthat a szerelem.







Rák

Kiváló napok jönnek, munka és szerelem terén is rád ragyoghat a nap. Ha netán munkahelyváltáson töröd a fejed vagy mellékállásra pályázol, akkor kezdj neki a keresésnek! A lehetőségek most tálcán érkeznek, szinte csak ki kell választanod a neked legjobban megfelelőt a kínált munkák közül. Persze fontold meg alaposan a döntésedet, mert hosszú távra kell elkötelezned magad, és több munkára kell számítanod.
Szerelem: Érzelmek téren itt az idő, hogy rendezzétek az esetleges problémáitokat. Összeköltözés? Esküvő? Gyermekáldás? Most aktuális! A magányos Rákok mozduljanak ki a négy fal közül!











Oroszlán

Megfeszített munkatempódból lejjebb adhatsz, de saját vállalkozás esetén is végre kicsit fellélegezhetsz, hisz számos nehézséget letudtál, előrébb léphettél. Persze a lazítás nem jelentheti azt, hogy kötelezettségeidnek nem kell eleget tenned, sőt, vedd észre, hogy most olyan energiatartalékokkal rendelkezel, melyek arra sarkallnak, hogy még többet teljesíts.
Szerelem: Óriási tempót diktálsz az érzelmek terén is, s partnered nem biztos, hogy ezt jól viseli. Ha viszont még nem találtad meg az igazit, most nagyon jó lehetőséged lesz arra, hogy rálelj!










Szűz


Nem minden alakul úgy, ahogy azt szeretnéd. A hét második felében viszont pozitív hírek vidíthatják fel lelkivilágodat, a barátoktól, a családodtól vagy munkahelyedről érkezhetnek. Egy utazás, egy költözés vagy pluszmunka lehetősége teljesen felvillanyoz, de mindemellett ne feledkezz meg egyéb kötelezettségeidről, hisz azért hajlamos vagy néha arra, hogy félresöpörj elintézendő dolgokat…
Szerelem: Ha még keresed a párod, a szerelem is beköszönthet a hétvége közeledtével, fogadd el a közeledést, ne mondj azonnal nemet. Ha már elkötelezett vagy, nagyon szép időszaknak nézel elébe.











Mérleg

Több jó ötlet és új elképzelés pattanhat ki a fejedből a napokban. Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy el is kezdd némelyik megvalósítását. Megvan hozzá az ihlet, a jó lehetőségek, a tettrekészség és nem utolsósorban a kellő energia. Hosszú távon alapozhatod meg jövődet, ha most jól és ügyesen cselekszel. Ötletedet ne oszd meg senkivel, egyedül kell cselekedned.
Szerelem: Szerelmeddel közös terveitek megvalósítására is kiváló ez az időszak, ne tétovázzatok! Ha magányos vagy, nézz körül, már ott lehet a környékeden egy érdeklődő…










Skorpió


Lelki téren kissé instabil lehetsz, de hétfőn vagy kedden olyan feladatok elvégzésével bízhatnak meg, melyekhez először nem sok kedved van, de minél jobban belemerülsz, annál több energiát és kedvet fogsz beleölni. Valami olyan dolgot alkothatsz, melyről sosem gondoltad, hogy magad is képes lennél megcsinálni. Pedig teli vagy elszántsággal, erővel, használd ki!
Szerelem: Érzelmek terén nem számít, ha estére már kissé fáradt vagy kedvetlen leszel, biztasson a tudat, hogy van valaki, aki kissé meggyötörten is szeret! Ha szingli vagy, akkor a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy behálózz valakit.










Nyilas

Figyelj arra, hogy idődet és energiádat megfelelő módon oszd el. Például szánj elegendő időt a pihenésre, persze ha munkára, tanulásra, továbbképzésre szánod energiád, akkor sem kell túlhajszolnod magad. Olyan dolgokra is juthat végre időd, melyeket egy ideje csak halogatsz. Környezetedre, barátaidra is szánj energiát és figyelmet, hisz ők is hiányoltak éppen eleget az elmúlt hetekben.
Szerelem: Kapcsolatodat is ki kellene mozdítani az unalomból… S ha még keresed a nagy Őt, akkor ne bánkódj tovább, mert jöhet a szerelem péntektől!










Bak

Nehéz hét vár rád, nem találod a helyed. A hét első két napján valaki nagyon felbosszanthat, sőt, kihozhat a sodrodból, s ez a következő napokon is negatív hatással lehet rád. Fel a fejjel! Tedd túl magad mihamarabb ezen az eseten, feleslegesen okoznál magadnak álmatlan éjszakákat és idegeskedést. Keress inkább nyugalmas helyet magadnak, olvass, szánj időt a hobbidra!
Szerelem: Érzelmi életed terén minden rendben van, sőt, elmondható, hogy jól alakulnak a dolgok. Ha még a magány kíséri utadat, a csütörtöki és a szombati nap kínál lehetőséget egy új kapcsolat kialakítására.











Vízöntő

Idegeskedés és feszültség kísérheti utadat szerdáig. Ezután könnyebb lesz a helyzeted, így időszerű lenne elvégezned azokat a feladataidat, melyeket hosszú ideje csak halogatsz, hanem bizony kötelességed is. Folyamatosan a körmödre ég a munka, de még mindig csak húzod-halogatod teendőid elvégzését. Kapd össze magad, most még mentheted a menthetőt.
Szerelem: Kapcsolatod szerencsére jól működik, soha rosszabbat! A szingli Bikáknak ugyan nem ez a legalkalmasabb időpont egy új szerelemre, de ami késik, az nem múlik!










Halak

A döntésképtelenség érzése uralkodhat el rajtad, úgy érezheted, nem tudsz választani egy fontosnak tűnő kérdésben. Hidd el, nem szégyen segítséget kérned családodtól vagy barátaidtól, de csak olyanoktól, akikben vakon bízol. „Több szem többet lát” alapon lehet, hogy ők kívülállóként tudnak segítséget nyújtani döntésedhez, sőt, az első lépéseket is könnyebben megteszed segítségükkel.
Szerelem: Társad is melletted áll, jól tudod, hogy számíthatsz rá bármikor. A magányosokra is szép időszak köszönt, ismerkedésre a hétvége kedvez.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top