Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 07. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Ha kitomboltad magad, igyekezz olyan szelídnek látszani, mint a bárány. Bár mi sem áll távolabb tőled, mint az engedelmesség, ma tetszeleghetsz az új szerepkörben. Ugyanakkor nagy kedvet találsz majd minden olyan elfoglaltságban, amiben kiélheted találékonyságodat vagy szervezői képességedet. Az anyagiak nem izgatnak különösképpen, de ha fáradozásaidat pénzzel is jutalmaznák, ne utasítsd vissza.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Plútóval. Rögtön észreveszed, hogy valami nincs rendben. Lehet, hogy a mai mosolyok is mesterkéltek, kényszeredettek. Figyelj jól a mai napon, nehogy csalódások sorozata várjon rád. Indokban, kifogásban nincs hiány. Kedvesed is ezt a napot választotta ki arra, hogy néhány kellemetlen tényt közöljön veled. Rezdületlen arccal próbáld meg fogadni a „csapásokat”.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a levegős Mérleg jegyében áll. Lásd be, hogy – enyhén szólva – számos akadálya van álmaid megvalósításának. Szó sincs róla, hogy fel kellene adnod őket, csak az alkalmas időnek kell eljönnie ahhoz, hogy az álom valósággá váljék. Ma mindenképpen válaszold meg azt a levelet, amelyet már hetek óta cipelsz a táskádban, különben még halálos sértődés lesz a dolog vége.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kellemetlen fényszögben áll a Marssal. Törődj többet egészségeddel! Erre a napra ez lehetne a jelszavad. Megint jó lesz elkezdeni egy kis testmozgást. Ne vidd rögtön túlzásba, ne ess a múltkori hibába, amikor a háromnapos izomláz elvette a kedved az egésztől. Ha kitartó vagy, eléred a céljaidat. Ez a magánéletedre is vonatkozik.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, a Skorpió jegyében áll. Egy ideig védekezel a csábítás ellen, de rá kell jönnöd, hogy jobb, ha feladod. Nem kell mindig a munkába temetkezni, hagyd magad elcsábítani, ha kísértést érzel. És amint kicsit körülnézel, észreveszed majd a kínálkozó alkalmat. Ám telefonon se mondj nemet. Azért mérlegelj, a várható kellemes este arányban áll-e az utána várható konfliktusokkal.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Plútóval. Szereted a flörtöket, a kalandokat, ám hosszú ideje mégis egyazon partnerrel mutatkozol. Ha szerelmed viszonzásra talált, nyugodtan elmondhatod, hogy megtaláltad a nagy Őt. S ha mindketten így gondoljátok, már nem korai a tervek szövögetése sem a jövőt illetően. Ma este legyen minden úgy, ahogy partnered szeretné. Meglátod, milyen ragyogó ötletei vannak!









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen fényszögben áll a Plútóval. Hogy milyen lesz ez a napod, attól függ, hogy mi a fontosabb neked: a hivatásod vagy a magánéleted. Ugyanis míg az előbbiben sikert sikerre halmozol, addig a szerelemben sorozatos kudarcok érnek. Nagy tragédia nincs, hiszen így is egyensúlyban van a mérleg. Te általában olyankor veszted el a fejed, ha egyszerre érnek a megpróbáltatások vagy a túl nagy elismerések.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. A mai napod lehet, hogy nem a legjobban alakul. Energiáid kissé kimerülnek, befelé forduló és komor leszel. A szokottnál többet töltesz ábrándozással és merengéssel. Ugyanakkor a külvilág sem hat serkentőleg személyedre, inkább gátol, semmint segít. Érzelmi szabadságodat váratlan korlátozó erők befolyásolhatják, s ezért egy kicsit szomorkás lesz a hangulatod.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a saját jegyében áll. Ha tegnap rugalmasan tudtál viselkedni, ennek ma élvezheted az előnyeit. Kollégáid szavaiból, még inkább gesztusaiból azt olvashatod ki, hogy neked adnak igazat. Ebből a szimpátiából erkölcsi tőkét kovácsolhatsz magadnak. Otthon viszont inkább neked kellene engedned. Ne vidd túlzásba gyermekeddel sem a liberalizmust, sem a szigort.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a munkákkal kapcsolatos jegyben áll. Sokat köszönhetnek neked a munkahelyeden. Szervezel, összefogsz, buzdítasz. Mindig helyén van az eszed, de erre nem fontos harsányan figyelmeztetni munkatársaidat. Elég, ha a háttérben tartod kezedben a dolgokat. Az öndicséret most nem a legjobb lenne. Egy kisebb orvosi beavatkozásra sor kerülhet, és ez jobbulásodat eredményezi. Megszüntet egy időről időre visszatérő panaszt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban áll a Marssal és a Nappal. Ha a világot kívülről is képesek vagyunk szemlélni, minden egyszerűbb, vagy legalábbis lényegtelen lesz. S olykor ez a legkiválóbb tárgyalási alaphelyzet: tudni, miről van szó, de tudni azt is, hogy mindez milyen nevetséges.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban áll a Nappal. Lehetséges, hogy fejfájással ébredsz, és enyhe feszültséget érzel valahol a gyomrod táján. Nem vagy kimondottan ideges, inkább csak ingerlékeny. Nem mintha ez nem volna elegendő ahhoz, hogy egész családod hangulatát elrontsd. Menekülsz otthonról, de a nyugtalanító érzés mindenhova elkísér. Mitől félsz, csak nem önmagadtól?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top