nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 28. péntek)

Napi horoszkóp (09. 28. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygódat, a Marsot, egyre többen támogatják. Mára lehiggadtál, visszazökkentél a normális kerékvágásba. Nem esel túlzásokba a munkahelyeden, de a rád bízott feladatokat kifogástalanul oldod meg. Szívügyekben minden csendes. A hétvégét sem várod türelmetlenül. Talán azt sem bánnád, ha kivételesen elmaradna.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, több helyről is fényszögelt, emiatt kissé szétszórt leszel ma. Fél óráig keresed, amire épp szükséged van, ám mire megtalálod, már nincs is rá szükséged, más holmik meg elkeveredtek időközben. Néhány jó tanács: amit keresel, feltehetően ott van az orrod előtt, a kutatást ne a legvalószínűtlenebb helyen kezdd! Légy módszeres, és gondold át, merre jártál ma! Akárhogy is, a dolgok ma sajnos el fognak keveredni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma jegyet váltott. Ezt azért mégsem kellett volna! Hirtelen haragodban olyasmit vágtál kollégád fejéhez, amit senki sem bocsát meg egykönnyen. Lobbanékony természeted már megint bajba sodort, és amikor lehiggadsz, már nem is érted, miért szaladt ki a szádon az a bizonyos szó. Enyhítsd hibádat azzal, hogy nem szégyellsz elnézést kérni a sértettől.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód egy kellemes háromszög csúcsán ül. Szerelmi szenvedély lehet úrrá rajtad. Legyél körültekintő! Érdemes-e nemrég rendbe jött kapcsolatodat kockáztatni? Persze az újdonság öröme és a kíváncsiság nagy kísértés. Mérlegelj, megéri-e a fáradságot? Nincsen visszajelzés, ráadásul rosszul érzed magad, meg is sértettek.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Nem kívánja tőled senki, hogy hegyeket hordj el a helyükről. Ne emészd fel idejekorán erőtartalékaidat! Nyugodtan hátradőlhetsz kicsit a székedben. Ne intsd le szószátyár kollégáidat, hasznos információkkal szolgálhatnak. Te azonban semmiképpen se adj ki a kezedből egyetlen ütőkártyát sem. Tartsd magad a „hallgatni arany” szabályához.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, éppen jegyet vált, és billeg egy kicsit. Elkeseredésedben most semmi sem úgy sül el, ahogy igazán szeretnéd. Sokkal több munkával, utánajárással tudod csak ugyanazt az eredményt produkálni, amelyet környezeted megszokott tőled, de nem szeretnéd, hogy megrendüljön benned főnököd bizalma, ezért vállalod ezt a fárasztó bizonyítást. Estére jártányi erőd sem marad. Ne akarj részt venni semmilyen házon kívüli programban, legokosabb, amit tehetsz, ha jó korán ágyba bújsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygódat, a Vénuszt, ketten is segítik. Ha délelőtt még viharfelhők gyülekeznek a szerelem kék egén, délutánra már verőfényes napsütésre számíthatsz. Sajnos ez a szó szoros értelmében nem mondható el. Sőt, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy bőrig ázol hazafelé. De ezt a kellemetlenséget az esti program teljesen feledteti, csak a következmény, az influenza emlékeztet majd rá. Igyál egy forró teát lefekvés előtt, kapj be néhány C-vitamint, s reggelre sokkal jobban érzed majd magad.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemes fényszögben van a Vénusszal. Remek lépésekkel tudod meglepni ellenfeledet, s így jelentős sikert arathatsz. Jó formában vagy, amit illene kihasználnod. Vegyél egy mély lélegzetet, és invesztálj komolyabb tőkét a vállalkozásaidba. Ha most kockáztatsz, bizonnyal hamarosan látod ennek első gyümölcseit is. Ne habozz!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben van a Holddal. Munkahelyeden jelentős, fontos dolog történhet veled, ami szakmai megbecsülésedet jelzi. Ez lehet anyagi elismerés, külföldi tanulmányút vagy ösztöndíj, előléptetés. Valld be, titokban régóta vártál erre a pillanatra. Oszd meg örömödet kollégáiddal, ne hidd, hogy mindenki irigy rád.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, már közelít a Merkúr kellemes fényszögéhez. Ragaszkodnod kellene a szerződésed minden egyes betűjéhez. Pipáld ki, ha megkaptad a járandóságodat, és járj utána a kintlévőségednek. Véletlenül se bízd magad mások memóriájára. Gondod lehet a szemeddel, a füleddel, de lehet, hogy panaszaidat egy rossz fog okozza. Ne alternatív módon oldd meg a gyógyítást, ezen már csak szakorvos segíthet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bár uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel, ez a nap mégis vidámnak ígérkezik. A derűnek nincs kézzelfogható oka. Ma mindenen tudsz nevetni, mindennek észreveszed a fonákáját is, s így nem csoda, hogy mindenkit meg tudsz nevettetni. Mindenkivel könnyen teremtesz kapcsolatot az ellenkező neműek köréből, de viselkedésed inkább pajtáskodó, így jelzed, hol a határ, ameddig el lehet menni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben van a Holddal. Ideális nap ez, feltéve, hogy március közepén születtél. Ma nem kell futnod, törnöd magad, hiszen enélkül is öledbe hullik a szerencse. Legjobb, ha kényelmesen elhelyezkedsz, és türelmesen várakozol. Ha semmi sem történne, akkor se veszítsd el a reményt, a mai nap is éjjel tizenkettőig tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top