Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. október 01-tõl október 07-ig




Kos

Több új lehetőséged lesz arra, hogy komoly lépéseket tegyél karriered fellendítése, erősítése érdekében. Ne legyenek kétségeid, csak élj azzal, amit a sors kínál. Ne utasíts vissza egy összejövetelre szóló meghívást sem, melyek bármelyikén jól éreznéd magad! Barátaid is örülnek, hogy végre újra láthatnak, hisz az elmúlt időszakban elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, de most itt az ideje a kikapcsolódásnak is!
Szerelem: Meglévő párkapcsolatodban úgy tűnik, minden rendben van, sőt, az érzelmek még inkább elmélyülnek. Ha még nincs társad, akkor a már említett összejövetelen találkozhatsz egy érdekes emberrel.









Bika

Ne zárkózz be otthonod négy fala közé! Ha ezt teszed, ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb megesz az unalom. Jó dolog, ha időt szánsz az elmélkedésre, de valójában sok elintéznivalód akadna, és szükséged lenne egy kis friss levegőre is. Találkoznod kellene ismerőseiddel, esetleg meglátogathatnád rég nem látott rokonokat is! Előnyödre válhatnak ezek a találkozások, érdekes és új dolgot tapasztalhatsz.
Szerelem: Érzelmi életedre sem szánsz elegendő időt ezekben a napokban, pedig nagyon is igényelné ezt párod. A magányos Bikák se utasítsanak vissza egyetlen érdeklődőt sem…




Ikrek





A nagyszerű heti bolygóállás hozzásegít ahhoz, hogy majd kirobbanj az energiától, melyet olyan feladatok elvégzésére kell fordítanod, amiket halogattál mostanában. Helyezd a hangsúlyt az aktív tevékenységre, tölts minél több időt munkával, kötelezettségek és pénzügyi gondok megoldásával, s ennek ellenére még a hétvégére is marad elég energiád a szórakozásra, kikapcsolódásra!
Szerelem: Ezen a héten több új ismeretséget is köthetsz, flörtölhetsz, de ha komoly párkapcsolatod van, akkor ne hagyd magad elcsábítani, két szék közül a padlóra eshetsz!







Rák

Régi vágyad az, hogy elismerjék tehetségedet, teljesítményedet! Minden sikeres pillanatért keményen megdolgoztál, a megérdemelt jutalmat most megkaphatod érte. A hét második felében sziporkázni fogsz, mindenhol felkeltheted az emberek figyelmét. Jó hangulatod miatt új barátokra is szert tehetsz, akikre hosszú távon is számíthatsz. Új üzleti lehetőségek is feltárulnak előtted.
Szerelem: Érzelmek terén is nagyszerű esélyekkel indulsz meg a változás felé, most jöhet az igazi. Ha már van párod, szánj rá is elegendő időt, nagy döntések ideje lehet ez a hét!











Oroszlán

Neked, kedves Oroszlán, most is sikerülhet, hogy egy teljesen nyugalmas időszakban bajba sodord magad! Megint gondolkodás és tervezés nélkül vágtál bele valamibe? Itt a baj? Már későn kezdesz elmélázni azon, vajon mit is csináltál rosszul!? De nagy esélyed van arra, hogy hamar rájössz, hol hibáztál, s képes vagy tanulni a saját károdból. A diplomatikus, talán lassúnak tűnő megoldások most előrébb vihetnek!
Szerelem: Életed ezen területe felbolydulhat, s könnyen elriaszthatsz valakit magad mellől, hevességed miatt. Párkapcsolatban élők szintén kisebb konfliktusra számíthatnak, gyors kompromisszummal.










Szűz


Fantáziád és kreativitásod szárnyal, tehetséged pedig kibontakozhat ezekben a napokban, rengeteg új ötlet születhet meg a fejedben. Vesd bele magad a munkádba, lesz elég erőd és energiád, hogy több feladatot láss el, mint máskor szoktál. Munkád területén sikereket könyvelhetsz el, de ne szálljon a fejedbe a dicsőség. Ne félj belevágni nagyszabású pénzügyi tranzakciókba, új vállalkozás indításába.
Szerelem: Valaki elcsavarhatja a fejedet csütörtökön vagy az azt követő napokban. Győződj meg arról, hogy biztos független-e kiszemelted! Ha már biztos vagy benne, hogy igen, akkor indulj a meghódítására. A párkapcsolatban élők ne engedjenek semmilyen csábításnak!











Mérleg

Hirtelen nyakadba zúduló nagy mennyiségű munkáddal, karriereddel vagy épp tanulmányaiddal kapcsolatos dolgok miatt sokat vagy távol otthonról. Olyan problémák kerülhetnek elő nap mint nap, melyek régóta húzódnak, és többel közülük időszerű lenne foglalkozni. Nagy részükre könnyen találnál megoldást, csupán idő és energia kérdése, mikor látsz neki a teendőknek.
Szerelem: Ha érzelmi életed „semmilyen”, akkor nézz jól körül a környezetedben, mert valaki már leselkedik rád. Csak akkor ugorj bele ebbe a viszonyba, ha nem okoz lelki törést, hogy rövid kaland lehet. Az elkötelezetteknek is lesz alkalmuk egy-két flörtre…










Skorpió


Váratlanul eluralkodhat rajtad a feszültség, úgy érezheted, apró darabokra törik az életed. A helyzet nem ennyire rossz, csupán te látod sötétebben a dolgokat, mint kellene. Ez a nehéz helyzet részben a te hibád is, viszont csak rajtad múlik, mikor uralod újra a helyzetet. Kérd ki családod, esetleg barátaid véleményét, mit tennének másként a helyedben. Sokat tanulhatsz néhány őszinte beszélgetésből.
Szerelem: Érzelmi életedben sincs minden rendben, de megértő kedvesed van, aki szinte bármit elnéz neked. A szingli Skorpióknak nem a legalkalmasabb idő ez a hét ismerkedésre, flörtölésre.










Nyilas

Ezen a héten a megszokottnál sokkal gördülékenyebben alakulnak dolgaid. Ha munkahelyváltáson, ingatlanvásárláson töröd a fejed, most kiváló alkalom kínálkozhat a váltásra. Ne siettesd a dolgokat, gondold át alaposan a lehetőségeket, és dönts okosan, bármilyen kérdésről is legyen szó. Kellőképpen felkészült vagy új feladatokra, sőt, nagyon is szükséged lenne egy kis változásra.
Szerelem: Most különös odafigyeléssel használd ki az időt, amit pároddal együtt tudsz tölteni. Néha neki is szüksége van arra, hogy szeressék, csak vele törődjenek! A magányos Nyilasok pénteken új szerelemmel szembesülhetnek.










Bak

Ezen a héten előbújhat belőled őszinte, érzelgős éned, így nagyon figyelj oda arra, hogy kinek s miként mondod el a véleményedet, gondolataidat, mert akaratlanul is megbánthatsz valakit, aki fontos számodra! Még akkor is inkább fogd vissza magad, ha tudod, hogy igazad van. Lehet, hogy rosszul csinál valamit, de legtöbbször a saját hibáinkból tanulunk a legtöbbet.
Szerelem: Párkapcsolati téren nincsenek gondok, ha döntenetek kell közösen valamiben, akkor itt az ideje! Ha még a magány a párod, mozdulj ki otthonról, jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak az ismerkedésre!











Vízöntő

A körültekintés, az óvatosság és az alaposság lesz a hét fő irányvonala. Belebonyolódhatsz valami olyan dologba, ami elsőre izgalmasnak tűnik, de nagyon sok veszélyt és kockázatot rejt! Nem jellemző rád, hogy kapkodj, és átgondolatlanul vágj bele bármibe, de most megtörténhet, hogy a magad ásta gödörbe esel, és az ezzel járó kellemetlenségek komoly befolyással lehetnek rád.
Szerelem: Akár van párod, akár nincs, ne kezdj ki senkivel, akiről biztosan tudod, hogy van kapcsolata. Csak felbőszítheted s haragosoddá teheted!










Halak

Tanulmányaid vagy éppen karriered és munkád ezekben a napokban nagyon fontos szerepet kaphat. Ha épp állást keresel vagy váltanál, akkor most minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj egy neked nagyon is testhezálló munkára. Emellett teljes erővel kell nekikezdened néhány elmaradt feladat elvégzésének. Semmiképpen se kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet, és eszerint haladj.
Szerelem: Ne hanyagold el érzelmi életedet sem, hisz megérdemli kapcsolatod a kellő odafigyelést. Szerelemben a szingliknek hozhat igazi, váratlan fordulatot ez a hét, különösen a második fele!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top