Horoszkóp

Októberi holdnaptár

Az októberi holdjárás korántsem igazodik az õsz lassúságához. Sokféle szerencsés és kevésbé szerencsés eseményt jelez elõre. Érdemes tanulmányozni, hogy még idejében felkészülhess a legapróbb változásokra is.

Fogyó Hold az Ikrekben
2007. október 1., 2.


Amit mondasz, annak súlya van. Ezért légy sokkal körültekintőbb, ha tanácsot adsz, mert a véleményeddel alakíthatod mások életét. Titkok tudójává is válhatsz, valaki elárulja a legféltettebb titkát, amit őrizz meg, és bármilyen erős kísértést érzel a következő napokban, ne add tovább. Ha vásárolni mész, a lábbelik és a harisnyák terén érhetnek nagy meglepetések, amelyeknek nehezen tudsz ellenállni.


Fogyó Hold a Rákban
2007. október 3., 4.

A munkában jó lehetőség adódik, amivel többet kereshetsz, és megmutathatod, hogy milyen kreatív vagy. A párkapcsolatoknak jót tesz, ha esetleg egy-két napig távol vagytok egymástól, vagy ritkábban beszéltek, mert ez érdekes módon nem eltávolít, hanem közelebb hoz benneteket. Ha új munkahelyre mész, akkor fel kell készülnöd, hogy együttműködésre képtelen kollégákat találsz, vagy olyan főnököt, aki nem ért a munkájához.


Fogyó Hold az Oroszlánban
2007. október 5., 6., 7.


A szerelemben szerencsés leszel, olyan valakivel jössz össze, akire nemcsak az anyagiak miatt tudsz felnézni, hiszen van mit aprítania a tejbe, hanem a tudása és a szakértelme miatt is. De olyan szituációba is kerülhetsz, amikor hatalmába keríthet az irigység érzése. Ennek legyőzésére a legjobb módszer, ha veszel egy mély lélegzetet, és kimész egy kis sétára a szabad levegőre. Az érzés ugyan nem lesz kisebb benned, viszont könnyebb lesz elviselni. És dolgozz, mert a munka reményt termel, és azt az érzést, hogy egy nap nemcsak hogy minden jó lesz, de a dolgok fantasztikusan fognak alakulni!






Fogyó Hold a Szűzben
2007. október 8., 9.


Romantikus szerelmi kapcsolat a láthatáron! Felbukkan Mr. Tökéletes, és te ettől annyira izgatott leszel, hogy olykor azt sem tudod, mit csinálsz. A spiritualitás iránt is nyitottabb vagy, különösen hogy misztikus élmény érhet, amit ossz meg a barátnőiddel, lesz, aki ennek hatására beszámol a saját különleges élményéről, és így lelkileg-szellemileg még közelebb kerültök egymáshoz. Törődj többet egy családtaggal, mert szüksége van a segítségedre, az energiáidra.


Fogyó Hold a Mérlegben
2007. október 10.


Ugorj be a bioboltba egy zacskó őrölt lenmagért. Ebből tegyél 3-4 evőkanálnyit a müzlidbe vagy a zabkásádba. A lenmag ómega-3-zsírsavakat és rostot tartalmaz, valamint egy lignán nevű összetevőt – egy olyan táplálékcsoportot, amely rendkívül egészséges, még a látáscsökkenés kockázatát is csökkenti. A hangulatod ma kissé ingadozó lesz, amelyet a kedvesed visel el a legnehezebben.






Újhold a Mérlegben
2007. október 11.


Ingatlannal kapcsolatos ügyekbe csöppenhetsz, de az is előfordulhat, hogy csak erős vágyat érzel arra, hogy rendet tegyél magad körül, az otthonodban. A kapcsolataid kellemesnek ígérkeznek, és alkalmas a pillanat arra is, hogy megvitasd a viszonyodat a szeretteiddel. Az érzelmek ma jobban előtérbe kerülnek, ami esélyt ad arra, hogy megértsd, kihez milyen szálak kötnek. Ha változtatni szeretnél az életeden, itt a ragyogó alkalom, elkezdheted.


Növő Hold a Skorpióban
2007. október 12., 13., 14.

Amiről azt hitted, hogy már lezártad, befejezted, arról most kiderül, hogy tévedtél. Kezdheted az egészet elölről, vagy magyarázhatod el újra és újra ugyanazt. A régi párkapcsolatokat a közös cél, esetleg a megélhetési nehézségek összetartják, míg érzelmileg egyre távolabb kerültök egymáshoz. Előfordulhat, hogy egy harmadik személy bukkan fel a láthatáron, akinek a rajongó viselkedése még inkább fagyossá teheti közöttetek a viszonyt. Ha most bújsz ágyba először a választottaddal, számíts arra, hogy kicsit zavarban lesz, és ügyetlenkedni fog. Ha bátorítod őt, akkor ez viharos szenvedélybe csaphat át, aztán már vége is az egésznek…


Növő Hold a Nyilasban
2007. október 15., 16., 17.


A tudásodat gyarapíthatod, olyan információk birtokába jutsz, amelyek miatt gazdagabbnak érzed magad, és ez boldoggá tesz. Kollégával jól kijöhetsz, de ne vegyél részt pletykában, főleg a munkahelyeden ne mondj senkiről semmit, csak nagyon okosan és figyelmesen hallgasd a többieket. A szexben csak semmi hallgatás, nyugodtan kommentáld az ágyban történő eseményeket, mert ettől a partnered még jobban beindul. Ha diétázol, akkor valaki megpróbál elcsábítani, és egy kalóriadús ételt vagy italt akar rád tukmálni.


Növő Hold a Bakban
2007. október 18., 19.


Nyilvánosan mutatkozol a szerelmeddel, és nagy irigységet, féltékenységet válthatsz ki a környezetedben. Ha külföldre utazol, nem mindennapi, őrülten szenvedélyes szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, vagy a partnerednek rajtad kívül még van kapcsolata, akkor számíthatsz olyan jelenetekre, amelyeket eddig csak filmen láttál. Ha vizsgázol, jól szerepelsz, talán még olyan dolgokra is emlékezni fogsz, amit nem magoltál be, és nem is érdekelt, csak futólag olvastad el.






Növő Hold a Vízöntőben
2007. október 20., 21.


Bármennyire nem szeretsz politizálni, most mégis belemész – illetve a környezeted belevisz – egy kis politikai színezetű vitába. Viszont most te is megtudod, hogy kinek mi a véleménye, és ez nagyon meglep. Jól tennéd, ha csúcsra járatnád az izmaidat, és sportolnál. Ha edzés közben, pihenőnapon szénhidrátot eszel, akkor gyorsabban növekszenek az izmaid. És ne felejtsd el, hogy a humor a siker kulcsa. Próbálj meg nevetni, viccelődni a legőrültebb helyzetekben, ezzel oldhatod a feszültséget.


Növő Hold a Halakban
2007. október 22., 23.


Nem ártana, ha némi időt és pénzt áldoznál a külsődre, foglalkozz kicsit többet magaddal, mert a vetélytársnőd le fog körözni, aki éjt nappallá téve rója a szépségszalonokat és az üzleteket. Ha szeretnél a meglévő párkapcsolatodba némi színt vinni, és a szexuális életeteket fellendíteni, akkor itt az ideje, hogy a kedvesedből kiszedd az erotikus vágyait, például szerelmeskedés közben. Ha nem tud beszélni róla, akkor készíts neki egy kérdőívet, amelyen be kell ikszelnie a helyes válaszokat. Lehet, hogy ezen először nevetni fog, de később buzgón be fogja jelölni, mit szeretne!


Növő Hold a Kosban
2007. október 24., 25.

Idegesebb, feszültebb leszel az átlagosnál, ez az oka annak, hogy sok emberből eleged lesz. Ráadásul összefutsz azzal, aki a hátad mögött kevert-kavart, és nem tudsz rá mosolyogni, nem tudod és nem is akarod megjátszani magad. Ez rendjén is van, de azért ne küldd el őt melegebb éghajlatra, legalábbis ne nyíltan.






Telihold a Bikában
2007. október 26.


Ne legyél annyira spórnyák, hogy a hűtőben vagy a kamrában talált lejárt szavatosságú élelmiszert is megeszed! Már csak az hiányzik, hogy kapj egy fertőzést. Amúgy is jobb lenne, ha a mai napon diétáznál, mert a háj, ami most rád rakódik, nagyon nehezen fog leolvadni. A mai napon ne fukarkodj a dicséretekkel, ez úgysem kerül neked semmibe, ráadásul aki kapja, annak a napját bearanyozod vele.


Fogyó Hold a Bikában
2007. október 27.

Ha szerelmeskedsz, és nem szeretnéd, hogy a gólya kilenc hónap múlva tiszteletét tegye nálatok, akkor ne feledkezz meg a védekezésről. Ha tíz percet meditálsz, tökéletesen ellazulhatsz. Szakértők szerint a világtól való rövid elvonulás erősíti az önbizalmat, csökkenti a félelmeket, sőt a fejfájásra is kiváló gyógyír.






Fogyó Hold az Ikrekben
2007. október 28., 29.


Titkos szerelmi kapcsolat stabilabb lábakon áll, mint valaha. Ha most mész bele kalandba, akkor abból tartós kapcsolat lesz. A szerelmi viszonyok stabilizálódnak, míg a régi kapcsolatok, együttélések felbomlás elé kerülhetnek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert könnyen az utolsó forintjaid popójára verhetsz. Ha állást változtatsz, tisztázd a részleteket, térj ki a juttatásokra, mert lehet, hogy figyelmetlenségednek köszönhetően az új helyen kevesebb pénz fogja ütni a markod.


Fogyó Hold a Rákban
2007. október 30., 31.


Egyél tengeri halat, amely több jódot tartalmaz, ami elengedhetetlenül fontos a pajzsmirigy egészséges működéséhez. Itt az ideje, hogy felülvizsgáld a fogkefédet is, ha a sörtéi összevissza állnak, akkor dobd ki. Teljesen mindegy, hogy egy hete vetted vagy egy hónapja. Tarts nagytakarítást, és csak nyugodtan beszélgess hosszan a kedvenc barátnőddel. Ha ismerősöd kórházban van, ne SMS-t küldözgess neki, hanem látogasd meg őt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top