nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 30. vasárnap)

Napi horoszkóp (09. 30. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, közelít a Szaturnusz kellemes fényszögéhez. Az élet furcsa. Amikor a legjobban szeretted volna, hogy elismerjenek, nem kaptad meg. Most elhalmoznak dicséretekkel, hivatásodban sokra vitted – erről ma is meggyőződhetsz –, mégsem tökéletes az örömöd. Üresnek, céltalannak érzed a napokat. Hiányzik belőle valami vagy valaki. Talán a család, egy megértő partner…









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szórakozások jegyében, az Oroszlán jegyében áll. Szomorúságodat egy csapásra elhessenti egy üzenet: meghívást kapsz egy szüreti bálra! Bár kicsit messzebb van még az időpont, máris hallod, hogyan ropog a venyige, amikor a tűz emészti, szagolni véled kesernyés füstjét. Az asztalon ínycsiklandó ételek. Óbor fakupákban, meg fürge must… Nem csoda, ha most éhesnek érzed magad, készíts valami finom reggelit.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, természetéhez képest ellentétes jegyben áll. Vannak napok – ilyen ez a mai is –, amikor minden idegesít. Ha csukva van az ablak, az a baj, ha meg nyitva van, akkor meg az. Senki sem tud a kedvedre tenni, nem ízlik a vasárnapi ebéd, unalmas a televízió műsora, a rádió hallgathatatlan. Mielőtt még őrületbe kergetnéd családodat, fogd a kabátod, és tégy egy kiadós sétát, szellőztesd ki a fejed, és akkor úgy térsz haza, mintha kicseréltek volna.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlenül kapcsolódik másokhoz. A néhány napja rajtad eluralkodott hangulatok még mindig a hatásuk alatt tartanak, főként azért, mert átmeneti sikerek is értek. Figyelj arra, hogy ne bánts másokat saját nyugtalanságod miatt! Környezeted nem érti a nagy változást, te pedig nem vagy képes megmagyarázni, mit miért teszel. Ezért a többiek éretlennek gondolnak, s tán van is némi igazságuk. Nézz jobban önmagadba! Mi ez a féktelenség, ez a nyugtalan szenvedély?








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlenül kapcsolódik a Marshoz. Ne vágj bele mindenbe, amiről azt hiszed, hogy biztos pénzforrást jelent. Sokan keresnek meg ötleteikkel, jó ajánlatokkal kecsegtetnek. Akkor kezdj azonban csak bele új vállalkozásba vagy köss üzletet, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik, és biztos vagy abban, hogy jut időd a meglévő kötelezettségeiden kívül újabbakat is a nyakadba venni.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemesen kapcsolódik a Marshoz. Legyen ez a mai nap a kedvenc időtöltésedé, amit mostanában eléggé elhanyagoltál. Túl sok időt fordítottál a munkádra, és nem foglalkoztál eleget azzal, amit szeretsz. Nemcsak felüdülést, hanem kellemes szórakozást is nyújt majd ez a nap. S hogy csökkentsd restanciáid számát, töltsd ezt az estét kizárólag szerelmeddel! Nem kell fényűző étterem, gyertyafényes vacsora, csak az a fontos, hogy kettesben, a külvilág kizárásával teljen el.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemesen kapcsolódik a Plútóhoz. Nem hullott az öledbe váratlanul a szerencse, keményen meg kellett dolgoznod a sikerért. Így már nem is olyan kellemes a győzelem, de azért még mindig nem panaszkodhatsz. Sokakat messziről elkerül a szerencse, de temelléd gyakran odaszegődik. Ahhoz, hogy elégedett legyél az esti programmal, megint csak neked kell megszervezned.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, a Nyilas jegyének végén jár. Így a hónap végén lehet, hogy a te energiáid is kicsit kimerülnek. Fel kell töltődnöd, ha ugyanolyan lelkesedéssel és energiával akarod bevetni magad a küzdelembe, mint eddig. Ma csak a legszükségesebb feladatot végezd el. A kemény munka helyett inkább csendes nézelődéssel töltsd a napot. Ám azt a sürgős levelet, amin gondolkodsz, mindenképpen meg kellene írni!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, még mindig kapcsolatban van az izgága Uránusszal. Csendes, eseménytelen vasárnapra készültél fel, s nem is gondolnád, hogy milyen meglepetések várhatnak rád. Ehhez azonban mindenekelőtt az kell, hogy ne maradj otthon, hanem menj az emberek közé, népesebb helyekre. Befolyásos személyekkel is ismerkedhetsz, akik szakmailag vagy kapcsolataikkal is segíthetnek.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal, felvette a kapcsolatot a Mars, a harciasság bolygója. Fékezd indulataidat. Sürgetésed nem lesz eredményes, csak a kedélyeket borzolnád fel vele. Vagy különülj el, vagy törődj bele a sors és a közösség akaratába. Ne ragaszkodj önös gondolataidhoz mindenáron. Ha valaki haragszik rád, próbálj angyalarcot mutatni, s meglátod, ettől ellenségeid megfutamodnak majd. Mások számára az lesz a legnagyobb bosszúság, ha nem lesznek képesek kihozni téged a béketűrésből.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, mindig jókedvű, mint ez a nap. Bár a családod nem fogadja kitörő lelkesedéssel lázas ügyködésedet, hogy mindenhol könyvhalmok és ruhakupacok között kell botladoznia, hogy a rádió helyett a porszívó zenéjét kell hallgatni. Nem szívesen segítenek, ez azonban téged most ne bosszantson, takarítani csak vidáman, jókedvűen lehet. Majd meglátod, milyen jólesik este bezuhanni az ágyba.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, ma kapcsolódik a Holdhoz, a család bolygójához. A körülmények kedvezőek, szeretteid támogatásukról biztosítanak. Mindennel szabadon rendelkezhetsz, minden a kezedre játszik. Ne késlekedj. Összpontosíts, szokásod szerint fekvő helyzetben. Koncentrálj egy távoli pontra, amely egyre messzebbre kerül. Aludd jól ki magad ezen a napon, hogy holnap friss erővel tudj a munkába indulni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top