nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 05. hétfõ)

Napi horoszkóp (11. 05. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemesen kapcsolódik más bolygókhoz. Ma választ kaphatsz a téged nyugtalanító kérdésekre. Mindenképpen fordulat várható az életedben. Fontos, hogy ura legyél a helyzetednek, és jól mérd fel, hogy a kínálkozó lehetőségek közül melyik a legelőnyösebb. Mindent helyrehozhatsz őszinteséggel és egyenességgel, de mindent el is ronthatnál az okvetetlenkedéssel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, magányosan áll a szöszmötölő Szűz jegyében. Nyugodt, kellemes nap vár rád, talán még unalmas is egy kissé. Bár egyáltalán nem bánod, hogy nem kell szakadatlanul idegeskedned. Kedvedre dolgozhatsz, nem sürget senki, behozhatod lemaradásodat. A családra is marad időd. Ma valóban részese leszel ennek a szűk körnek.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Mérleg jegyében és a saját házában áll. A jövő hónapról nyugodtan elmondhatnád, hogy volt már jobb is ennél. Sajnos az átlagosnál több válságos nappal kell számolnod, bár lesz néhány egész kiemelkedő is, elsősorban a szerelem terén. Egészséged szempontjából sem különösen kedvező a november, ám ezt fokozott figyelemmel könnyen ellensúlyozhatod.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, az aggódós Szűz jegyében áll. Igencsak szeszélyes hétnek nézel elébe. Ma elemedben leszel, igyekezz kihasználni minden kedvező alkalmat. Átlátsz majd minden szitán, ennélfogva intellektuális fölényben leszel a többiekkel szemben. Azért arra vigyázz, hogy ne kritizálj meg mindenkit, mert hajlamos vagy ilyenkor annyira bántó lenni, ami másokat már sérthet.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a kommunikáció házából telefonál az Uránusznak. Új kapcsolatokra vágysz, hiányzik a társasági élet. Mindenki elfoglalt, kevés idő marad szórakozásra. Te is hajlamos vagy rá, hogy a munkára helyezd a hangsúlyt, s elhanyagold barátaidat, de önmagadra sem gondolsz. Ha egy kellemes beszélgetőpartnerre akadnál, tedd félre sürgősnek hitt elintéznivalóidat, és oldódj fel!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Neptunnal, a bizonytalanság bolygójával van kapcsolatban. Lehet, hogy napközben is érzel már egy furcsa feszültséget, de nem tudod mivel magyarázni. Este döbbensz csak rá, hogy fájó emlékek hasítottak néha beléd. Valószínűleg olyan valaki jutott eszedbe, akit el kellett veszítened, valaki, aki nagyon sokat jelentett neked. Az ő emlékének és azoknak, akik sajnos már nem lehetnek közöttünk, gyújts néhány szál gyertyát.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a kettős Szűz jegyében áll. Ezen a napon minden megtörténhet. Alakulhat nagyon jól, de nagyon rosszul is a hátralévő pár óra. Készülj fel mindkét eshetőségre! Viszont éppen e bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztass! Ez nem az a nap, amikor megduplázhatnád szerencsédet vagy vagyonodat. A szerelemben is válaszút elé érsz: a családi fészek melegére voksolsz-e, avagy az állandó kalandokat, a flörtöket választod. Döntésedet jól gondold át, s ne csak az orrod elé nézz!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, a játékok házának csúcsáról indul. Hívd meg barátaidat egy kártyapartira, hogy kellemes légkörben, jófajta borok társaságában töltsétek együtt a mai estét. Annyi mindenről nincs alkalmatok eszmét cserélni, hiszen ha összefuttok, akkor is csak néhány mondatra futja időtökből. A játék mellett most fontos dolgokról tudtok beszélgetni.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód saját jegyében áll, a Nyilasban, de kellemetlen kapcsolatokban. Ma a fárasztó munkát is nagy kitartással végzed, energiáid kimeríthetetlenek. Kedveden, hangulatodon nem tud változtatni semmi. Üzleti vállalkozásaidban, anyagi természetű ügyeidben szerencsés lehetsz. Ehhez persze az is kell, hogy nagyvonalúan tárgyalj, a részletekkel most ne törődj.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, számára kedvező jegy vendégszeretetét élvezi. Olyan helyeken, olyan környezetben forgolódsz, ahová sose hitted volna, hogy valaha eljutsz. Vedd rá kedvesedet, hogy tartson veled. Ezzel is szorosabbra tudod fűzni kapcsolatotokat. A beszélgetések során ügyelj arra, hogy mit hogyan mondasz. Ha kell, magyarázd meg még egyszer, nehogy félreértésekre adj okot. Közéleti emberek társasága fontos és hasznos.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, számára kellemetlen jegyben, a Halak jegyében áll még. Sajnos kevésbé kellemes hétköznapok következnek megint, s ez belőlük az első. Hány is van még? Bár úgy érzed, nem ebben a világban lépkedsz, egyébként igen kecsesen, a butaság, a mérhetetlen emberi butaság – vagy talán ostobaság? – mindig is bosszantott. A kedvesed is igencsak elfáraszt, de az ilyen fáradtságból ki tudja, hányszor kérnél repetát!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, az izgága Vízöntő jegyében áll ugyan, de dobd ki a kukába a nyugtatót, nem lesz rá szükséged. Az éhes gyomorra felhajtott kávé helyett fogyassz egy nagy pohár gyümölcslevet. Hidd el, egy kiegyensúlyozott Halaknak nincs szüksége sem nyugtató-, sem más pótszerekre. Csak megzavarnák az érzékeny gépezet működését. Hogy már megszoktad, nem tudsz lemondani róluk? Legalább tegyél egy próbát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top