nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 11. vasárnap)

Napi horoszkóp (11. 11. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, nem is lehetne jobb pozícióban. Mint akit kicseréltek, úgy érzed magad. Lubickolsz a sikerélményekben, határtalanul büszke vagy magadra vagy a családodra. Kicsit talán túlzásba is viszed az önelégültséget. Emiatt összekülönbözhetsz családoddal vagy vendégeiddel: előttük sem vagy képes leplezni túláradó elégedettségedet. Akaratodon kívül is megbánthatsz valakit, aki sikertelen, aki számára kérkedésnek tűnik a viselkedésed.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kényelmessé vált a Mérleg jegyében. Húz az ágy, a felkelést gonosztettnek érzed, melynek te vagy az áldozata. Elvetemültnek, lélektelennek tartasz mindenkit, aki megkísérel különféle átlátszó ürügyekkel – késő van már; mindjárt itt vannak a vendégek; kihűl a leves – kizavarni a vackodból. „Lassan járj, tovább érsz!” – dörmögöd a népi bölcsességet, és befordulsz a fal felé.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögben áll a Plútóval, az otthon házában. Nem kerülhetsz el egy családi összejövetelt, habár egyáltalán nem mondható, hogy rajonganál értük. Ha már úgyis el kell menned, tedd vidáman, hiszen akkor gyorsabban telik az idő, és hamarabb véget ér a kínos találkozás. A délutánod szabad, és ez kiváló alkalom arra, hogy átgondold a közeljövő tennivalóit. Év vége felé megsűrűsödnek a feladatok, s így legalább felkészülten várod őket.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, most nagyon jó pozícióban áll. A hétvége utolsó napja kellemes szórakozást ígér. Bár nem számítottál rá, barátaid eddig ismeretlen társaságba hívnak, s kiválóan érzed magad. Túl vagy a tegnapi, kicsinyes veszekedésen – nyoma sincs már –, egyenesen felszabadult, könnyed és boldog vagy. A társasági életnek azonban most valahogy nagyobb jelentőséget tulajdonítasz, mint eddig. Nehogy csalódj!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma igazán csak rajtad múlik, mivel töltöd az idődet. Az elmúlt napokban el is képzelted, mi mindent csinálsz majd, ha végre ráérsz. Pedig a legjobb dolog, amit vasárnap tehet az ember, a semmittevés. De bizonyára akad olyan könyv vagy folyóirat, amit már régen szeretnél elolvasni. Itt az idő. Persze rokoni kapcsolataidat is ápolhatod. Távol élő szeretteid örülni fognak, ha közelítesz hozzájuk.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A Szaturnusz, a krónikus problémák bolygója, a Szűz jegyébe lépett. Sajnos kevés dologra vagy alkalmas ezen a napon, hiszen a betegség eléggé legyengít. Még ha ágyhoz vagy is kötve, arra azért futja idődből és energiádból, hogy megírd válaszleveleidet. Jelenlegi állapotodat azonban nem kell mindenkivel tudatnod, mert akkor összeszalad a sok látogató, és csak még több vírust hoznak a házba. Egyébként is pihenésre, nyugalomra van szükséged.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ne töltsd a négy fal között ezt a napot, használd ki a viszonylag kedvező időjárást. Menj el kirándulni barátaiddal, lehet, hogy ez lesz az utolsó túrázásra alkalmas hétvége a tél beállta előtt. A hosszas gyaloglástól alaposan elfáradsz, talán fájni fog a lábad, ráadásul a csípős esti szél kiszárítja a bőröd. Nemcsak farkaséhes leszel, de valami melegségre is vágysz. Igyál egy forró teát, és bújj hamar ágyba.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elég korán kezdődik ez a tél, az időjárás legalábbis már közel jár ahhoz, amit annak tartanak. Megfáztál, s így kénytelen vagy citromos teával és pokrócba burkolva tölteni ezt a vasárnapot. Hősködésednek szobafogság az eredménye, de most végre lesz időd egy kicsit olvasgatni. Nézd át az elmúlt napok postáját is, mert egy fontos üzenet rejlik a sorok között. Ha megtalálod, egyszeriben megvilágosodik előtted az elmúlt napok zűrzavarosnak tűnő eseményláncolata, s azonnal nyilvánvalóvá válik az is, hogy mit kell cselekedned.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ezen a napon kellemetlen és kellemes dolgok egyaránt történnek veled. De furcsa módon lehet, hogy a kellemetlen dolgoknak jobban örülsz, mert önmagadat látod igazolva bizonyos szempontból. A kellemes „dologgal” eleinte pedig nem is tudod, hogy mit kezdj: egy olyan szakmai ajánlatot kapsz ugyanis, ami sok-sok energiát igényel, anyagi hasznot nem, szakmaiakat pedig nem biztos, hogy hoz. Fogyókúrát, tornát, jógát ma érdemes elkezdeni.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygódat igyekszik megközelíteni a Mars. Emeld fel tekinteted a földről! Szellemi erőd alkalmassá tesz arra is, hogy szárnyalj. Igyekezz eljutni koncertre, moziba, vagy lapozz bele a legújabb könyvsikerekbe. Ritkán vagy ilyen oldott állapotban, használd ki maximálisan. Ha meghatódsz egy szerelmi történeten, ne szégyellj könnyeket ejteni. Elvégre neked sem tiltják a romantikát.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Nappal, a Holddal és a Marssal. Ez a nap – ha még nem hallottál volna róla – pihenőnap. Pihenj hát, s ne foglalkozz semmi egyébbel! Hagyd a porcicákat másra, az ebédet sem neked kellene megfőznöd, a különmunka is meg fog várni, meg a rokonlátogatást is elhalaszthatod későbbre… Pihenj, hisz ez a dolgod!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen fényszögben áll a Nappal. Váratlan fordulatokkal kell számolnod ezen az álmosnak indult vasárnapon. Nem tudni, miért, most hirtelen felpörögnek az események, s egyszer csak azon veszed észre magad, hogy egy valóságos szélvihar kellős közepébe csöppentél. Lehet, hogy környezetedben másnak is váratlan fordulatokkal kell számolnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top