nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 21. vasárnap)

Napi horoszkóp (10. 21. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig a lehető legjobb fényszögeket kapja más bolygóktól. Remek formába lendültél, aktivitásodat, ragyogó közérzetedet a csillagok állása is erősíti. A családban betöltött központi szereped is növelheti önbizalmadat, felébreszthetné szunnyadó ambícióidat. Akár arra is kész vagy, hogy olyan vállalkozásba kezdj, ami talán túl kockázatos, de siker esetén nagyszerű kilátásokkal kecsegtet. Láss hozzá terveid felvázolásához: az időpont kedvez a merész húzásoknak.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a munka jegyében áll. Olyan erős tettvágy fűt, hogy azt is elvégeznéd, ami pedig nem is a te dolgod lenne a családi munkamegosztásból. Ne tedd ezt, mert ellenkező esetben szép lassan mindenki megsértődne, és ráadásul a te nyakadba szakadna minden teendő. Annyi, hogy nem is vagy képes mindegyikkel megbirkózni, és bizony olyan is lehet köztük, amihez nem is nagyon értesz.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Marssal. Ha esetleg nem tudnátok közös programot szervezni, akkor legalább ne zavarjátok meg egymást. Nem okvetlenül baj az, ha mindenki azt teszi, amit szeret, és az sem tragédia, ha nem ugyanazt szeretjük. Sokak szerint a túl sok együtt töltött idő nem használ egyetlen kapcsolatnak sem, és a távollét után csak annál nagyobb a találkozás öröme.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Neptunnal. Ahhoz, hogy ezt a tranzitot ki tudd használni, a belső lelki dolgokat inkább többre értékeld, mint kevesebbre, gondolkodásodban legyél megértőbb, vallásosabb, idealistább, alkotóbb és eredetibb. De ne beszélj erről, tartsd magadban, csak cselekedj úgy, hogy mások a viselkedésedből érezzék meg ezeket a dolgokat. Vess el minden önbizalmat, romboló gondolatot, és élj úgy, hogy igazolva legyen az a magas szintű álom, amit kivált ez a bolygóállás.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, sok energiát kap a Plútótól. Nehezen viseled, ha válaszút elé állítanak, nem szoktad elfogadni mások döntéseit. S mivel anyagilag is érdekelt vagy abban, hogy győztesen kerülj ki ebből az ügyből, minden eszközzel harcolnod kell igazadért, mindegy, hogy vélt vagy valós ez az igazság. Vigyáznod kell, nehogy kicsússzon a kezedből az irányítás, mert ezzel környezetedet dacossá és ellenállóvá teszed dühkitöréseiddel szemben, a harag pedig rossz tanácsadó. Légy igazságos!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma is a Skorpió jegyében ébredt. Ez a végletek jegye. Ne kezdj bele semmi újba, inkább fejezd be mindazt, amit már eddig elkezdtél! Lesz bőven munkád, hiszen az utóbbi időben rengeteg dologhoz hozzáfogtál, és szokásodtól eltérően félbe is hagytad. Így van ez például a kertben is, de itt ma be kellene fejezni a teendőket, hiszen a tél beálltával nemigen lesz rá alkalmad. S ha meteorológusaink nem tévednek, idén hamar beköszönt a leghidegebb évszak.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, lassan az Uránusz szembenállásához közelít. Ezt te talán úgy érzed, mintha üldözőbe vett volna a balszerencse. Nem nagy dolgok azok, amelyek nem sikerülnek, mégis megkeseríthetik ezt a napot. Próbáld magad túltenni rajtuk, mert ha állandóan ezeken rágódsz, nem tudod élvezni a kellemes perceket sem. Ha szeretnél egyedül maradni a problémáddal, jobb, ha kerülöd a társaságot.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, talán túl sok energiát kap a Naptól. Egy semmiség miatt ekkora veszekedést csapni teljesen értelmetlen. Ráadásul még tönkre is tehetnéd az egész család ünnepnapját, a rég várt vasárnapot. Az édes szőlő is megkeseredik, ha rossz hangulatban fogyasztják el. Ha ma mindenképpen alkalmatlannak érzed magad a társasági életre, inkább vonulj vissza, s rendezd a családi iratokat, pl. fűzd le a befizetett csekkeket, szortírozd a számlákat, jobb, mint ha egy nyugtatótablettát vennél be.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter még fényszögben áll a Neptunnal, a felejtés bolygójával. Nézd meg a naptárt: nincs ma valamilyen évforduló, esetleg valakinek a születésnapja? Nem ártana, ha pár nappal visszamenőleg is utánanéznél, nem feledkeztél-e meg valamiről vagy valakiről. A közmondás úgy tartja, nyolc nappal előtte vagy utána még belefér a köszöntés. Tudom, hogy nem nagyon kedveled az ünnepeket, de gondolj arra, hogy a másiknak mégiscsak jólesne a megemlékezés.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz kellemes fényszögben áll a Merkúrral, a gondolatok bolygójával. Ezekben a napokban sok minden eldől. Az is, hogy érdemes volt-e kockáztatni? Megesik, hogy túl magasra állítod a mércét. Ha számolnál mások energiatartalékaival, az érted hozott áldozatok súlyával, bizonyára – még szeretetből sem – nem kényszerítenéd bele barátaidat még éretlen döntésekbe. Ami végül is megnyugtatóan hat, az, hogy az eredményesség beigazolódik.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, fényszögben áll még a Jupiterrel. Lassan-lassan feledned kellene a gondokat, kipihenned a fáradalmakat, talán jobb lenne, ha otthon maradnál, és olvasnál egy jó könyvet, igyekezz elkerülni, hogy a következő hét megpróbáltatásai járjanak a fejedben. Ma még vasárnap van. Ne foglalkozz hát annyit a munkahelyi gondok katlanjába való visszatéréssel! Törődj inkább kedveseddel, akit igencsak elhanyagoltál, pedig nagy szüksége lenne rád.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos üzleti tárgyalásokra vagy józan gondolkodást igénylő feladatok elvégzésére, hacsak maga a helyzet meg nem kívánja a fokozott érzékenységet mások érzelmei iránt. Érzelmileg a szokásosnál fogékonyabbá válsz, és könnyebben ki tudod fejezni érzéseidet hozzátartozóid körében. Nemcsak adod, hanem magad is igényled a gyengédséget és az érzelmi gyámolítást szeretteid részéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top