Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. október 15-tõl október 21-ig




Kos

Nagyon kellemes napok várnak rád, tele leszel erővel és energiával, életkedvből sem lesz hiány. Nagy és fontos változások forgathatják fel életedet, akár új munkahely vagy saját vállalkozás elindításának gondolata, költözés, anyagi gondok megoldódása vagy berobbanó szerelem formájában, váratlan, új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás lehetősége sem.
Szerelem: Érzelmek terén sincs aggodalomra ok, ha van társad, csak tovább mélyül és szépül, ha még szingli vagy, akkor ismerkedj, flörtölj, jöhet a szerelem.









Bika

Számodra nem lesz problémamentes ez a hét, hisz ezek a napok tele lehetnek feszültséggel, melynek kellemetlen eredményeképpen indokolatlanul beleköthetsz másokba, s ezek után még úgy érezheted, ők a hibásak a kialakult helyzetért. Bikaként szelíd, racionális gondolkodású ember vagy, de most elveszítheted az önkontrollt. Csütörtökig sokat javul a helyzet, és visszazökkensz a megszokott kerékvágásba, újra alkalmas leszel társasági életre.
Szerelem: Érzelmi életed meginoghat, feszültségeknek leszel kitéve, próbáld kerülni a veszekedés kialakulásának lehetőségét. A magányosok csak a hétvégén számíthatnak egy kis változatosságra.




Ikrek





Végre elindul életedben a várva várt változás, ráadásul újra feltöltődsz energiával – szebbnek fogod látni a téged körbevevő dolgokat. Szenvedélyes ember vagy, szeretnéd érzelmeidet kimutatni környezetednek, mégis óva intelek, mert most sok kellemetlen visszacsatolás érhet. Összességében ne fogd vissza magad érzelmek terén, csupán ne telepedj rá senkire túlzottan.
Szerelem: Kedvező irányú fordulatra számíthatsz, nem kell tartanod semmitől, amit pároddal közösen terveztek. Ha még egyedül vagy, akkor csütörtök és szombat kínál arra lehetőséget, hogy ismerkedj.







Rák

Mivel a Mars a saját jegyedben jár, így elképzelhető, hogy nem érzed túl jól magad a bőrödben, bár hangulatod a hétvégére sokat javul. Szerencsére elmondható, hogy ez nem betegség, csupán általános rosszkedv, mely a hét elején még fizikai tüneteket is produkálhat állandó kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság formájában. Épp ideje, hogy kipihend magad, melyre jó lehetőséget kínál a hétvége.
Szerelem: Szívügyeid kissé unalmas képet mutathatnak ezekben a napokban, de ne aggódj, még semmi sincs veszve. Egyedülálló Rákocskáknak nem kedvez ez a hét szerelem terén, inkább pihenj, regenerálódj.











Oroszlán

A most következő napokban gondolataid anyagi ügyeid körül forognak. Több terved akadályokba ütközött mostanában, nem úgy alakultak, mint ahogy azt eltervezted, s ennek eredményét most érezheted csak igazán. Ez a probléma szinte minden napodra rányomja a bélyegét, így amire igazán oda kellene figyelned, arra sem jut időd. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hétvége kedvez.
Szerelem: Ezen az életterületeden napról napra csak akadályokba ütközöl, de nincs aggodalomra okod, hisz társadtól megértésre számíthatsz. A szinglik számára csak a hétvége alkalmas új kapcsolat létesítésére.










Szűz


A Vénusz és a Szaturnusz együtt halad saját jegyedben, ez érzelmek terén lehet rád erős hatással. A hét eleje még nyugalmat ígér, de a hét második felében valaki vagy valami nagyon felbosszanthat, s ez még a hétvégédre is kihat. Ha teheted, ne reagálj az ügyre se most, se később, így elkerülheted egy komolyabb konfliktus lehetőségét. Nehéz lesz, de próbáld meg elfelejteni az esetet!
Szerelem: Szívügyekben is átmeneti gondjaid adódhatnak, ezek megoldását halaszd a jövő hétre. Ha még keresed az igazit, flörtölésre alkalmasak ezek a napok, komoly kapcsolat megalapozására kevésbé.











Mérleg

A Nap még a Mérleg jegyében jár, így ezek a napok kiválóan alkalmasak arra, hogy jövődet, különösen karrieredet építsd, új munkát vagy mellékállást keress, új üzletet köss, netán vállalkozásba kezdj, de mindenképp valamilyen formában előrébb lépj, pozitív irányba változz. Ha teheted, dolgozz inkább csapatban, úgy még sikeresebb lehetsz. A hétvégét töltsd pihenéssel, a jövő hét nehéz lesz.
Szerelem: Ne avatkozz párod dolgába, így elkerülheted a konfliktusokat. Ha egyedül vagy, a munkanapok még nem, de a hétvége már hozhat komoly fordulatot szerelem terén!










Skorpió


Merkúr lassan kihátrál a jegyedből, de ettől még erőből és energiából most sem lesz hiány, hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni mindenkinek, hogy alkalmas vagy azokra a feladatokra, melyeket végzel, vagy éppen rád akarnak bízni. Igazad van, épp jó helyen vagy és jó időben, de arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, mert előfordulhat, hogy a feladatok egy részét nem tudod megfelelően elvégezni, s problémáid adódhatnak ebből!
Szerelem: Szívügyeidet most könnyedén fellendítheted, lepd meg valamivel partneredet. A magányosok a hétvégén szerelemre találhatnak…










Nyilas

Jól indul a hét, mert a Hold és a Jupiter szerdáig segítségedre lesz, hogy ügyeid jól alakuljanak, azonban csütörtöktől nehézkessé válhat a környezeteddel való kommunikációd, néhány kellemetlen probléma nehezítheti meg életedet. Bár jól végzed a munkád, de mégis lehet valaki, aki kicsit irigy a tehetségedre, ügyességedre, ezért megpróbál keresztbe tenni neked. Összességében a Jupiter megóv a bajtól, és a környezetedben dolgozó emberek továbbra is kedvelnek és kiállnak melletted.
Szerelem: A hétvége közeledtével megeshet, hogy egy harmadik tűnik fel a láthatáron… A szinglik is érdekes találkozásra számíthatnak a hétvégén!










Bak

Nagyszerű üzleti ajánlatot kínálhatnak számodra ezen a héten, ha megkapod, semmiképpen se utasítsd vissza – különösen, ha ez az ajánlat csütörtökön vagy pénteken érkezik! Olyan dolgot kínálhatnak számodra, mely hosszú távra és egyben tartósan megalapozhatja a jövődet, s pénzügyi helyzetedet is stabilizálhatja. Környezeted megpróbálhat lebeszélni, de ne hagyd magad!
Szerelem: Ha eddig kilátástalannak ítélted helyzetedet, akkor most jött el a változás ideje, s jöhet a szerelem! Párkapcsolatban élőkre is kellemes napok várnak!











Vízöntő

A hét első két napja nyugalmasan alakul, majd nehézségekbe ütközhetsz. Szükség lesz jóindulatodra és belátóképességedre. Sajnos könnyen előfordulhat, hogy jóindulatodat és türelmedet próbára teszik, otthon vagy éppen munkahelyeden. Ha mégis sikerül valakinek átlépnie az általad szabott határt, akkor abból könnyen konfliktus alakulhat ki. Fontos, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, s még akkor is lenyeled a sértéseket, amikor mások már rég visszavágtak volna!
Szerelem: Ha van társad, vedd rá, hogy mozduljatok ki otthonról, s tegyék ugyanezt a szinglik, könnyen szerelemre lelhetnek, erőlködés nélkül.










Halak

A heti csillagállás jelentős hatással lesz rád, leginkább úgy, hogy energiával telve érzed magad, és bármi áron szeretnéd elérni céljaidat. De semmi sem lehet tökéletes, itt baj abból lehet, hogy akár a tisztességesség útjáról is képes vagy letérni. Addig nincs ezzel probléma, amíg nem okozol ezzel gondot másoknak. Ne feledd, minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek, s problémáid adódhatnak meggondolatlanságodból.
Szerelem: Szívügyekben is várhat rád kellemetlenség, amelyre gyorsan és közösen találhattok megoldást. A magányos Halaknak könnyed flörtökre, egyéjszakás kalandokra van esélyük.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top