nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 12. hétfõ)

Napi horoszkóp (11. 12. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, ma kapcsolatban áll az Uránusszal, a szédítő sebesség bolygójával. Egyszerre csak azt veszed észre, hogy felgyorsulnak az események, de bármi történik is veled vagy körülötted, jó vagy rossz, egy biztos, nem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját értéked megítélése és aközött, ahogyan ezt a világgal elhiteted, óriási szakadékok lehetnek, de akkor se veszítsd el az életkedvedet, amely energiával és belső hajtóerővel tölt fel.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Erős, impulzív és szenvedélyes leszel ezen a héten, hiszen uralkodó bolygód, a Vénusz, saját jegyében, a Mérlegben áll. Tudod majd, hogy mit akarsz, és ezt, akár jó, akár nem, meg is kapod. Akaratos, keményfejű, független lehetsz, indulhatsz a magad útján és széttörhetsz minden láncot, amit mások rád akarnak kényszeríteni. Képes leszel megállni a saját lábadon, ellenszegülni, fogad közé venni a falatot, és elszaladni, amikor ezt észreveszik – vagy még mielőtt észrevennék.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében folytatja útját. Intellektuális gyorsaságod és emocionális mélységed erőssé, vonzóvá és sokoldalúvá formálhatja az egyéniségedet, ha ezeket a tulajdonságokat összedolgozod magadban. Természeted legfőbb veszélye a szenzációhajhászás, ha túlhangsúlyozod az élet személyes és öncélú élvezeteit, könnyen elmerülsz a vitalitásban.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma a pompát kedvelő Nyilas jegyében áll. Személyes mágikus erőd és éles drámai érzéked tesznek figyelemre méltóvá. Bárhol is vagy, az emberek észrevesznek, mert egyéniséged felkelti a figyelmet. Ez a bolygóállás segíthet téged a drámai műfaj, a művészet vagy az egészségügy felé, ha ezt szeretnéd, és erős üzleti hajlamot jelez. Energiáddal, belátásoddal és mások feletti mágikus hatalmaddal (akár tetszik, akár nem) tekintélyes befolyásra tehetsz szert.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A Hold ma az Oroszlánnal szimpatizáló Nyilas jegyében áll. Fizikailag nagyon erőssé tesz a Hold állása, vérmérsékletedet átszövi a jó, egészséges vitalitás, ami gyakran kitörhet indulatosságban, gyűlöletben, haragban, szenvedélyben, de ha ezt szabályozni és irányítani tudod, nagy emberré válhatsz. Valószínűleg tudatában vagy egyéniséged kettősségének. Komoly változások várhatók a szerelmi életedben.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll. Fő hajtóerőd személyes, emocionális természetedben található, és ez akár jó, akár rossz, erősen átszínezi gondolkodásodat. Képtelen vagy elhinni bármit is, ami idegen a belső érzelmi oldaladtól, és így lelkesen harcolsz mindenért, amit kérnek tőled. Változásokra számíthatsz az otthonodban vagy a családi kapcsolataidban.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, ma saját jegyében tündököl. Függetlenség jellemez a gondolkodásodban, cselekvésedben, kifejezésedben, ez a legfeltűnőbb jellemvonása most a természetednek. Gyorsan haladsz a világban, nagy ambícióid vannak, amelyek szinte belső szükségletként mutatkoznak. Érdekelnek a széles, rohanó dolgok, eszmék, filozófiák, művészetek és tudományok, és ezért szívesebben választasz szabad szellemi vagy művészi foglalkozást, mint üzleti karriert.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A Skorpió jegyében ma a Nap ragyog. Alkotóerőd hatalmas, és az, hogy ez mennyire fejeződik ki harsány emocionális kitörésekben, egy teremtő-végrehajtó típusú üzleti karrierben vagy a művészetben, attól függ, hogyan használod ki hatalmas energiádat és mágikus képességeidet, amelyeknek birtokában vagy. Ennek legkevésbé kívánatos és legnegatívabb kifejeződési formái szenzációhajhászáshoz, túlzott romantikához és szerelmi kalandozásokhoz vezethetnek.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A Nyilas jegyében ma hárman is vendégeskednek: a Hold, a Jupiter és a Plútó. Ennek hatására nagyon temperamentumos vagy, és önálló, ezért életed gyorsan fejlődik. Nem kell támaszkodnod mások segítségére, és ragaszkodhatsz ahhoz, hogy önállóságodat bebizonyítsd. Egész életedben tudod, mit akarsz, és ezt valahogyan meg is valósítod. Kifinomodott és filozofikus világnézeted van. Az eszed gyorsan és értelmesen működik.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, az orvoslással kapcsolatos jegyben, a Szűz jegyében áll. Képes vagy megérteni és átérezni más emberek problémáit anélkül, hogy elmondanák neked – és néha azt is megérted, hogy ezt a másik ember nem mindig veszi szívesen. Bízol az emberekről alkotott első benyomásodban, és ez akár helyes, akár nem, ritkán változtatod meg az első véleményedet, különösen akkor, ha az első benyomás rossz volt.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes kapcsolatban van két bolygóval is. Még amikor bohóckodsz, akkor is van benned bizonyos komolyság. Sokat tűnődsz, és képes vagy beleesni a mély depressziós időszakokba is. Magánéleted most nem igazán boldog, mert ha éppen nem a világ dolgain problémázol, akkor a saját privát bajodon meditálsz. Élénk képzeletvilágod van, és ha nem vigyázol, könnyen elhiszel dolgokat, amik nem is léteznek.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, még mindig a Vízöntő jegyében áll. Éles felfogóképesség, intuíció, a gondolatok finomságának megérzése és az a képesség jellemez, hogy a dolgokat össze tudod rakni idegen és szokatlan kombinációkba. Humorérzéked rendkívüli, meg tudod látni a furcsát, a nevetségeset vagy a patetikusat embertársaidban és saját magadban. Alapvetően komoly személyiség vagy, ma hajlamos leszel a filozofikus gúnyra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top