nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 05. péntek)

Napi horoszkóp (10. 05. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, csak kellemes fényszögeket kap. Feladatodat kiválóan oldod meg, s jutalmad sem marad el. Ma különösen nagy élvezetet találsz számtalan ötleted megvalósításában. Új frizuráddal elégedett vagy, a vásárlásokban is kedvedet leled. Családod vagy partnered talán nem nézik majd jó szemmel költekezési „szokásaidat”, de most ez ne zavarjon különösebben. Igazad van. Te is lehetsz néha könnyelmű.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nemsokára jegyet vált. Tiszta fejjel, tiszta lappal indulhatsz neki az új időszaknak. Mindig így kellene, borzasztó, ha a teendők egymásba akaszkodnak. Még dolgozni sem kellemetlen ma, olyan, mint ez a csípős őszi délelőtt. Valahol avart égetnek, kesernyés illat gyermekkori emlékek áradatát indítja el benned.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Támadás ér, ráadásul méltatlanul. Olyan valaki követte el, akitől nem vártad volna, hiszen annyiszor segítettél rajta, hogy csak hálával tartozna neked. Lehet, hogy te így gondolod, de sajnos a valóság egészen más. Ha túl sokszor segítünk valakin, hamarosan terhes lesz az állandó gyámolítás, és a kezdeti hálaérzés könnyen átcsaphat valami másba.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold kellemetlenül kapcsolódik a Merkúrhoz. Úgy érzed, mélyponton vagy. Talán éppen ez az élmény adja meg a kellő lökést az újrakezdéshez. Rossz kedély- és idegállapotod azonban meggondolatlanságokra késztethet. Veszélyhelyzetekbe is sodorhat mostani figyelmetlenséged. Te azonban örökös, fáradhatatlan újrakezdő vagy.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, közelít az Uránusz kellemetlen fényszögéhez. Érzelmi életed ismét ingatag talajon áll, s ez nincs jó hatással a munkádra sem. Lelet, hogy nem tudsz annyira odafigyelni, és meglehetősen feledékeny is vagy mostanában. Igyekezz visszanyerni lelki békédet, különben egyre több hibát követsz el, s végül magadra maradsz.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy neked van igazad, annak ellenére, hogy egyedül állsz szemben egy egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani saját elképzeléseiddel, várd ki a megfelelő pillanatot. Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal még ekkora túlerővel szemben is csatát nyerhetsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, közelít a Szaturnuszhoz, a spórolás bolygójához. A takarékossági világnapon megfogadottakat érdemes betartanod. Ne csak gondolj rá, forgasd meg a pénzt. Az előrejelzések szerint minden mai befektetésed sikeres lehet. Semmiféleképpen ne utasítsd vissza barátaid közeledését. Rég nem jött már össze a csapat. Lesz bőven megbeszélnivalótok, de okotok is az ünneplésre.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó még mindig kellemes fényszögben áll a Vénusszal. Az új remények nyugalma átragad rád is, s így meglepően higgadtan veszed tudomásul a bekövetkezett változásokat. Készülj fel arra is, hogy új munkahely után kell majd nézned. Nem kell sietned, úgy tűnik, még elegendő időd maradt a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetőséged is adódik majd.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha még a magányosok klubjához tartozol, akkor ma legyél különösen elegáns, friss, vidám, s járj nyitott szemmel, mert meglepő találkozásban vagy viszontlátásban lesz részed. A már elkötelezetteknek is meglepetést tartogat a mai nap a szerelem, illetve a házasság területén. Kapcsolatod olyan fordulatot vehet, amire álmodban sem gondoltál volna, de ami örömödre szolgál majd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes társaságban van. Egy csoportfoglalkozáson nemcsak szellemi, hanem lelki épülésedre is számíthatsz. Keresd hasonszőrűek társaságát! Előnyödre szolgál, ha Bakokkal hoz össze jó sorsod – mindenekelőtt decemberiekkel –, akik most nagyon jó passzban vannak, s ennek következtében megértőek, segítőkészek, vigaszt nyújtók. Egy speciális kurzus nem csak e téren tár fel új lehetőségeket.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a Jupiterhez, a jó hatású bolygóhoz kapcsolódik. Bár kétségkívül és visszavonhatatlanul ősz van már, egyelőre még kellemes napsütés pirítja az arcod, enyhítvén a munkás hét fáradalmait. Mindent más színben látsz, no nem a külvilág dolgait, hanem a saját életedet; amit mindegyre megvalósíthatatlannak, elérhetetlennek hittél, azt most megvalósíthatónak gondolod. Meglátod, menni fog!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Csodák csodája, a borongós október kicsattanó egészségben és kiegyensúlyozott lelkiállapotban talál. Nem érdekel, hogy egyre korábban sötétedik, hogy egyre több rozsdavörös levelet sodornak magukkal az őszi szelek, hogy az ólomszínű égből hideg permet hullik alá… Ma leperegnek rólad a külső benyomások… Esőkabátodat viszont ellenőrizd, mert lehet, hogy beázik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top