nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (10. 27. szombat)

Napi horoszkóp (10. 27. szombat)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma sistereg a Rák jegyében. Terveidet áthúzhatják bizonyos kellemetlen események. Lehet, hogy betegség dönt ágynak, vagy más kínos ügyben kell eljárnod. Nincs kizárva az sem, hogy csodálatos nap virrad rád. Baráti körben ünnepelheted új szakmai sikeredet, zűrös ügyeid maguktól elrendeződnek, régi kívánságod is teljesül. A szerencse forgandó és kiszámíthatatlan. De akár elpártol tőled, akár melléd szegődik, soha ne feledkezz el arról, hogy minden elmúlik, így van ez a napokkal is.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, szemben áll az Uránusszal. Ez most határozottan nem alkalmas időszak a hazardírozásra, vagy hogy beszállj bizonyos rizikós, spekulatív ügyletekbe. Jobb, ha egy ideig „konzervatív” maradsz. Nem lesz zökkenőmentes időszak ez a szerelmi kapcsolatok terén sem, ahol nem tudod szabadon kifejezni megújult énedet, amilyenné az elmúlt évek során megformáztad. Gyermekekkel kapcsolatos gondjai támadhatnának. Szerelmi életed különösen nehézzé válhat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nagyon jól érzi magát a párkapcsolatok jegyében, a Mérlegben. Fellélegezhetsz végre. Egy nap, amikor szabadon, lelkiismeret-furdalás nélkül átadhatod magad kedvenc időtöltésednek, hobbidnak. Az efféle tevékenységek általában nem a hasznosságukkal tűnnek ki, legalábbis anyagi haszonnal ritkán járnak. Sokkal inkább értékesek művelőjük számára lelki értelemben, hiszen megnyugtatóak, tapasztalatokkal gazdagítanak, feloldják a mindennapok során összegyűlt feszültséget. Jó szórakozást!







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögben áll a Neptunnal. Ne légy mazochista, ne keresd mindenben a csalódás lehetőségét! Légy inkább józan és alkalmazkodó! Természeted sok buktatót rejt magában, de ha eléggé körültekintő és óvatos vagy, elkerülheted a bajokat. Könnyen kötsz barátságot, de vigyázz: a felületes ismeretségen nyugvó bizalom a visszájára fordulhat. Igaz, most te is könnyen felejtesz, nem fog nagyon megrázni a veszteség.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a titokzatos Skorpió jegyébe lépett. Belső félelmek gyötörnek, amelyeket semmi áron nem hoznál mások tudomására, sőt igyekszel mélyen titokban tartani. Pedig ha elmondanád, megszabadulnál nyomasztó érzéseidtől. Próbáld szavakba önteni aggodalmaidat, s ezeket oszd meg egy jó baráttal. Mire a végére érsz, már tudni fogod a megoldást. Minden sokkal egyszerűbb, ha nem bonyolítod túl.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Nem hitted volna, hogy egyszer hétvége lesz. Ez a szörnyű hét teljesen próbára tette tűrőképességedet. Sajnos csak hellyel-közzel álltad ki a próbát. Ma elég későn ébredsz fel, de legalább kipihened fáradalmaidat. A délutáni program közelebb hozhatja hozzád partneredet, és lesz időtök megbeszélni mindazt, ami a feszültséget okozta kettőtök között a héten. Ismét rádöbbensz, hogy a családi béke mindennél többet ér.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódik a különleges Uránuszhoz. Könnyen lehet, hogy a jegyben járó Mérlegek erre a napra tervezik esküvőjüket. Minden szempontból kedvező időpontot választottak, még a nap is kisüt. A házasok pedig nagyon kellemes délután elé néznek, ha partnerükkel töltik. Gyermekáldás, keresztelő vagy más fontos családi esemény sem kizártak a mai napon.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Szaturnusz a tizenegyedik házad felett tranzitál. Ez a ház leginkább az egyéni célú törekvéseket jelképezi, vagyis hogyan látod a saját funkciódat a társadalomban, és hogyan akarsz a jövőben személyiségi területen fejlődni. Valószínűleg ez a ház a legerősebben jövő felé irányuló az összes házak közül, és most különösen hajlamos vagy arra, hogy összhangba hozd magad azzal az eszményképpel, ami a jövőben lenni szeretnél, és a táradalom fejlődésében vállalandó szerepeddel.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, meglehetősen kellemetlen kapcsolatban van más bolygókkal. Ha a pályádon vagy a hivatásodban ilyenkor kudarcérzet tapasztalható, ennek oka az a tény, hogy személyes céljaidat és a társadalom számára értékes gondolataidat nem eléggé dolgoztad ki. De ennek elkezdésére is megjön a lehetőség, csak ne keseredj el. Bízz fejlődőképességedben, és erre számos alkalmad nyílik majd.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a kritikus Szűz jegyében vendégeskedik még évekig. Ma ahelyett, hogy ennyit vitatkoznál, be kellene látnod, hogy közös erővel sokkal többre mennétek. Sokan most veszik ki a szabadságukat, neked is jót tenne egy kis pihenés, amit most meg is engedhetnél magadnak. Nem lesz annyi fontos dolgod, hogy ott ne hagyhatnál mindent, a munka úgy is meg vár. Legfeljebb házastársadat lesz nehéz meggyőzni a közös pihenés fontosságáról.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, szemben áll a Vénusszal. A kicsit borongós időjárás éppen ellenkező hatást teremt, mint amire számítottál. Ahogyan hűvösödik az idő, úgy lesz egyre derűsebb a hangulatod. Nem az alaptalan optimizmusnak köszönheted, hogy más színben látod a világot, hanem valóban a körülmények is a kezedre játszanak. Otthon mintegy varázsütésre helyreáll a béke, bár lehet, hogy nem egészen úgy, ahogy elképzelted.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Amikor minden a legnagyobb rendben van körülötte, akkor feledkezik meg az ember a legjobban az óvatosságról. Még minden szépnek látszik, ám a hét végén már lehet, hogy komoly bonyodalmakkal kell számolnod. Legyél előrelátó, ne keresd a bajt, a jól időzített óvintézkedések sok mindennek elejét vehetik. A napokban otthon is támadhatnak viták, a családi nézeteltérések mindennaposak lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top