nlc.hu
Horoszkóp
Heti horoszkóp 2007. november 12-tõl november 18-ig

Heti horoszkóp 2007. november 12-tõl november 18-ig




Kos

Jól alakulnak a dolgaid, igazán nincs okod panaszra, az átlagosnál sokkal kiegyensúlyozottabb vagy. Ezekben a napokban is tegyél meg mindent azért, hogy elismerjék munkádat, tehetségedet, jó, ha tudod, hosszú távon mostani cselekedeteid meg fogják hozni a sikereket. Fontos megbeszélésekre kerülhet sor szerdán és pénteken, ha netán új munkalehetőséged adódna, most ne utasíts vissza semmit!
Szerelem: Szívügyek terén a nyugalom időszakát éled, kapcsolatod jó és harmonikus. A párjukat keresőknek a péntek igazán kedvező új szerelem betoppanására.









Bika

Kellemes és jótékony hatású hét következik, nyugalommal teli időszakot élsz meg. Felfordulás legfeljebb csak akkor adódhat, ha saját magadnak lesz eleged a harmóniából. Te mindent megtettél mostanában azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, s annak is eljött az ideje, hogy élvezd az élet naposabbik oldalát. A hétvégén foglalkozz családoddal, találkozz ismerőseiddel.
Szerelem: A Vénusz segítségedre lesz abban, hogy párkapcsolatodat még jobban megszilárdítsd. A magányosok végre elfelejthetik az egyedül töltött napokat, jöhet a szerelem!




Ikrek





Annak ellenére, hogy november közepe van, és az idő sem kegyes hozzánk, nincs okod az aggodalomra vagy az elkeseredésre. Használd tehetségedet és kreativitásodat, ez nagyon jót tehet előmenetelednek. Jó esélyed van arra, hogy olyan területen mutasd meg magad, ami eddig ismeretlen volt számodra, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését könnyedén kivívhatod magadnak.
Szerelem: Szívügyekben nyugodt időszak vár rád, jól éled meg kapcsolatodat. A párkereső Ikrek jó eséllyel indulnak vadászatra a hétvégén.







Rák

A Mars erős hatását érezheted, hisz a saját jegyedben jár. Ez némi erőszakra, agresszív megnyilvánulásokra adhat okot életedben, amit nagyon rosszul élhetsz meg. Váratlan és kellemetlen támadások érhetnek munkahelyeden, a közlekedésben vagy akár otthon. Légy toleráns környezeted tagjaival, s tudatosítsd magadban, ezt a helyzetet a csillagállásnak köszönheted, nem magadnak.
Szerelem: Párkapcsolatodban is találhattok okot egy kisebb konfliktus kirobbanására, de ez még nem okoz komoly problémát. A szingliknek még egy kis időre van szükségük az igazi megtalálásához.











Oroszlán

A Hold a hét közepén a te jegyedet erősíti, ez ösztönösen arra sarkallhat, hogy segíts másokon, akik bajban vannak. Veled is megtörténhet, hogy segítséget kell kérned valakitől, s már megtapasztalhattad, milyen jó érzés, ha valaki önzetlenül a kezét nyújtja feléd. Jó tett helyébe jót várj, már a hét végén kaphatsz egy tippet vagy ötletet attól az embertől, akit kihúztál a gödörből.
Szerelem: Amellett, hogy mások gondjait megoldod, épp itt az ideje, hogy a saját érzelmi életedet is rendbe tedd. Ha még keresed az igazit, légy türelemmel a jövő hétig.










Szűz


A jegyedben járó Szaturnusz, valamint az onnan kilépő Vénusz nem avatkozik életedbe, dolgos hétköznapok követik egymást, mindezt úgy, hogy végre megvalósíthatod egy régi, titkolt álmodat. Itt az idő arra, hogy ne csak gondolatban hajts végre egy feladatot, hanem a való életben is véghezvidd elképzelésedet. Egymagad is jól boldogulsz, szinte gyerekjátékként teljesíted tervedet, és sikerrel be is fejezed.
Szerelem: Izgalommal teli hét jön, párkapcsolatod most elmélyülhet. A magányos Oroszlánok keressék a lehetőséget az ismerkedésre, most összejöhet a várva várt „nagy találkozás”.











Mérleg

Nagyon érdekes változásokra van kilátásod ezen a héten, különösen a munka és karrier területén kedveznek neked a csillagok, hisz a jegyedből kilépő Merkúr még megmutathatja erejét a hét elején szintén a jegyedben járó Holddal együtt, ráadásul a Vénusz is újra bekopogtat hozzád. Használd ki ezt a kedvező időszakot, hogy anyagilag, erkölcsileg és érzelmileg is stabilizálódj.
Szerelem: Érzelmi életedben is a helyükre kell hogy kerüljenek a dolgok! Ha netán szakításon töröd a fejed, itt az ideje! A magányosok egy részének is be kell látnia, hogy a régi szerelemről ideje lemondani…










Skorpió


A hét közepén a Nap és Hold együtt állnak, így sarkallnak téged a változtatásra! Érdekes kapcsolatod alakulhat ki most. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen mély benyomást tehettek egymásra, sőt akár hosszú távú barátság vagy kiváló üzletkötés születhet megismerkedésetekből. Épp itt az ideje, hogy az elmúlt két hétben veled történt negatív eseményeken túltedd magad, s ismét meglásd az élet napos oldalát.
Szerelem: Párkapcsolati téren is úgy vélheted, akadályokba ütközöl, nem mennek a dolgaitok, pedig csak a kommunikáción kellene javítani. A magányosok szerdán vagy csütörtökön ne utasítsanak el egyetlen meghívást se!










Nyilas

A hét elején hajlamossá válhatsz az álmodozásra és némi figyelmetlenségre. Ezért jobban oda kell figyelned teendőidre és értékeidre egyaránt. Szánj időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének. Ahogy közeledik a hétvége, észre fogod venni, hogy minden sokkal könnyebben sikerül, erőlködés nélkül megy minden a maga útján! Használd ki, hogy a Hold és a Jupiter a saját jegyedet egy időben erősíti.
Szerelem: Élvezd a szerelmet, most talán több időt tudtok egymásnak szentelni, mint máskor. A párjukat még keresők pénteken vagy szombaton sikerrel járhatnak.










Bak

Fáradtnak, nyűgösnek, kiegyensúlyozatlannak érezheted magad a hét elején, tele vagy feladatokkal, nincs kedved nekikezdeni a munkának. Azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, falakba ütközöl. Ez részben a te hibád, hisz már az elmúlt hetekben sem volt elég időd a pihenésre, s az általános fáradtság most érheti el nálad a tetőpontot. Csütörtöktől javul a helyzet, szombaton már érezheted, hogy csökken benned a feszültség.
Szerelem: Szerelmi életedet is elhanyagoltad egy kicsit, így a hétvégét mindenképpen szánd arra, hogy társad kedvében járj. A magányosok szintén fontos változásra számíthatnak szombaton.











Vízöntő

Talán kissé többet aggodalmaskodsz a kelleténél mostanában, folyamatosan attól félsz, hogy valami történik, vagy épp nem tudod megoldani a feladataidat. Pedig semmi indok nincs arra, hogy gyötörd magad, inkább fektesd energiáidat munkádba, ha netán van egy kis szabadidőd, találkozz régi ismerőseiddel, mozdulj ki otthonról. A pénteki napon már érezheted a változás szelét!
Szerelem: Szívügyeidet illetően is változtatásra van szükség, jót tenne nektek egy közös program és beszélgetés. A magányosok egy részét a hétvégén érheti szerelmi áramütés…










Halak

Ötleteidet most akadályok nélkül meg tudod valósítani, karriered terén léphetsz nagyot előre, megnő az esély arra, hogy végre elismerje a környezeted: a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Valójában ettől a felismeréstől jelentősen nem változik a helyzet, de lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá válhat, így az állandó feszültség is csökkenhet. Figyelj oda arra, hogy karriered mellett ne hanyagold el a családodat sem.
Szerelem: Magánéletedben is új szelek fújhatnak, szép napok következnek a párban élőknek, és azoknak is, akik még keresik az igazit.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top