nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 08. csütörtök)

Napi horoszkóp (11. 08. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemesen kapcsolódik más bolygókhoz. Munkahelyeden összekülönbözhetsz főnökeiddel, de törésre talán nem viszed a dolgot. Ezen a napon képes vagy fékezni indulataidat, családoddal is türelmesebb, belátóbb vagy. Nem kötekedsz, ha egyébként nem zavarják a köreidet. Engedékenységed azonban csalóka: ha igazságtalanul vádolnak, azonnal támadóállásba helyezkedsz. Környezetednek is jobb, ha nem ingerelnek feleslegesen.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a kutatással kapcsolatos Szűz jegyében áll. Mégsem vetik el elképzeléseidet, minden bizonnyal meg fognak valósulni, sőt talán még némi többletpénzt is kaphatsz értük, ha ügyes vagy. Kedvesed is szánja-bánja a tegnap történteket, te pedig nagylelkűen úgy teszel, mintha mi sem történt volna. Még ugyan nem engedtél fel teljesen, de már nem is haragszol rá igazán.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, együtt áll a Holddal. Hirtelen, szinte egy szempillantás alatt kerülsz az események középpontjába. Még szerencse, hogy mindig olyan gyorsan feltalálod magad, és a rendkívüli helyzeteket általában sikeresen oldod meg. Lehet, hogy pályát tévesztettél, és egy válságmenedzser veszett el benned? Ha így van, akkor az is lehet, hogy még nincs késő változtatni.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Merkúrral. A sok munkahelyi hercehurca elvette egy kicsit az erődet. Ne csüggedj azonban, ne engedj a kísértésnek, és ha lehet, ne most lazíts, mert kicsúszik a lábad alól a talaj. Kapd össze magad! Ne akaratos, inkább okosan megfontolt legyél! A közlekedésben is próbálj meg még a szokottnál is óvatosabb lenni! Még arról a bizonyos sokat emlegetett tégláról is szó lehet…! És ez most nem tréfa!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, jól kapcsolódik a többi bolygóhoz. Lehet, hogy vannak kudarcra ítélt emberek, akik verejtékezve kínlódnak, mégsem érik el az áhított célt, nem ismerik meg a siker ízét. Te nem tartozol ezek közé, de talán épp ezért mélységesen lenézed a nálad kevésbé szerencséseket. Téged is ért már kudarc, amire nem szívesen emlékszel, pedig jobb volna felidézni, hogy megértőbb lehess mások bajával szemben.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Hold, együtt áll a Merkúrral. A mai jelentős nap az életedben. Remélhetőleg minden készen áll, hogy leadd az anyagot, és megszabadulj ettől a feszítő érzéstől. Megrendelőid elégedettek lesznek munkáddal, s újabb megbízásokkal bombáznak. Ha úgy érzed, hogy az év végi hajtásba ez már nem fér bele, ne szégyelld visszautasítani! Ez ne szegje kedvedet, hiszen otthon egy kis házi ünnepléssel várnak. Nem mehetsz ilyen szomorú arccal haza, még megorrolnak rád.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolódik ma a Plútóhoz, a szaglás bolygójához. Nagy szerencséd van, ma ráérzel a dolgok lényegére. Így könnyen szert tehetsz egy komolyabb pénzösszegre is. Kiváló érzékkel fektetheted be a vagyonod, s minden a terv szerint alakul. Nem lesz azonban ilyen sikered a párválasztással, ha az ösztöneidre hallgatsz. Ez esetben az ész jobb tanácsadó. De ez csak a mai napra vonatkozik, holnap már fordul a kocka.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, kellemetlen kapcsolatban áll a Vénusszal. Egyre jobban belegabalyodsz az áldatlan viszálykodásba. Ha nem veszel tudomást a tényekről, s csak a saját vélt igazadat hajtogatod, nem lesz jó vége. Ha csökönyösen csak a magad álláspontját vagy képes ismételni, nem érsz el semmit sem. Csupán arra lesz mindez elég, hogy tovább csökkenjen a népszerűséged, tekintélyed.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, ma a fátyol uralkodójával, a Neptunnal áll kapcsolatban. Ma semmi sem úgy történik, ahogy előzetesen eltervezted. Másképp alakulnak a dolgok, de semmiképpen sem rosszabbul. Van, amit ma el tudsz intézni, van, amit nem. Talán jobb is így. Ha nem ragaszkodsz görcsösen a programodhoz, eredeti elképzeléseidhez, és nyitott szemmel jársz, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki komolyan megdobogtatja a szíved.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a párkapcsolatokat jelző I. házból indul útjára. Céltudatosan hódítasz. Ez nem szerelmi vonatkozásban értendő elsősorban. Tudatára ébredtél annak, hogy bármennyire is nem vagy megszállottja az öltözködésnek, megjelenésedhez hozzátartozik a csinos, ápolt külső. A mai világban „el kell adnod” magad. Igaz, hogy mindenki a te kedved szerint cselekszik, és ha jól irányítod őket, senki önérzetét nem fogod bántani.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kapcsolódik a Marssal. Ma mindenre éles, kíméletlen fény esik, emberekre, tárgyakra is. Ez a fény nemcsak éles, hanem érdes is, ha mondható ilyen, mindenki csúnya rossz és önző, a tárgyak meg szürkék és érdektelenek. De ne feledd, ha van is némi igazság, csak a te szemedben, szerinted. S eme kis érzékeny-érzékletes különbség igazát te is híven belátod kedvesed oldalán, ölelő karjaiban.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Saját munkáddal kapcsolatban nemigen szoktál önmagadnak gyötrő kérdéseket feltenni. Ez érthető, hiszen – mivel nem fűt hatalomvágy, és nem tartozol a kimondottan törtető emberek közé sem – mindeddig sikerült elkerülnöd a súlyosabb konfliktusokat. Most azonban úgy néz ki, hogy bizonyos dolgokkal szembe kell nézned, sőt talán le is kell számolnod. Tanácsot kérhetsz, de a döntést neked kell meghoznod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top