nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 14. szerda)

Napi horoszkóp (11. 14. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig nagyon jól kapcsolódik az Uránuszhoz. A legnagyobb krízisek alatt is állod a sarat, mert önmagadhoz mindig hűséges vagy, és a megtámadhatatlanság légkörével veszed magad körül. Nincs szükséged senki együttérzésére, sőt a világ együttérzésére sem, sőt aki így közelít feléd, sokszor kell számolnia a megvetéseddel, s ezt a megvetést ki is tudod mutatni. Képes vagy önmagadról gondoskodni, és erre nagyon büszke is lehetsz.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, most kapcsolatba lépett a Holddal. Agyad egyik felével gondolkodsz, s a másikkal érzel, ezért az ésszerűség nem nagy hatást gyakorol a érzelmeidre, ami a szerelmet, a féltékenységet vagy a gyűlöletet illeti – bárki képes olyan mély sebet ejteni rajtad, hogy többé nem tudsz jó lenni senkihez sem. Erősen drámai vagy, sikeres lehetsz színészként vagy szónokként, mert intenzív bájjal rendelkezel.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma meghívást kapott a Hold házába. Nagyon óvatosnak kell lenned a társaságod megválogatásában, nemcsak azért, mert „embert barátjáról ismernek meg”, hanem azért is, mert hajlamos vagy arra, hogy átvedd a környezeted színeit, és így minél jobb a környezeted, annál jobb vagy önmagad is. Ha nem vagy elég elővigyázatos, olyanná válhatsz, mint a kaméleon.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, kapcsolódott a Szaturnuszhoz, a szigorúság uralkodójához. Van benned valami könyörtelen önvédelem, habár nem szereted megbántani az embereket, mert nem vagy szívtelen és nem vagy kegyetlen sem, de ha választani lehet, hogy saját magadat bántsd meg, vagy valaki mást, akkor vigyázzon a másik! Nem vagy ma túl idealista. Gyakorlati anyagiasság, földi szerelem, világi ambíció és világi javak, amelyek felé törekszel.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kapcsolódik az átváltozást jelző Neptunhoz. „Színpad az egész világ” számodra, és minden szereplő közül saját magad a legfontosabb. Alapvetően drámai vagy, és életed drámájában te vagy a hős, vagy az intrikus szerepe jut neked, mert önmagadnak vagy a legjobb barátja, vagy önmagadnak vagy a legnagyobb ellensége. Senki úgy nem segíthet vagy nem bánthat meg, mint saját magad.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kapcsolatba lépett a Holddal. Még nem tanultad meg, hogy „meg lehet nyerni egy érvet”, bizonyítás nélkül is vagy anélkül, hogy meggyőzzünk bárkit is, az a fajta ember vagy, aki logikus magyarázatokkal bizonygat. Valószínűleg a teoretikus, radikális gondolkodók közé tartozol, aki majdnem minden reformban hisz, papíron, és fel tud rajzolni táblázatokat arra vonatkozóan, hogy megmutassa, hogy kellene dolgozni, annak a ténynek ellenére, ahogy nagyon valószínűleg nem dolgozna.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a Holddal került kapcsolatba, a lélek bolygójával. Érdeklődési köröd az emberi lélek és emberi elme – mit tettél és mit tudsz tenni –, és önbecsülésed saját szellemi haladásodnak elismerésében gyökerezik. Így vagy úgy, de valamiképpen szellemi dolgokból élsz – vagyis inkább az eszmeiségből, mint kemény munkából, és ez lehet irodalom, tudomány vagy politika. Valamiképpen radikális vagy, ami a változásokat, haladást és újítást illeti.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Jupiterrel. Ez a mai bolygóállás erős helyzet a teremtőtevékenység számára, ha nem pocsékolod el az energiádat azzal, hogy más embereket akarsz meghódítani romantikus módon, vagy felhasználod vitalitásodat büszkeségben, haragban, gyűlöletben vagy a világ megvetésében. A misszionárius szellem erős benned, jó lelkész vagy reformátor válhat belőled, mivel félelmetes önkontrollod van, és előnyben vagy azokkal szemben, akikből ez hiányzik.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, közelít a Plútóhoz. Mindig meghallgatod azokat, akik bajban vannak, de most tömegeket kell majd hallgatnod. Érzékeny és visszahúzódó (tartózkodó) vagy, habozol kimutatni rokonszenvérzéseidet, de az alapvető érdeklődésed megvan, és ezt a magad módján érezteted is. Intellektuális dolgokban jó tanítvány vagy, intuitív, mélyreható és távolba tekintő, leszűröd az ismeretanyag lényegét, új és szokatlan kombinációkba hozod a dolgokat.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a Szűz jegyében áll. Föld elemű bolygó, föld elemű jegyben. Realista vagy először, utoljára és mindig. Szigorú bíró, pontos főnök és kemény végrehajtó látszatát kelted, mert odaadásod az igazság és kötelezettség iránt erős, és bár megfeszítetten harcolsz a saját céljaidért, nem valószínű, hogy más céljaiért is megteszed ezt. Erőd önuralmadból származik, és ezt olyan arányban növeled, ahogy az önfegyelmedet növeled. A végén az összeomlás esetleg abból következhet, hogy elfelejted ezt az alapelvet.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Mélyen tudatában vagy saját fontosságodnak. Mindenkire hatással tudsz lenni, legyen ez jó vagy rossz hatás. Mágikus, parancsoló, intellektuálisan ragyogó és hatalmas vagy, hallgatóságoddal úgy tudod tudatni fontosságodat, hogy az hipnotikus erővel hat. Valahányszor kifejezésre juttatod gondolataidat, a körülötted lévők úgy érzik, hogy nem tudsz semmi rosszat tenni vagy nem tudsz hibázni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, még mindig a Nap bűvkörében áll. Romantikus dolgokban fogékony vagy, nagy hatással vagy a másik nemre, és megérdemled a szerelmet, mert kellőképpen viszonozni tudod. Ebben az időszakban igényled a változatosságot a szerelemben. Függetlenség jellemző rád, fesztelenül nem veszel tudomást a közvéleményről, ha a magánéletedről van szó, és értelmesen ítéled meg, amit a közösség akar, ha közéletről van szó, úgyhogy színes egyéniséged van, bármilyen területen mozogsz is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top