nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 07. vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 07. vasárnap)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Talán egy kihevert betegség vagy a ma kezdődő megfázás teszi, hogy élénken foglalkoztat a sorsod, a jövőd. Növekvő kiadásaid is aggasztanak, ma különösen elviselhetetlennek érzed súlyukat. Próbálj elmenekülni kínzó gondolataid elől. Színházba, vidám társaságba, barátok közé kellene menned. Nem gyógyszerre van szükséged, hanem kikapcsolódásra, szórakozásra és nevetésre.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó kedvűen kellene ébredned, hiszen a Vénusz csak kellemes sugarakat kap. Tegnapi gondjaidat akár szégyellhetnéd is, még bele is pirulsz majd, ha eszedbe jutnak. Még szerencse, hogy csak magadat emésztetted, és nem tálaltál ki. Minden tiszta már előtted. Tudod, hogy mit kell tenned, és miért. Minden egyes kérdésre rövid, határozott de meggyőző választ keress.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Tovatűnt a nyugtalanság, újra együtt vagy azokkal, akik máskor is körülvesznek. A népes társaság, amely összejön a lakásban, szórakoztat, mulattat, de igyekszel kikerülni a reflektorfényből, nem szeretnél a társaság középpontja lenni. Mivel megértőek, tudomásul veszik ezt a szándékodat, és nem erőltetik a társalgást.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A megérdemelt pihenőnapok utolsója a vasárnap. Kényelmesen helyezkedj el, végy magadhoz egy jó könyvet és olvasgass! A vasárnapi ebédet kövesse egy kis kiruccanás, akár csak a közeli cukrászdába. Éld ki végre titkon áhított vágyaidat, és egyél meg néhány szelet süteményt! Ne feledkezz meg családodról sem, lepd meg őket is, örülni fognak. Este baráti csevegésre számíts, látogatóid érkeznek. Lazíts, vedd könnyedebben a dolgokat!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Varázslatos színekben pompázik a természet, szinte csábítja a halandót, hogy elgyönyörködjön benne. Küszöbön az elmúlás, ilyentájt hirtelen válhat zorddá az idő. Légy ma formabontó, és csinálj valami olyat, ami kiragad a megszokásból. Az „indián nyár”, a csillagok idilli napot ígérnek neked. Egy pohár jó italt is megérdemelsz ma.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Válaszút elé kerülsz. Fel kell számolnod eddigi kettős életedet, mert ezt nem játszhatod így tovább! Nemcsak fizikailag vagy képtelen rá, hanem erkölcsileg is érzed, hogy kellemetlenné vált mindkét fél számára, amit jó ideje teszel. Választanod kellene: egy biztos, de megszokott, esetleg unalmas hátteret, vagy az újdonság erejével ható bizonytalanságot. Akár így, akár úgy döntesz, közöld mindkét féllel az eredményt!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Persze, hogy lehetetlen volna ennyi idő alatt kiheverni a tegnapi napot, mindenesetre egy kicsit szedd össze magad. A családi összejöveteltől kár volna távol maradnod, már csak a kitűnő ebéd miatt is. Nem kell mindjárt szétkürtölni, hogy bajban vagy, de különösebben eltitkolnod sem kell, hiszen családodra jellemző módon mindenki csak saját magával van elfoglalva.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fel kell venned a ritmust, ha nem akarsz a sor végére állni. Sürgős feladatok várnak rád holnap, ezért pihend ki magad, s ha képtelen vagy nekilátni, másnak adják oda, s így elvész a különmunka lehetősége is. A tempóváltás könnyen megviselhet, és meglehetősen megterheli szellemi életedet is. Ideges és kapkodó leszel, ami nem használ ebben a helyzetben. Aludj többet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai nap éppoly kellemesnek ígérkezik, mint az előzőek. A szép őszi idő, a családi együttlétek, közös kirándulásoknak, vagy a rokonlátogatásoknak nagyon kedveznek. Régi barátaiddal is találkozhatsz, előkerülhetnek az emlékek, az együtt töltött iskolaévek, s természetesen az is, hogy ki mire vitte. Csak az irigykedéssel ronthatnád el ezt a szép napot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem tekinted követendőnek, mégis előadódik, hogy keresztülhúzod mások számításait. Ha figyelmetlenségből ezt többször is megteszed, ugye érzed, hogy nem számíthatsz az illető részéről támogatásra. Ha a sértett szélárnyékba vonul, az még nem jelenti azt, hogy megbocsátott, és elnézi neked a kellemetlenkedést. Érdemes lenne egy „jó diplomatától” leckét venni.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Felébredvén érzed, hogy a napok óta tartó kisebb fajta válság a végét járja. Barátaid, ismerőseid telefonon érdeklődnek hogyléted felől, ami kimondottan jólesik, minek is tagadnád. Kedvesed is azt firtatja, mit ennél szívesen ebédre. Este gondold át a következő heti teendőidet, mert fontos dolgok állnak előtted!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Talán az ózonlyuk lehet az oka. De már kedveseddel is veszekedtek. Hipp-hopp, csak úgy, minden előkészület nélkül hajba kaptok. Szó szót követ. Szíved bálványa meggyőzően érvel igaza mellett, csattanós válaszai sortüzében védekezésed egykettőre megtörik… Máris gyűjtögetheted a kézzelfogható bizonyítékokat a padlóról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top