nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 18. csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 18. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, szemben áll a népszerűséget szimbolizáló Holddal. Szomjazod a sikert, mindennél jobban vágysz arra, hogy kitűnj a többiek közül. Ma ez a kívánságod is teljesül. Karriered felfelé ível, már ismét magabiztosan képviseled érdekeidet. Kicsit talán lehetnél szerényebb is. Így elkerülhetnéd, hogy munkatársaid a „beképzelt” jelzővel illessenek. Rosszindulatuk később sok kellemetlenséget okozhat neked. Légy előrelátóbb!









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig kellemes fényszögben áll a Merkúrral, a beszéd bolygójával. Kiváló alkalmad nyílik a nyelvtanulásra, méghozzá munkaidőben! Részben vagy teljesen – ez még nem tisztázott – a cég fizetné a tanfolyam díját. A nyelvtanulásnak az a titka, hogy minden egyes nap tanulni, gyakorolni kell, mert egyébként a fáradságos munkával megszerzett ismeret csakhamar semmivé lesz. Ugye elhatároztad, hogy legalább napi fél órát szánsz majd a tanulásra?







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kapcsolódik a Marshoz. Egyetlen Ikrek-szülöttnek sem szabadna csodálkoznia azon, ha fejfájással ébred, és az egész napja kellemetlen hangulatban telik el. Egészséged szempontjából te is mélyponton lehetnél, ami nem jelent feltétlenül betegséget, legfeljebb gyengélkedést. Állítsd takarékra magad, akkor minden bajt következmények nélkül megúszhatsz.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, ha nem is sokáig, de szemben áll a Marssal. Nem túl sikeres a mai nap, bár különösebben nincs okod panaszra sem. Ma megpróbálkozhatsz az előretöréssel, kiváltképp érzelmi téren. Ne törődj annyit a részletekkel, most inkább nyomasztóan hatnak rád. Sportolj addig, amíg csak ki nem fáradsz, ezzel legyőzheted a benned munkáló kellemetlen gondolatokat. Pénzügyekben légy óvatos! Ne kockáztass, mert megbánhatod. Halaszd későbbre üzleti ügyeid intézését, és azt az utazást is, amelyet a közeljövőre terveztél.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód még mindig a Neptunnal kapcsolódik. Humorérzéked könnyen átsegíthet egy olyan napon, mint ez a mai kérdés. Ha nem gondolsz rá, egy-két óra alatt felderülsz. Addig pedig jobb, ha csendben dolgozol, különben elrontod mások kedvét is. Inkább dobd fel kollégáidat egy tréfával, akkor te is máris sokkal jobban érzed magad.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll. Igaz, hogy nem történik semmi, ami különösebben felkelthetné az érdeklődésedet, de ez csak látszólag van így, de az a közöny, amellyel ma szemléled a világot, semmivel sem magyarázható. Feltétlenül kerüld a társaságot, különben személyes sértésnek veszik ezt a visszautasító magatartást! S ha végképp nem tudsz és nem akarsz változtatni hangulatodon, sétálj egyet!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, együtt áll még a Szaturnusszal. Sajnos előfordulhat, hogy rossz hírt kapsz telefonon vagy távirati úton, amely legkedvesebb barátoddal kapcsolatos. Bárhol ér is az értesítés, siess, és mielőbb látogasd meg. Szüksége van rád, mi több, lehetséges, hogy csak te segíthetsz neki. Közben lelkiismeret-furdalással küszködsz, mert az estét családodnak ígérted, de ez a program most valószínűleg elmarad. Ha időben hazaszólsz, nem várnak, s így nem neheztel rád senki.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kapcsolódik a Naphoz. Úgy érezheted, minél többet jársz a kezelésre, annál jobban fáj a hátad, annál reménytelenebbnek tűnik a teljes gyógyulás. Nem is a tompa, állandó derékfájás zavar, hanem az a tudat, hogy bármikor megállíthat a fájdalom, s akkor aztán szó szerint egy lépést sem tudsz előrejutni. Az orvosok szerint csak egy gyógyír van erre: ha naponta úszol. Bizony, azt nehéz megoldanod, de nincs mit tenni. Irány a víz!







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, kellemes fényszögben áll a Neptunnal. Folytatódik a termékeny periódus. Munkatársaid, üzletfeleid teljes mértékben tekintettel vannak elképzeléseidre, ami szárnyakat ad neked. A mostani teendők nagyon közel állnak egyéniségedhez. Igazán szerencsés embernek tarthatod magad. Vigyázz azonban, nehogy abba a hibába ess, hogy túl könnyedén fogod fel a dolgokat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, sokáig marad a rend jegyében, a Szűz jegyében. Csak morzsák maradtak hátra a tegnapi elintézendőkből. Érdemes totális rendrakásba fogni. A takarítással lelki salakjaidtól is megszabadulsz, megnyugtató érzést ad a rend. Nem borzolja a kedélyedet semmi, egészségi állapotod, kondíciód is javuló tendenciát mutat. Lesz időd, hogy a hétvégét csöndes sétálgatással töltsd, vagy hasznosítsd valóban rendkívüli kézügyességed.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Az elmúlt napok fáradalmait, idegfeszültségét most – nem tehetsz mást – munkával kell kipihenned. Ne keseredj el, mindjárt itt a hétvége, akkor majd igazán kipihenhetsz mindent, testi-lelki fáradtságot egyaránt. Ezért már most gondold át hétvégi programodat. Talán ez az utolsó alkalom arra, hogy közösen kiránduljatok az idén, hogy kiszabaduljatok a poros, közel sem jó levegőjű városból!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlenül érzi magát a Vízöntő jegyében. Nem maradtál eléggé a felszínen. Hiába, ez már csak így van veled, aki nem szenvedheti a sekélyes érzelmeket. A mélybe merültél, és most lehet, hogy szenvedsz. Szervezeted tiltakozik. Talán túl gyorsan, átmenet nélkül tértél meg mélyvízi kirándulásodból? Nem hagytál elegendő időt sejtjeidnek az alkalmazkodásra? Máskor légy sokkal óvatosabb! Vagy nem hallottál még a keszonbetegségről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top