nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 09. kedd)

Napi horoszkóp (10. 09. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az otthoni területről indul. Elég egy rossz hír a családodról, vagy folyosói értesülés a munkahelyeden, hangulatod máris romokban hever. Képzeleted továbbszínezi a hallottakat, és ettől a legártatlanabb szóbeszéd is egyre sötétebb, fenyegetőbb arcot ölt. Most nagy szükséged van a magabiztosságodra.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Mars a kommunikációházból indul. Dühöd elpárolgott végre. Már fittyet hánysz az egészre, de a tüske örökkön benned marad. Ha semmivel sem utalsz a történtekre, pletykára éhes kollégáid csakhamar odébbállnak. Rájönnek majd: egy szó nem sok, de annyit sem lehet kihúzni belőled. Higgadtan, tárgyszerűen végzed a dolgod. Van mit tenned, lassan itt az év vége.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Mars az anyagi javak területén tranzitál. Megtudod, hogy abból a munkából, amelyen hónapok óta dolgozol, nem lesz semmi, el kell felejteni, mintha sohasem lett volna. Első érzésed ezzel kapcsolatban a felháborodás lesz, és elhatározod, hogy nem hagyod annyiban. Ne tedd! Legalábbis várj vele, aludj rá egyet, és lehet, hogy akkor te is elismered: még mindig jobb félig készen abbahagyni egy haszontalan munkát, mint akkor eldobni, amikor már elkészült.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Mars, az energiabolygó, ma a személyiségházadból indul. A hullámvölgyből kikerülve most hosszan élvezed az édes életet. A kedvező sorozat folytatódik, de nem szabad elfelejtened, hogy a sok örömöt, sajnos, rosszabb időszak követheti. Lélekben készülj fel mindenre, mert így könnyebben veszed majd az akadályokat. Olyan munkát végzel, amelyhez kedved van, és amelyet szellemileg is el tudsz fogadni.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Mars a gondok házában ül. Sajnos nem valószínű, hogy ez lesz életed legboldogabb napja, de a reményt mégse add fel. Végül is mindent megtehetsz annak érdekében, hogy e lehetőségekhez képest kellemesen töltsd az idődet. Ma semmit ne erőltess, ami nem megy most magától, az még úgyis ráér. Rendezd el halaszthatatlan ügyeidet, és minél hamarabb érj haza.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Mars a vágyak, remények házában áll. Többnyire örömmel tölt el, hogy sikerül mindennek helyet találnod, és a nagy rendben pillanatok alatt megtalálod azt, amire éppen szükséged van. Ezen gondolat jegyében állj most neki felszámolni restanciáidat, és tegyél rendet a munkahelyeden. Egy kis változtatás sosem árt. Apró helycserékkel, néhány új könyvvel vagy virággal csak fokozható a siker.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A Mars a hivatásházadban áll. Hallani sem akarsz intelmekről, figyelmeztető jó szóról. Önfejűen, saját elgondolásaid szerint szeretnéd megvalósítani terveidet csak azért is. Pedig tudat alatt már lehet, hogy beláttad: hibát követsz el. Addig nincs komolyabb baj, amíg valamennyi következményét vállalod ennek a meggondolatlan lépésnek. A baj csak akkor kezdődne, ha elkezdenéd keresni, ki a hibás…








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Mars a jogi területen tartózkodik. Gondos számításokba temetkezve nézd át a vállalkozásod jövőjét. Mivel az idő sem valami csodás, még lelkifurdalásod sem lehet, hogy munkahelyed helyett a szabadban végzed a számolgatást. Nem hagyhatsz ki egyetlen napot sem, figyelmedet koncentráld a mégoly jelentéktelennek tűnő dolgokra is. Az ördög, mint tudjuk, nem alszik, a lényeg a részletekben van.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Mars a naphoroszkópodban a mások pénzének területén áll. Ismét jó napod lesz, munkában, magánéletben egyaránt. Távoli ismerőseidtől olyan váratlan támogatást kaphatsz, amely révén kerülő utak nélkül, rövidebb idő alatt leszel képes valóra váltani terveidet. Jó érzéssel tölt majd el, hogy olyan emberekre is számíthatsz, akikkel nem is állsz közelebbi kapcsolatban. Az estét ne feltétlenül a tévé előtt töltsd, a politika és a közélet hírei most úgyis csak felbosszantanának.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Mars a kapcsolatok házában áll. Lehet, hogy kissé morcosan ébredtél. Míg nem ittad meg a reggeli kávédat, ne minősíts semmit. A nap folyamán ki fog simulni a homlokod. Az őszinte elismerés, a bók mindenképpen neked szól. Ne mindig a szigorú önkritikád legyen a mérvadó. Ha nem érzed magad kellő biztonságban az otthonodban, szereltess fel egy vasrácsot, de ne csinálj börtönt a lakásodból, a túlzott félelem könnyen áldozatot csinálhat belőled.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Mars a munkaházad felett tranzitál. Ez a mai nap nem fog mély sebeket ejteni vagy örökre emlékezetes pillanatokat a lelkedbe marni, de – meg kell vallani – unalmasnak sem unalmas. Veled együtt a munkatársaid is fáradtak, az esőzés sem dob fel senkit, úgyhogy a munkában nem sok kárt fogsz tenni. Szervezz egy teaestét az otthonodban, hívd meg a többieket, egy kis forralt bor megfelelő védekezés a megfázás ellen.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Mars ma az örömök házából indul. Könnyen lehet, hogy ma a szerencse melléd áll. Ha egyáltalán gondolkodtál volna azon, hogy belevágj-e egy vállalkozásba, vagy sem, akkor most nincs mit kételkedni. Nem szabad összekeverned az óvatosságot az óvatoskodással, az időzítést az időhúzással, hiszen előfordul, hogy rövid percek alatt sokat lehet veszteni, és nyerni is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top