nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 11. csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 11. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Nyugodtan nyugodj meg. Ha beledugtad volna fejed abba a nem kívánt hurokba, most azon keseregnél. A csillagok ma kedvezőtlenül befolyásolják közérzetedet. Felzaklatnak, elbizonytalanítanak. Bölcsebb, ha fontos tárgyalásaidat, üzleti és családi ügyeid rendezését későbbre halasztod. Amit ma elrontanál, elronthatod holnap is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Kedved skálája egyenesen aránylik a kinti hőmérséklethez. Feladataidat szürkének, sivárnak találod, munkahelyedet pedig lehangolónak, visszataszítónak. Kollégáidat unalmasnak, kibírhatatlannak látod, mindig ugyanazokkal az elcsépelt viccekkel szórakoztatnának, ugyanazokban a ruhákban járnak, és beszélni is folyton ugyanarról beszélnek. Nincs bennük szemernyi eredetiség sem, sajnos.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kedvező fényszögben áll a Marssal. Újra itt vannak a sikerek, megint roppant leleményesen oldasz meg egy bonyolult feladatot, és természetesen most sem kértél segítséget senkitől. Egyedül szereted végigcsinálni feladataidat, és a babérokat sem kívánod megosztani senkivel. Ami egyszer sikerült, nem biztos, hogy legközelebb is beválik. Próbáld rászoktatni magad a csapatmunkára! Szükséged lesz rá.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, jó pozícióban van. Nyugodtan elfelejtheted a tegnapi összetűzést a munkahelyeden. A mai nap kárpótol, hiszen kiderül: neked volt igazad. Ne ragaszkodj annyira minden korábban érvényesnek hitt véleményedhez. Nem veszítesz a tekintélyedből, ha időnként jótékonyan feledékeny vagy. Csak megköszönik neked az effajta engedékenységet, hiszen tudják: fontos dolgokban megköveteled a maradéktalan teljesítményt. A lényeg, hogy önmagaddal szemben is legyél következetes.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma együtt áll a népszerűséget jelző Holddal. Könnyen elveszítheted az érdeklődést, ha nem szakítasz időt arra is, hogy eltársalogj kollégáiddal, beosztottaiddal. Bármennyit is sok a dolgod, és a nap 24 órája sem volna elegendő munkád elvégzéséhez, ezt a ráérők úgysem értik meg. De neked fontos, hogy kedveljenek, becsüljenek, s még a hátad mögött is csupa jót mondjanak rólad.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Vénusz a Szűz jegyében jár, és te ahelyett, hogy minden szabadidődet szerelmeddel töltenéd, ismét beleveted magad egy újabb munkába. Teszed mindezt azért, hogy újra és újra bebizonyítsad magadnak és környezetednek, hogy mire vagy képes. Mindenki nagyon jól ismeri már a képességeidet, aki pedig még nem, az nem is fontos.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szerény Szűz jegyében áll. Mikor túl sok program jön össze, az a baj, ha pedig semmi, akkor az nem tetszik. Pedig ez utóbbiba ma bele kellene törődnöd. Örülhetsz, ha egyáltalán megcsörren a telefon, vagy rád nyitja valaki az ajtót. S ha nem, akkor se aggódj, rád fért már egy nyugalmas nap! Vedd elő többször megkezdett, de be nem fejezett könyvedet!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, ma magányosan áll. Kár volt tovább élezni az ellentéteket, mikor már amúgy is túlfeszítettétek a húrt. Mint életedben már annyiszor, ismét más helyett kell tartanod a hátad, ahogy mondják, neked kell elvinned a balhét. Ez nem öröm, de nem menekülhetsz el előle. Ha már így történt, vágj jó képet hozzá, és oldd meg képességeidhez képest a legjobban.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, ma egészen pontosan 90 fokra áll az Uránusztól. Ma szokatlanul tétova és szórakozott vagy, mintha csak a tested lenne jelen, lelked pedig egészen máshol járna. Légy óvatos a közlekedésben, mert ma hajlamos vagy arra, hogy gondolataid elkalandozzanak. Ebből gondok adódhatnak, amikor a főnököddel vagy üzleti partnereiddel tárgyalsz, sőt még otthon is, a családi asztal mellett.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes bolygókkal áll kellemes fényszögben. Ne félj, nem fogod tétlenségben lóbálni a lábadat. Ez a bolygóállás arra jó csak, hogy bármennyi elintézendő dolog tornyosult fel, lesz időd és energiád, hogy nagy dínomdánomot rendezz. Előhozakodhatsz konyhád néhány specialitásával, de azért te ne tömd degeszre a hasad! Az epéd, májad tiltakozna ellene. Attól leszel igazán jó vendéglátó, ha a meghívottakra vagy tekintettel.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, hiába van kellemetlen kapcsolatban a Jupiterrel, családi gondjaid, problémáid már a múlt ködébe vesztek, kedveseddel tökéletes a kapcsolatod. A lidérces emlékű hétvégét már mindketten elfeledtétek. Munkahelyeden lehetséges, hogy össze kell rúgnod főnököddel a port, az ügy nem komoly, úgyhogy ne is emészd magad! Nem hagyhattad szó nélkül a dolgot. Mert egészen képtelen gondolatai támadnak mostanában a főnöknek… Ha kedvező munkalehetőséget ajánlanak neked, fogadd el.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, már távolodik a Vénusz szembenállásától. Amennyiben második dekádbeli Halak vagy, sajnos még nem gondolhatsz túl sok jóra! A pánikot már megszoktad, és így nem lesz esetleg más betegséged. Ami a legfontosabb, az a megfontoltság. Ne tegyél hirtelen, kiszámíthatatlan mozdulatokat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top