nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 25. csütörtök)

Napi horoszkóp (10. 25. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, számára kellemetlen jegyben áll a Rák jegyében, és kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Szorongatottságodban újabb jelét tapasztalhatod annak, hogy ahol a legnagyobb a baj, ott a legközelebb a segítség. Barátaid vagy üzlettársaid nagyvonalú ajánlatokkal siethetnek segítségedre. Már azt hitted, hogy az emberekből kihalt a jóérzés – és lám, csalódnod kell, méghozzá kellemesen.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, még mindig szemben áll az Uránusszal, a váratlan fordulatok bolygójával. Hirtelen annyi jobbnál jobb ötleted támad, hogy alig vagy képes feljegyezni, néhány sorban rögzíteni őket. Még le sem írtad az egyiket, máris a papírra tolakodna a következő. Arra kell csak vigyáznod, nehogy nagyon elrugaszkodj a valóságtól. Talán ma semmit sem tartasz kizártnak, leszámítva persze, hogy ne találkozz a kedveseddel!







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vigyázz! Ebben az esős időben az egész város felbolydul, a közlekedési rend felborul, a lámpák sárgán villognak, a telefonok elnémulnak, és mindenki idegesebb a szokásosnál. Uralkodó bolygód, a Merkúr több energiát kap a Naptól, mint kellene, emiatt könnyen összetűzésbe keveredhetnél bárkivel. Akár az utcán is hajlandó lennél veszekedni, vagy kikiabálni az autóból. Kíméld önmagad és embertársaidat is!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kicsit jobban érzed magad, mint az utóbbi időben, de ez még nem minden. Pillanatnyi fellendülés csak, holnaptól nem biztos, hogy folytatódik. Nem tudod ilyen könnyen túltenni magad bizonyos problémákon. Írd meg régóta halogatott leveleidet, tégy valami hasznosat! Nem ártana, ha a lakásodban is körülnéznél. Egy alapos takarítás nem csak a holmid között tehet rendet.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögekben áll. Felvillanyoz egy új kaland reménye, a kiválasztott lény varázsának bűvöletében élsz. Az Oroszlán mindig szívesen adja át magát ennek az érzésnek, de a változatosság csak addig gyönyörködtet, amíg nem jár felelősséggel, s nem kockáztatod meglévő kapcsolatodat, esetleg házasságodat. Mérlegelj tehát, mielőtt belelkesedsz.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sajnos nem veszed észre mindazt a kedvességet, melyet partnered tanúsít kiengesztelése jeléül. Nem is csoda, hogy átsiklasz ezeken a dolgokon, hiszen napközben munkádban nemcsak megerőltető koncentrálásra, de komoly fizikai erőnlétre is szükséged volt. Így estére már csak két dolog érdekel, de az nagyon: valami táplálékhoz jutni és végignyúlni az ágyon – egyedül.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem lenne túl nagy baj, ha kivennéd ezt a két napot szabadságként, hogy ezzel is meghosszabbítsd a hétvégét. Szükséged van a pihenésre, a kikapcsolódásra, s a munkahelyeden egyikben sem lehet részed. Állandó zaklatásoknak vagy kitéve, és egyébként is rengeteg a dolgod. Ha úgy döntesz, hogy otthon maradsz, próbálj meg lazítani, s ha ez már sikerült, csak egészen lassan, fokozatosan kezdj munkához!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez a nap jó alkalom otthonod felújítására is, vagy bármely hiba kijavítására. Kiváló időszak arra, hogy feldolgozd és kiselejtezd vagy legyőzd tudatalattid habitusait, esetleg múltadnak elfojtott hajtóerőit és érzelmeit. Most hatékonyan tudod kezelni ezeket, így megszabadulhatsz életednek nehezékeitől. Önmagadba tekintve nézd meg azt is, hogy hol tartasz most szellemileg.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Pénzügyekre kedvező ez az időszak, még spekulációs befektetésre is, ha nem túl kacifántos dologról van szó. Közérzeted jó. Ajánlatos ilyenkor valamilyen fizikai tevékenységet, sportot végezni, lehetőleg a szabadban. Keresd az új tapasztalatokat, melyek szélesítik látókörödet és segítik személyes fejlődésedet. Önbizalmad adott és humorérzéked egyensúlyt teremt a világban meglátott új távlat és belsőd között. Jól érzed magad és békés vagy.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a kilencedik területen áll. Ez az idő, amikor a legtöbben ösztönzést éreznek az önmegjavításhoz. Néhány embernek ez azt jelenti, hogy életét magasabb eszmei szintre emeli. Mások viszont szükségét érzik annak, hogy a világot beutazzák, vagy különböző témákat tanulmányozzanak, hogy életük szélesebb perspektívát kapjon. És megint mások elkezdenek tanulni, hogy valamilyen magasabb szintű akadémiai képesítést megszerezzenek. Te melyiket választod?









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz a mások anyagi javainak területén áll, kellemetlen fényszögben a készpénz bolygójával. A közös pénzügyek és másoktól származó anyagi erőforrások kerülnek most előtérbe, lehetséges, hogy negatív körülményekkel összefüggésben. Időben készülj fel előre erre az időszakra, biztosítsd be anyagi helyzetedet, amennyire csak lehet. Most ne számíts arra, hogy hitelhez jutsz. Ez alatt az időszak alatt az egymásrautaltság vagy mások értékei és erőforrásai révén vegyél újabb leckét önismeretből. Olyan változások következhetnek be életedben, amelyek leülepítik ezeket a leckéket.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a pereskedések házából kezdi a napot. Ilyenkor, vagyis az elkövetkezendő hetekben, lehetőleg tartsd magadat távol a jogvitáktól, ha teheted. Arra sem alkalmas az idő, hogy bármilyen témában jogászokkal konzultálj. A csalódás eshetősége benne van a levegőben, és félreértések adódhatnak a világos, nyílt párbeszéd hiányában a szerelemben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top