nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 10. szerda)

Napi horoszkóp (10. 10. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Vénusz a szolgálat területén áll. Nem ártana, hogyha szívügyekben vagy családi céljaid megvalósításában kitartó lennél és következetes. Ma különösen fontos, hogy tisztán láss és megfontoltan dönts, mert családodban jelentős esemény várható. Lehet, hogy régóta csak erre vártál, de elképzelhető az ellenkezője is: váratlanul kelepcébe kerülsz. Ha így van, akkor menekülj.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nem hallgattad meg az időjárás-jelentést, és az ablakból eléd táruló kép csalóka lehet. Próbálj meg rétegesen öltözni, nem az évszaknak megfelelően. Vigyél magaddal melegebb holmit is, előfordulhat, hogy a „dolgozódban” nincs még fűtés, így még a munkahelyeden is fázhatnál. Amikor végre átmelegedtél kissé, nyomban elaludnál, a munkaidő leteltével igyekezz haza, és aludj egy jót.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A Vénusz a kommunikációs területen áll. Szomorú a hangulatod, mi történt veled, nálad ez meglehetősen ritka jelenség! Annyi haszon mindenképp adódik ebből, hogy legalább tapasztalhatod, mennyire figyelnek rád, észreveszik-e szomorúságodat, megkérdezik-e, mi bánt. Ha igen, gondolkozz el azon, hogy fordított helyzetben te is megtennéd-e ugyanezt.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Rövidebb hanyatló szakasz következik, de nem tart majd sokáig, és nem is a legsúlyosabbak közül való. Próbáld meg könnyedén venni az akadályt. Legyél sokkal racionálisabb, hiszen egyébként is ekként gondolkodsz a világról. Kisebb munkahelyi kellemetlenség érhet, de ez nem befolyásolja előmeneteledet.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ami a bolygóállásokat illeti, főként az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok nyissák ki szemüket, fülüket a munkahelyükön. Az elkövetkezendő 2-3 nap valami kellemes meglepetést, netán régen várt eredményt tartogat számukra. Az elismerés számtalan formája jöhet szóba, ezért ne legyél csalódott, ha mondjuk a külföldi út helyett némi fizetésemeléssel jutalmazzák jól végzett munkádat.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Vénusz a Szűz jegyében jár. Régen volt már ennyi alkalmad arra, hogy örömöd, bánatod megoszthasd valakivel. Lassan úgy érzed, túlcsordul a pohár. Képtelen vagy újabb élményeket befogadni, amíg ezeket nem dolgozod fel. Az estét töltsd a legjobb barátoddal, így lesz alkalmad megkezdeni a felszámolást. Egyet ne feledj el! Ne csak te öntsd ki a szíved, kérdezz rá az ő érzelmeire is!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szerencse, hogy a szerelem terén minden a lehető legnagyobb rendben van, mert így könnyebben viseled a munkahelyi megpróbáltatásokat. Főnököddel összetűzésbe kerülhetnél, ráadásul úgy, hogy nem is lesz igazad. Mire ezt belátod, már késő. Nem érdemes újból felkorbácsolni a kedélyeket. Holnap reggel is ráérsz elnézést kérni. Este kedvesed nem dicsér meg ezért a magatartásért, de nem is bánt.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Mindegy, mit teszel, csak végre mozogj egy keveset. Kondíciód az utóbbi időben sokat romlott, s félő, hogy ez még egyéb károkat is okoz. Nem elég, ha csak elméletben állsz ki az egészséges élet mellett, s közben csak sörözöl, esetleg cigarettázol és éjszakázol. Néhány órát a kevésbé élvezetes feladatokra is kell szánnod. Most ezek vannak soron.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Vénusz kellemetlen fényszöggel támadja a jegyedet. Talán amiatt szorongsz, hogy valaki, akivel napok óta szeretnél beszélni, nem hív fel, nem keres. Mitől vagy ilyen passzív? Hisz közismert vagy a kezdeményezőkészségedről, kitűnő kapcsolatteremtő képességedről. Csak nem a visszautasítástól félsz? Lépj a tettek mezejére, és emeld fel a telefont! A mostani bizonytalanságnál még egy esetleges visszautasítás is jobb.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Vénusz napokon belül eléri uralkodó bolygódat, a Szaturnuszt. Munkatársaid nagyra értékelik igazságosságodat, ám túlzott elvárásaid, kritikáid elől igyekeznek elmenekülni. Mint ahogy az is munkahelyi konfliktus előidézője lehet, ha te kapsz indokolatlanul kemény bírálatot. Indulataid levezetésére a legjobb megoldás, ha elintézed a hó eleji nagybevásárlást. Ha nagy tételben vásárolsz, diszkontáron, örülni fog a család.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Vénusz nemsokára együtt fog állni hagyomány szerinti uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal. Ezért ez a mai nap is feledhető inkább. Holnap már nyugodtan állíthatod, hogy még unalmasabb és eseménytelenebb volt, mint a profinak és korszerűnek álcázott magyar labdarúgás valamelyik elkeserítő produktuma.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A Vénusz, a párkapcsolatok háza felett kezdte meg az évi körútját. Megkönnyebbülten állapíthatod meg, hogy ismét túl vagy valamin, amit a legkevésbé sem kívántál. Szervezeted és lelked ellenállóbbnak bizonyult a megpróbáltatásokkal szemben, mint remélted volna. Micsoda kellemes csalódás! Elégedetten tapogatod izmaidat. Nicsak! Keményebbek, mint azelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top