nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. október 29-tõl november 04-ig

Heti horoszkóp 2007. október 29-tõl november 04-ig




Kos

Nem mindig mész fejjel a falnak, hisz neked is vannak érzelmeid, s ezek most kiemelt szerepet kapnak életedben. De kimagaslik dinamizmusod, szorgalmad, s környezeted is elismeri tevékenykedésedet. Függetlenül a hűvös időjárástól, rád most sem az unalom vagy egy kis szabadság és nyugalom, hanem rengeteg munka vár. De valójában te ezzel is megelégszel, hisz tudod, hamarosan eredményét is látod ennek!
Szerelem: A párban élő Kosoknak nem lehet okuk panaszra, hisz kapcsolatukkal minden rendben van. A szinglik viszont hívják fel végre a figyelmet magukra! Most jó esélyed van párt találni.









Bika

Régóta dédelgetett álmaid és vágyaid megvalósításának jött el az ideje. Nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem tudod kivitelezni tervedet. Épp ezért keress hozzá megfelelő partnert, aki segítségedre lehet a hiányzó dolgok pótlásában. Ha körbenézel, rádöbbenhetsz, nem is kell messzire menni, hogy megtaláld a megfelelő üzletfelet egy barát vagy családtag személyében.
Szerelem: Semmilyen problémád nem adódhat, kiegyensúlyozott napok várnak rád. Ha magányos vagy, akkor igazán jó lehetőség nyílik meg számodra szerdától, hogy megismerkedj valakivel.




Ikrek





Az ősz – mint máskor is – erősen visszafogja aktivitásodat, tettvágyadat, erőteljesen lelassulsz, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi feladataidat. Fáradtnak érzed magad fizikailag és szellemileg egyaránt. Bár nem ez a jellemző rád, de most semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat sem viseled jól. A hétvégére javul a helyzet, kedélyállapotod is kimozdul a holtpontról.
Szerelem: Partnered próbál a kedvedben járni, de most erre sem vagy fogékony. A magányos Ikrek számára csak a pénteki nap kedvező, hogy változtassanak szívügyeiket illetően.







Rák

A most következő napok fontosak lesznek, akár egyfajta vízválasztónak is tarthatod őket. Lezárulhat egy igen energikus időszakod. Sokkal többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért, mint amennyit kellett volna, de ez is meghozza hamarosan az eredményét. Épp itt lenne az ideje, hogy végre pihenj is, neked is szükséged van egy kis lazításra. Ha nem iktatsz be egy kis szünetet életedbe, könnyen lebetegedhetsz.
Szerelem: Szívügyek terén sem volt okod mostanában panaszkodásra. Akár szingli vagy, akár van párod, nyugalmas napoknak nézel elébe, jelentős változás nem várható.











Oroszlán

Több negatív hatás is érvényesül, a most következő napokban úgy érezheted, mindenki beléd akar kötni. Néhányan problémájukat is rád zúdíthatják, ez csak azért történik így, mert megértő és segítőkész ember vagy, aki mindig jó tanácsokat ad közeli és távoli barátainak, munkatársainak. Légy toleráns, hisz nem kihasználni szeretnének, csupán segítséget kérnek! Jótett helyébe jót várj!
Szerelem: Nehéz napok követik egymást, lehet, hogy párod egy rossz pillanatában épp rajtad töltené ki a mérgét. Légy vele a szokottnál is türelmesebb. A magányosok várják ki a jövő hetet, s jöhet a szerelem!










Szűz


A Szűzben járó Vénusz hatására könnyen megtörténhet, hogy rossz oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat! Valójában nincs szükség arra, hogy manipuláld vagy befolyásold a téged körülvevő embereket. Ezzel az elképzeléseddel csak magadnak árthatsz, s az eddig beléd vetett bizalom meginoghat. Ezt kerüld el, hisz te magad sem viselnéd jól, ha az emberek három lépés távolságot tartanának veled szemben.
Szerelem: A hétvégén a Hold a te jegyedbe lép, magányos Szűzként elemedben leszel, ezért bárkit levehetsz a lábáról, ne is halogasd tovább a párkeresést! A már elkötelezettek Szüzecskék elmélyíthetik kapcsolatukat.











Mérleg

A Merkúr a saját jegyedbe lépett, ezzel erősíti lehetőségeidet már a múlt hét óra, érezhetően sok pozitív hatás ért, most is hasonlóan jó dolgok várnak rád. Lehetőséged nyílhat arra, hogy egyébként is fix pozíciódat tovább erősítsd munkahelyeden, pénzügyeid is javuló irányba forduljanak, akár új vállalkozásba kezdj, s bármit teszel, azt sikerrel véghez is viheted!
Szerelem: Szerelmi életedet élénkítsd egy kicsit, ha új, azért, ha régi, nos, akkor különösen. Ha eddig magányos voltál, könnyen elképzelhető, hogy a napokban megérkezik a várva várt szerelem.…










Skorpió


A Nap a te jegyedben jár, részben ennek köszönhetően dolgos, mozgalmas hétnek nézel elébe, otthon és munkahelyeden egyaránt. A tennivalók a fejed tetejéig érnek, és már szerdára eleged lesz az egészből. A kialakult helyzetet részben magadnak is köszönheted, az elmúlt időszakban fontos feladatok felett siklottál el, s ezek mostanra felhalmozódtak. Ne halogasd tovább dolgaid elvégzését.
Szerelem: Akár van társad, akár nincs, ezen a héten nagy az esély arra, hogy találkozz valakivel, aki levesz a lábadról! Elvakíthat egy fellángoló szerelem, s mint máskor is előfordult már veled, most sem látod a fától az erdőt!










Nyilas

A most következő napokban csak akkor érhetsz el eredményeket, ha teljes mértékben önmagad leszel! Célod semmiképpen se a másoknak való megfelelni akarás legyen! Hajlamossá válhatsz arra, hogy átmenetileg másnak tudod magad mutatni, mint amilyen valójában vagy, de tudnod kell, hogy ennek nem sok értelme van. Aki ismer és kedvel téged, olyannak szeret mindenki, amilyen vagy, a jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt.
Szerelem: A megfelelés utáni vágy partnerkapcsolatodban is felütheti fejét, partneredet ne akard megtéveszteni. Ha viszont most vadászol a párodra, mutasd a valódi arcod, különben nagyot csalódtok egymásban.










Bak

A heti bolygóállás különösen kreativitásodra és alkotókészségedre lesz pezsdítő hatással, s épp ezért valami egész érdekes ötlettel rukkolhatsz elő. Nagyszerűen ráérzel a pillanatnyi lehetőségre, s arra, hogy ebből neked is származhat komoly hasznod! A sikerért s a learatható babérokért – mint mindig – most is keményen meg kell dolgoznod, az eredmények nem jönnek maguktól!
Szerelem: Komoly érzelmi mélységekbe merülhetsz, ha úgy alakul, kötelezd el magad végleg kedvesed mellett. Aki még egyke, ne keseregjen tovább, hanem inkább nézzen körül, akad néhány érdeklődő a környéken…











Vízöntő

Sose feledd el, hogy épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Ha történik valami rossz az egyik nap, azt a sors mindig kompenzálja valami jóval a következőn. A következő napok eseményeire is ez a váltakozás lesz jellemző. A hét első napjai még kellemetlenségekkel telnek el, összezördülések is előfordulhatnak környezetedben. Péntekre szerencsére jelentősen változik a helyzet.
Szerelem: Életed ezen területén is kialakulhat néhány konfliktushelyzet, de gyorsan orvosolható mindegyik. A magányos Vízöntő is mozduljon ki otthonról, nem jönnek házhoz az udvarlók!










Halak

A következő hét napban elemedben leszel, teli erővel, energiával, tettvággyal, bármihez is fogsz, az jól alakul, sikert sikerre halmozhatsz, környezeted is elismeri eredményességed. Persze ez nem véletlen, hisz új, hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd. Ha véletlenül akadályokba ütközöl, ne hátrálj meg!
Szerelem: Szívügyek terén jelentős időszak jön, mutasd ki, mennyire kötődsz partneredhez, igazán hálás lesz ezért. Ha még egyedül élsz, felejtsd ezt el! Mozdulj ki otthonról, és keress magadnak mihamarabb valakit!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top