nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 01. csütörtök)

Napi horoszkóp (11. 01. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes házból indul útjára. A kezdeményezőkészségednek és életvidámságodnak köszönhetően újra romantikus forgatagban találhatod magad, bizonyos ideig képes vagy szomorkodni, de szerencsére ez nem tart nálad sokáig. Túl büszke és magabiztos vagy ahhoz is, hogy ragaszkodj valamihez, ami nem működik. Megvan benned mindaz a vidámság, amitől könnyen tudsz ismerkedni bárkivel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Szeretsz birtokolni, sajnos nemcsak tárgyakat, hanem embereket is, és nehezen birkózol meg a helyzettel, amikor egy szerelem véget ér. Teljesen átadtad magad az érzelmeknek, és lehet, hogy ragaszkodsz hozzá, hogy még sokáig cipeld magaddal a fájdalmadat. Okosabban tennéd, ha változtatnál ezen a hozzáálláson, és nem próbálnád meg visszaszerezni az elvesztett szerelmet.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Ne szomorkodj, ha most van vége a kapcsolatodnak, mert inkább örülhetsz neki, hogy már vége ennek a kapcsolatnak. Számos új kiszemelt lehet már a listádon. Egy kicsit még panaszkodhatsz társaságban, de csakis azért, hogy felhívd magadra a figyelmet, miközben már alig várod az új kapcsolatot. Akárcsak az élet egyéb területein, a szerelemben is szükséged van a szórakozásra.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögben van a Merkúrral. Sajnos képes vagy sokáig ülni egy tönkrement kapcsolat felett, emiatt számolnod kell bizonyos veszélyekkel. Nagyon szentimentális vagy, sokáig őrizgeted az emlékeket, és mostanában nem nagyon szeretsz emberek közé menni. Rázd fel magad, és próbálj meg kijutni ebből a hangulatból. Tégy meg mindent, hogy elkerüld a hibát, újra és újra visszatérsz egy olyan szerelemhez, ami már nem is létezik.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a marsikus Skorpió jegyében áll. A jelenlegi állapot csak átmeneti. Bizonyára most úgy gondolod, hogy nem szeretsz bele még egyszer valakibe, hogy nem tudsz bízni ezek után, hogy nem akarsz csalódni még egyszer. Inkább a következő kapcsolatnál figyelj jobban arra, hogy olyan párt keress, aki tele van lelkesedéssel, és ugyanolyan mélyen érző, mint te.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Lehet, hogy elég nehéz volt belekezdeni is ebbe a kapcsolatba, és kétszer olyan nehéznek tűnik most még egyszer megtenni ezt. Ne felejtsd: aki menni akar, el kell engedni. Ezért jobban teszed, ha visszatérsz a randevúzók világába. Ne pazarold arra az idődet, hogy újra és újra végiggondolod, vajon mit rontottál el a múltban.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Csak rövid ideig tarthat, hogy úgy érezd, többet nem fogsz mosolyogni, nem fogod többé élvezni a zenét. Számodra a legszomorúbb dolog, amit el lehet képzelni, egy felbomlott szerelmi kapcsolat. Két nap múlva fogd magad, és menj vásárolni. Vegyél magadnak új ruhákat, próbálj ki egy eddiginél nagyobb stílusváltoztatást.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, szerelmi téren fejti ki hatását. Neked csak saját magad lehetsz az ellenséged, ha egy szerelem kihűlt. Valószínűleg elhatároztad, hogy nem engeded el, és mindent képes vagy kitalálni, ha ő szakított veled. Ezzel sajnos nem jutsz eredményre. Talán ez azért van, mert azt hiszed, hogy senki más iránt nem fogsz már igazi szenvedélyt érezni. Ez pedig nem így van.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, támadást kap az ízlelés bolygójától, a Vénusztól. Lehet, hogy ma végleg elhatározod – ha esetleg eddig nem tetted volna meg –, hogy végleg felhagysz a húsevéssel, és megpróbálsz az eddiginél egészségesebb életmódot folytatni. Partneredtől elvárod, hogy őszinte legyen hozzád, ám ha ezt teszi, te valószínűleg meg fogsz sértődni. Lásd be, társad helyzete így elég nehéz, pedig igazán igyekszik a kedvedben járni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a mosolygós Nap fényszögéhez közelít. Egy apró figyelmességet képes leszel mindennél többre becsülni. Legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásodból, olyan jól érzed magad családod körében. Közös döntéseteknek nagy lesz a visszhangja. Példaként fogják emlegetni. Ne ragadj le egy elképzelés mellett. A körülményekhez igazodva néha módosításokat is kell alkalmazni.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, egyedül csak a jóindulatú Jupitertől kap kellemetlen fényszögeket. Minden csendes, nyugodt, talán kissé unalmas is körülötted. Az eső vagy valami más egyhangúan kopog az ereszen, el is alhatnál tőle. Csak késve érsz be a munkahelyedre, de így is az elsők között leszel. Azután semmi, mindenesetre jelen vagy. Este igyekezz minél korábban lefeküdni, fejezd be azt a könyvet, amit annyira szerettél volna elolvasni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a hirtelen fordulatokat jelző Vízöntő jegyében áll. Ma ne változtass állást, ne bocsátkozz érzelmi kalandba, ne fogadj el vacsorameghívást, és semmiképpen ne indulj hosszabb útra. Kerüld el a haragosaidat, a szűk folyosókat, a felül- és aluljárókat, valamint a nyílt tereket. Esernyőt akkor is tarts a fejed fölé, ha látszólag nem esik az eső, így legfeljebb csodálkozó tekintetekkel találkozol, mennyivel jobb ez egy jeges zuhanynál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top