nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. október 08-tól október 14-ig

Heti horoszkóp 2007. október 08-tól október 14-ig




Kos

Tedd félre a gondokat, ne foglalkozz a rossz idővel, inkább törődj családoddal, barátaiddal! Félre a búbánattal, hisz egyáltalán nem megy rosszul a sorod. Neked sem sikerülhet minden, amibe belekezdesz, és ez nem baj, hisz tanulhatsz az elkövetett hibákból. Őrizd meg hidegvéred, a kudarc csak azt jelenti, hogy elvesztettél egy kisebb csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút!
Szerelem: Légy még magányos vagy akár elkötelezett, érzelmek terén is harcra, küzdelemre, vágyakozásra számíthatsz. Türelmesnek, belátónak kell lenned, hétvégére lenyugodnak a kedélyek.









Bika

Racionális gondolkodásmódod, erőd és kitartásod ezekben a napokban végre meghozhatja azt az eredményt, amire régóta vársz. Valami olyan dolgot sikerülhet elérned, amelyről sokat álmodoztál, és bizony megdolgoztál érte kellőképpen. Ennek a célnak az elérésével a közeli s a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak! A kedvező konstellációk a régóta húzódó ügyek lerendezésében is segíthetnek.
Szerelem: Fontos döntések születhetnek most, ne halogassátok tovább a „merre tovább” kérdését. Ha még keresed a párod, kiváló alkalom nyílik, hogy találkozz a nagy Ővel pénteken.




Ikrek





Jól érzed magad a bőrödben, hangulatod a szokottnál emelkedettebb! Ami szíveden, az rendszerint a szádon, ki is mondhatod, amit gondolsz, s természetességeddel bárkit lenyűgözhetsz és meggyőzhetsz. Azonban realitásérzéked nem mindig lesz a helyén, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók és álmodozások, melyek könnyedén félrevezethetnek. Nem célszerű most pénzt befektetni vagy hosszú távra szóló döntéseket hozni!
Szerelem: Érzelmek terén sikeres napok várnak rád. Párodat lenyűgözheted, újra elcsábíthatod. Ha eddig magányosan és unalmasan teltek a napok, most ez gyökeres fordulatot vehet!







Rák

Jótettedért, segítőkészségedért cserébe nem mindig várhatsz köszönetet vagy hálát! Most sajnos megeshet, hogy hiába is kérsz segítséget, támogatást valaki olyantól, akit már többször kihúztál a bajból, ő könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mond neked. De ez a pillanat lehet az, amikor megtanulhatod a saját károdon, hogy ne segíts úton-útfélen mindenkinek. Egyedül kell boldogulnod, meg tudod csinálni!
Szerelem: Szívügyek terén is adódhat egy kisebb nézeteltérés, de gyorsan rendezhető, hisz kompromisszumkészséged igen nagy. Ha még a magányosok táborába tartozol, ne aggódj, most változhat a helyzet!











Oroszlán

Bár még csak október van, a te gondolataidban már most helyet kaphat a karácsony s az azt megelőző tennivalók. De tedd félre ezeket a gondolatokat, mert ez a hét a karriered, előrelépésed szempontjából lehet meghatározó. Olyan dolgot, feladatot kérhetnek tőled, melyet csak te tudsz elvégezni, és ráadásul tökéletesen végre is hajtod. Tudd, hogy ezt nem felejtik el az érintettek, s hamarosan meg is kaphatod a jutalmadat!
Szerelem: Tennivalóid mellett ne hanyagold el szerelmi életedet sem, a hétvégét töltsétek kikapcsolódással. Szingli Oroszlánok, figyelem! A hét közepe kínál kiváló lehetőséget az ismerkedésre!










Szűz


Ez a hét mindenképpen a változás valamilyen formáját kínálja számodra. Sok megterhelő feladattal, lelki problémák felbukkanásával járnak együtt ezek a napok, mégis fontos lesz, hogy a negatív hatások mellett is maradjon kellő bátorságod belevágni egy csütörtökön kínálkozó lehetőségbe. Ne utasíts vissza semmit, amit munka területén kínálnak számodra. Nagy fordulat időszaka lehet ez a mostani, akár munkahelyváltás vagy költözés is szóba jöhet.
Szerelem: Érzelmek terén viszonylag nyugodt, szinte már unalmas hétnek nézel elébe. Péntektől kellemes kaland adódhat a magányosok számára, de ne akarj többet, mint, amit magától is felkínál a sors.











Mérleg

Nagyon jól érzed magad a bőrödben, élvezed a zsivajt, ami körbevesz. Végre a mindennapi élettel együtt járó apró örömöket is észreveszed, s képes vagy elfeledkezni a bántó problémákról. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el gondolataid teljesen a munkádtól, kötelezettségeidtől vagy épp a tanulástól. Oszd be jobban az idődet, s figyelj családodra kicsit jobban, mint az elmúlt hetekben.
Szerelem: Szívügyek terén igazán nincs okod a panaszra, hisz meglévő kapcsolatoddal minden rendben van. Keresed az igazit? Felejtsd el! Itt az idő, hogy észrevedd, van olyan személy, aki érdeklődik irántad!










Skorpió


Kissé kellemetlen napok jönnek, de a negatív hatások a hét végére enyhülnek. Meglátásod szerint vannak néhányan, akik úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel, pedig már rég nem vagy az. Függetlennek érzed magad, s úgy véled, téged ne befolyásoljon senki, meg tudod különböztetni, mi a jó és a rossz. Nem baj, ha kinyilvánítod a véleményed, csak ne sérts meg vele senkit.
Szerelem: Érzelmek terén is jöhet egy kis feszültség, de péntekre rendeződik minden probléma. Egyedülállóként szentelj időt arra, hogy kimozdulj otthonról. Másképp most sem ismered meg az igazit…










Nyilas

Kellemetlen pillanatokat okozhat neked ez a hét, türelmetlenséggel, oda nem figyeléssel tovább ronthatsz a helyzeten. Ne keseregj, a kellemetlenségen hamar túlteszed magad. És ne haragudj meg senkire, hisz veled is előfordulhat, hogy másnak okozol kellemetlenséget, akaratodon kívül. Légy toleráns környezeteddel, és biztasson a tudat, a jövő hét sokkal kellemesebbnek ígérkezik.
Szerelem: Rosszkedvedet és mérgedet ne vidd haza, partneredre ne zúdítsd rá haragod. A magányosoknak nem ez a hét hozza meg a gyökeres fordulatot szerelem terén.










Bak

Könnyen előfordulhat, hogy elfeledkezel valamiről, vagy halogatsz egy elvégzendő feladatot, kapkodsz, összecsapsz dolgokat. Nem lenne baj, ha ez egy kevésbé fontos dolog lenne, azonban most egy nagyon is jelentős feladatot hagyhatsz számításon kívül. Figyelj oda mindenre ezen a héten, mert akkor elkerülhető a probléma, de ha nem neked jut előbb eszedbe, az nagyon kellemetlen pillanatokat hozhat életedbe.
Szerelem: Párkapcsolatodban jól mennek a dolgok. Ha viszont még keresed a nagy Őt, tudd, hogy az egész hét kedvező arra, hogy új ismeretségeket köss. A szerelem nem garantált, de a flörtök igen.











Vízöntő

A hét első napjaiban kissé álmodozó hangulatban leszel, előfordulhat, hogy többet kell noszogatni téged, mint máskor. Ez az előző hetekben felgyűlt és ki nem pihent állapotodnak az eredménye. Ideje lenne egy kis pihenésnek, különben az egészséged bánhatja ezt a helyzetet. Most ne vállalj pluszmunkát, és nyugodtan mondj nemet akár családtagjaidnak is. Szükséged van nyugalomra.
Szerelem: Megértő és türelmes partnered mindent elnéz neked, még azt is, ha nem szánsz rá kellő időt. Szingliként jobban jársz, ha kipihened magad, a szerelem ráér a jövő hétig.










Halak

Ha hibázol, hát vállald a felelősséget! Nem teheted meg, hogy bedugod a fejed a homokba! Nyiss a nagyvilág felé, hisz mostanában sokszor magadba zárkóztál, s ez egyáltalán nem tett jót sem hivatásodnak vagy tanulásodnak, sem magánéletednek, sem egyéb emberi kapcsolataidnak. Mutasd meg azt a kedves, érzelmes oldaladat környezetednek, ötleteidet, vágyaidat nyugodtan oszd meg másokkal.
Szerelem: Érzelmi életedbe vigyél újra színt és változatosságot, hisz mindkettőtöknek nagy szüksége lenne erre. A magányosoknak minden esélyük megvan arra, hogy találkozzanak az igazival!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top