nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 15. hétfõ)

Napi horoszkóp (10. 15. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, fényszögben áll a Merkúrral. Az állásoddal kapcsolatos híresztelésről kiderül, hogy vaklárma volt, és elégtételt is kapsz: pénzjutalmat, elismerést. Ennek ellenére nehezen sikerül majd megnyugodnod. Nem kellene mindig a legrosszabbra következtetni. Ne veszítsd el a fejed, és hidd el, egyedül is meg tudod oldani a problémákat, nem kell segítségért folyamodnod senkihez.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Ragyogó vitalitásod van, inkább csak jönnél-mennél, nem szívesen ülsz most egy helyben. Elviselhetetlennek fog tűnni az egyhangú munka. Mégsem szökhetsz el, sok a dolgod, fontos megbeszéléseid vannak. Az idő csigalassúsággal halad, reménykedj abban, hogy az esti program sikerülni fog. Ha nem sikerül elaludnod, akkor se fordulj altatóhoz, inkább igyál egy pohár mézes tejet.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Igazán sikeres időszak előtt állsz, de ez csak a munkára vonatkozik, ezen a téren igazán kimagasló képességekkel rendelkezel. Nem mondható el ugyanez a szerelemről, a lelkiállapotodról és sajnos az egészségedről sem, úgyhogy lehetőség szerint ne végezz kimerítő fizikai munkát, mert most elsősorban szellemi teljesítőképességedre lesz szükséged. Ha teheted, csak pihenj, gyűjts erőt a következő napokra, hetekre. Nagy feladatok várnak rád.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód kellemetlen fényszögbe került a Szaturnusszal. Úgy látszik, Fortuna istenasszony sem akar ma rád mosolyogni. Ezt nagyon igazságtalannak érzed. Próbáld később elmondani a véleményed, mert ma többet veszíthetnél, mint amennyit szókimondásoddal nyerhetsz. Megmondhatod az úgynevezett igazságot, hősnek érezheted magad, csak azt az egyet nem veszed észre, hogy ezzel a véleménnyel feltehetően teljesen egyedül maradhatsz. Vegyél kicsit vissza a lendületedből!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Ritkán bocsátasz meg, ha megbántanak önérzetedben. Szó nélkül hordozod sérelmeidet, akár éveken át, de amint alkalom nyílik, törlesztesz. Egy régi ismerős olyan sebeket szakíthat fel, amelyek újra felkorbácsolják múltbéli érzelmeidet. A hírhozó nyílt és őszinte, ugyan a lényeget semmiképpen nem befolyásoló közeledését ne utasítsd vissza, hiszen sokszor vágytál erre a találkozásra.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, jó fényszögben áll a Marssal. Nyugodtan felkeresheted akkor is az orvosodat, ha nem érzel semmilyen problémát, lehet, hogy itt is van az ideje a kontrollnak. Semmit nem szoktál elhanyagolni, most is hamar túl leszel ezen is, és megnyugszol. Az aggodalom veleszületett tulajdonságod, a feszültséget oldandó menjetek moziba a pároddal.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben van a Holddal. Valami fontos családi esemény évfordulója van ezen a napon, de semmi kedved az ünnepléshez, a társasághoz. Fölösleges kibúvót keresned, tudod nagyon jól, hogy erről a nagy eseményről nem maradhatsz távol. Néhány órás protokollmosolygás után fejfájásodra hivatkozva visszavonulhatsz szobádba. Igaz, nem mutat valami jól, hogy nem veszel részt a vendégek mulattatásában.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, fényszögben áll a párkapcsolatok házával. Csak úgy érzed, hogy kedvesed már megint rossz fát tett a tűzre, vagy el akar valamit titkolni előled. Nyugodtan dőlj be a régi trükknek, s ha a karjaidba omlik, akkor nincs is szükséged az éberségre. Ezzel a magatartással alaposan ráijesztesz majd. Nem ezt szokták meg tőled. Este maradj otthon, fontos telefonüzenet érkezik.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Az apróbb nézeteltérések után ismét egymásra találhattok partnereddel, s ez most egy új, kiegyensúlyozottabb időszak kezdetét jelzi. A mérlegre állva boldogan fogod tapasztalni, hogy fogyókúrádnak látható eredménye van, feltéve, ha az utóbbi időben is olyan szívós kitartással folytattad, mint amilyen lelkesen elkezdted.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Kisebb testi sérülések, átmeneti rosszullétek bolygathatják meg egyébként szerencsés napodat. Ha helyükre kerülnek a dolgok, és tudomásul veszed, hogy a kés éles, a tűzön felejtett edény forró, s mindez galibát okozhat, könnyen túlteheted magad a történteken. Egy komoly tárgyalás során igyekezz mindaddig szótlan maradni, amíg érdemben nem tudsz hozzászólni. Bölcs hallgatásod meghozza a maga gyümölcseit.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Feszítő tettvágyadat ma végre szabadjára engedheted, kedvedre gyümölcsöztetheted. S abban is bizonyos lehetsz, hogy ennek kedvező anyagi-pénzügyi következményei sem váratnak sokáig magukra. Kicsattanó formában vagy, és a munkatársaid és közted feszülő ellentétek is feloldódnak, úgyhogy minden a legnagyobb rendben van.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Nappal. Lehet, hogy bal lábbal kelsz fel, hiszen rajta már a papucs, míg a jobb a takaró alatt lapul. Az új hét akkor is jól kezdődik! Ha azt érzed, hogy kezd eluralkodni rajtad a rosszkedved, kicsit bújj vissza az ágyba, és ismételd meg újra a felkelés műveletét, de most már jobb lábbal, ettől biztosan felderülsz, hiszen ezt senki sem láthatta meg, csak te.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top