Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 25. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma jól kapcsolódik a Merkúrhoz. Végre tisztulni kezd az ég. Te is lélegzethez jutsz, sőt fényes szakmai elégtételt vehetsz a korábbi méltánytalanságokért. Ha erős kísértést érzel, hogy sikered örömünnepét megoszd azokkal, akik sokat jelentenek neked – egy percig se habozz. Ezzel jóváteheted azt is, hogy annyi bajt okoztál nekik vádaskodásaiddal vagy néha kissé elviselhetetlen magatartásoddal. Fátylat rá! Végül is minden jó, ha jól végződik.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll a Neptunnal. A jövőt fürkészed, és az eljövendőt takaró fátylon itt-ott átsejlik valami. Új, nagyszabású, hosszú esztendőkre kiható elképzelések alapjait veted meg. A tartópilléreket szilárdnak, megingathatatlannak hiszed, de a terv még túlságosan bizonytalan, elnagyolt. Jó volna megbeszélni valakivel az egészet, de még nemigen van mit megbeszélni. Ez a bökkenő.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, jól kapcsolódik a Marshoz. Korodat meghazudtolóan friss és fürge vagy, mint a gyík, de azért nyugodtan abbahagyhatod az ide-oda rohangálást, még mielőtt valóban elkezd hiányolni a családod. Élvezed a mozgást, de mégis jobb volna valamilyen sporttal levezetni felesleges energiáidat. Este olyan hír vár, amely sok mindenért kárpótol.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a képi világot uraló Halak jegyében áll. Újból feltámad benned az épülés-szépülés vágya. Nagyon helyesen cselekszel, csak vigyázz: ne egyszerre akarj mindent! A testedzést sem kell túlzásba vinni, főleg nem hosszú kihagyás után. Fokozatosan, óvatosan tornássz, ne akarj rögtön maratoni távot futni! Csak a kedvedet veszted, ha így cselekszel. Legjobban teszed, ha néhány barátodat is meggyőzöd, hiszen egyedül hamarabb megunnád a dolgot.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen fényszögekben áll. Sosem lehetsz biztos abban, hogy valakit ismersz. Még saját magadról sem tudhatsz mindent. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely felszínre hozhat eddig lappangó tulajdonságokat, erőket, de indulatokat is. S mindez előfordulhat bármelyik hozzád közel álló ismerősöddel, barátoddal, családtagoddal is. Ne ítélj elhamarkodottan, amikor ilyen meglepetés ér.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, jó fényszögben áll a Marssal. Bár semmi említésre méltó nem történik ma, mégis úgy érzed a nap végén, hogy sikeresen telt el. Nem kell különösebb erőfeszítéseket tenned azért, hogy anyagi helyzeteden javíts, s máris pozitív változás tapasztalható. Már csak azért aggódhatsz, hogy a szerelemben gyülekeznek a felhők. Ne aggódj, ma még nem tör ki a zivatar, de elkerülni azért nem kerülheted el.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód még mindig a ködös Neptunnal áll szemben. A dolgok nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Valószínűleg olyan valamibe bonyolódsz, amiből nincs visszaút. Vállalnod kell minden nehézségével együtt. Szerencsére több oldalról is kapsz segítséget, így könnyebb a kiút. Abban reménykedsz, hogy partnered mellett megnyugvást találsz, ehelyett éppen ő az, aki a legtöbb gondot okozza.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögeket kap. Most aztán igazán nagy szükséged van arra, hogy megmutasd, mit tudsz. Nemcsak arról van szó, hogy virtuóz módon bizonyíts, hanem arról, hogy mentsd, ami még menthető. Mások a te segítséged nélkül semmire sem mennek, ez már eddig is kiderült, vagy nem? Továbblépniük is nehezen sikerül, ha végleg levennéd a kezedet róluk. Kétszer is meg kell gondolnod, mit kívánsz tenni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Lehet, hogy választ vársz fontos kérdésben valakitől telefonon vagy személyesen, de nem biztos, hogy az illető ma jelentkezik nálad. Emiatt ne izgasd magad, az ügy szinte magától elintéződik, bonyolódik. Ha energiáidat nem köti le túlzottan a felfokozott várakozás és az abból adódó feszültség, munkáddal kapcsolatban rengeteg remek ötlet juthat az eszedbe, és azokat ki is próbálhatod a gyakorlatban.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, szemben áll a Holddal. Tevékenyen indul a nap, újult erővel veted magad a munkába, úgy érzed, hogy – a mesebeli óriások módjára – képes vagy a szokványos, játszi feladathegyeket odébb hordani. Megy is minden, mint a karikacsapás. A fizetésemelés híre azért még téged is kizökkent a kerékvágásból.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a többiekkel. Az idő áprilisi szeszélyességet produkál, különös perpatvarban lehetne részed érzelmi téren is. Holnapra ugyan elvonulnak a viharfelhők, de ma még a valóságban és átvitt értelemben is villámok hasíthatnák az eget. Jusson eszedbe, hogy ha képes vagy gondolkodni, képes vagy a cselekedeteidet is befolyásolni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben van a Vénusszal. Fogadkozol, hogy egy gyufaszálat sem fogsz keresztbe tenni a munkahelyeden, hogy egy vonallal sem fogsz többet húzni, mint amennyit muszáj, s ma kivételesen be is tudod tartani, amit ígértél. Nem is igen tehetnél mást, hiszen annyi teendő szaporodott fel otthon, hogy minden leleményességedre, ügyességedre szükséged lesz elvégzésükhöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top