nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 02. péntek)

Napi horoszkóp (11. 02. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögeket kap. Képes vagy annyira lelkesedni, hogy egy szórakoztató beszélgetést kezdeményezz, rendelkezel a bájjal, hogy el tudd bűvölni, akire szemet vetettél. Tetterős és lendületes leszel a következő időszakban, főleg, ha rád szegeződik mások figyelme, és könnyen lehet, hogy már fel is keltetted valakinek az érdeklődését.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Jupiterrel. Bizony elég makacs vagy. Nehéz, de szükséges a változtatás. Megvan benned a gyakorlatias bölcsesség, a büszkeség, az értelem és a jó természet, ami megmutathatja az utat. Ne akard a veszteségeket ártalmas cselekvésekkel kompenzálni. Kerüld a nehéz ételeket, amire egyéként hajlamos vagy, ha szomorúság van a szívedben.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kényelmes jegyben tranzitál. A tétlenségtől elborzadsz, és ma úgy érezheted, hogy örök unalomra vagy kárhoztatva. Sokat kell tennie párodnak ahhoz is, hogy rávegyen a házasságra. Szereted a szerelem megnyilvánulásait, az ajándékozást, a táncot, a két ember közös boldogságát, de mindezek mögött ott sejted mindig a monotóniát. Nagyon nehéz téged igazán mélyen megérinteni, hogy úgy érezd, itt az igazi szerelem.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, fix jegyben áll. Tudsz te nagyon is határozott lenni. Ha egyszer eldöntöd, hogy mit akarsz, akkor képes is vagy elérni azt. Ezt soha ne felejtsd el! Vedd észre, hogy a véget ért kapcsolatod nem nyújtotta azt a tartós szeretetet, gyengédséget, amire annyira nagy igényed van. Ismerd be, hogy hibázott a kedvesed, aki nem vette észre, mit szerettél volna.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemes fényszögekben áll. Megengedheted magadnak, hogy válogass, akár a luxuscikkek között, akár partnerkapcsolat tekintetében. Nem igazán tudsz kialakítani tartósan boldog kapcsolatot olyan valakivel, akinek föld elemű érdekeltsége van, aki a Bika, Szűz vagy Bak jegyének tulajdonságait hordozza magában. A „föld” elfojtja a „tüz”-et. Jobban meg tudod érteni magad a „levegő” érdekeltségűekkel.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma is a kommunikáció házából indul útjára. Mentalitásodból fakadóan szinte kényszeresen elemzel mindent, és hajlamos vagy felnagyítani saját hibáidat, vagy akár a másik emberét. Egyik hozzáállás sem túl jó. A többi földhangsúlyos horoszkóptulajdonossal jól meg tudnád érteni magad. Ők értékelik a gyakorlatiasságodat és precizitásodat.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben van a Jupiterrel. Két jó hatású bolygó hadakozik egymással. Kezdj el tornázni, rendezd át a lakásodat, hogy az eddiginél is biztonságosabb, barátságosabb és kényelmesebb legyen. Majd meglátod, hogy sokkal több figyelmességet kapsz, ami végül felkelti majd a te érdeklődésedet is. A nevetés gyógyít. Talán az a baj, hogy hajlamos vagy a másik túlzottan felszínes tulajdonságaira, megjelenésére figyelni.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Hatalmas érzelmekkel bírsz, és sajnos hajlamos vagy birtokolni a kedvesed. A legjobban akkor jársz el, ha semmilyen szempontból nem hasonlítasz össze senkit egy korábbi szerelmeddel, és nem vágnál bele egy értelmetlennek látszó kapcsolatba. A legjobb megoldás, ha teljesen átadod magad az új szerelemnek.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, saját jegyében áll. Jó taktika volt, hogy beavattad partneredet a gondjaidba. Így sokkal megértőbben tud viselkedni veled, sőt azt is tapasztalhatod, milyen jó tanácsaid vannak. Érdemes megfontolni a szavaidat. Társtalan Nyilasok vegyék észre, hogy akire olyan régen számíthatsz a bajban, nemcsak barátságra vágyik, hanem szerelemre is.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben áll a Nappal. Noha komoly nézeteltérésekre is sor kerülhet, ez egyáltalán nem ront általános jó hangulatodon. Megalapozott érveid védelmet jelentenek. A pozitív érzelmek vagy jönnek maguktól, vagy nem jönnek, kierőszakolni sajnos nem lehet őket. Akarata ellenére ne akarj senkit átváltoztatni, úgyis csak átmenetileg sikerülne.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen fényszögben áll a Plútóval. Ne foglalkozz az élet kellemetlen oldalaival. A barátok örökös gondjaival, amelyekkel folyamatosan téged bombáznak, a munkatársak meg-megújuló, vagy pontosabban: sohasem múló pénzzavarával, a főnök kotnyeles okvetetlenkedésével, kicsinyes pozícióféltésével. Figyelj jobban kedvesedre, hidd el, neki van igazán szüksége rád.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemes fényszögben áll a Merkúrral. Csökken a feszültség, múlófélben van az idegességed. Persze ez még nem ok arra, hogy minden óvatosságot sutba dobva grasszálj, célpontul kínálva magad a még közeledben settenkedő rontó erőknek. Legyél türelmesebb, folyamodj a kivárás taktikájához! Várakozás közben kémleld az eget, biztosan felbukkan egy halvány reménysugár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top