nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 15. csütörtök)

Napi horoszkóp (11. 15. csütörtök)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, az érzékeny Rák jegyében áll. Képes vagy megsértődni azon, ha bárki azt feltételezné rólad, hogy nem tudsz megállni a saját lábadon. Ezzel igazolod büszkeségedet saját magad és a világ felé. Kifejezetten utálod az abszolút csendet, és mindenképpen a zajos élet felé törekszel. Ha a szüleid a középosztályhoz tartoznak, te magasabbra törekszel, ha a felsőbb osztály közé tartoznak a szülők, és te nagy biztonságban nőttél fel, előfordulhat, hogy egy ideig lefelé haladsz, és ismét visszatérsz eredeti „rangodhoz”.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, saját jegyében áll, de sajnos egyedül, minden kapcsolat nélkül. Hacsak nem figyelsz külön erre nagyon, egész drámai képességed csak abban a kis világban mutatkozik meg, amiben általában mozogsz. Nem vagy különösebben igényes a közönségeddel szemben, és éppen olyan elégedett vagy a legalacsonyabb rendű hallgatósággal, mint egy világvárosi premierrel. Habár nagyon várod a neked szóló tetszésnyilvánításokat, nem vagy becsvágyó a feltörekvő értelemben.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, nagyon jól tud alkalmazkodni. Ha a környezeted felemelkedik, te is felemelkedsz, ha a környezeted lesüllyed, te is lesüllyedhetsz vele, hacsak nincs elég erőd, hogy megtartsd önmagadat. A becsvágy nem természetes tulajdonságod, mert jobban kedveled a könnyű életet és az élvezeteket. Mindenfajta önkényeztető életmód veszélyes ma a számodra, óvakodj ettől! Érzelmileg heves vagy – de érzelmeid tartósak.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma szembekerült a Marssal. Sohasem esküdtél arra, hogy megvesd a világot. Bőkezű vagy a szeretetnyilvánításban, látványos és kedves, de nem különösen hűséges, habár valószínűleg visszatérsz az „elszökéseidből” ahhoz az egyhez és egyetlenhez, aki több mint valószínű, hogy hűségesebb, mint most te lennél. Ha egyedül vagy még, válassz életvidámabb társat, aki téged is képes felvidítani.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, kellemetlen kapcsolatban van a Neptunnal. Szándékaiddal kapcsolatosan a kielégítetlenség lesz az úr. Elégedetlenkedésed fő mozgatórugója a felismert és még be nem teljesült szándék. Gondold át, hogy ami eddig nem teljesült, valóban szükséges-e. Tartsd eszedben, hogy a beteljesült szándék abban a formában öltött testet, amiben megnevezted. Fogadd el, és változtass rajta, ha nem tetszik, amit látsz. Idővel sikerülni fog.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll, de számára kedvező házban. Most elsősorban az fog érdekelni, hogy meggyőzd az embereket arról, amit helyesnek tartasz, abban a kegyes meggyőződésben, hogy ha ehhez elkötelezik magukat, sose fognak másfelé tekinteni. Intellektuális erőd erős, de nem realista, sikeres lehetsz mint népszerű regényíró, mesemondó, adomázó, bár inkább nagyobb eszmék felé orientálódsz.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindenütt ott tudsz lenni, ahol a szellem vagy az eszmék haladásáért folyik a harc – és nagyon valószínű, hogy a kisebbség között. Erősen ellenlábas álláspontot képviselsz, mert éles precizitással gondolkodsz, és úgy fejezed ki magad, hogy nem lehet kétség afelől, melyik oldalon állsz. Erős diplomatikus érzéked van, de nem kedveled az ok nélkül hízelgőket és a megalázkodókat, képes vagy a szemébe mondani véleményedet az opportunistáknak.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, együtt áll a Jupiterrel. Idealizmusod tévutakra vezethetne, a hatalomvágyad károkat okozhat. Önmagadnak és másoknak kitűnő ismerete nagyszerű tulajdonságod, keresztüllátsz az embereken, és van benned egy bizonyosfajta vádló megértés, ami olyan társsá tesz, akire számítani lehet, kiengesztelni és talán félni is lehet tőled. Elgondolásaid követésében a legtöbbször nyakas, önfejű és befolyásolhatatlan vagy.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód csak pár lépésre van a Plútótól. Jó humorérzéked van, kész vagy a nevetésre, nagyon jó társasági lénynek ismernek, ha a filozofikus modorod éppen nem kerekedik felül. Érzelmileg a romantikus hévnek és a filozofikus józan észnek a keverékét alkotod, megnyerően udvarolsz és filozofikusan romantikus vagy. Van valami alapvető idegesség a természetedben, de ezt szigorú önfegyelemmel leplezed.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kapcsolatba lépett a mozgékony Merkúrral. Nagy belső hajtóerőd és „temperamentumod” van, ezáltal nagyon független érzésűvé válsz. Bizonyos belső ridegség, büszkeség tartja önbecsülésed mindig magas fokon. Egy természetes társasági érzék hangsúlyozódik ki nálad. Meg tudod tanulni az emberekkel való együttműködés szükségességét, és azt is megtanulhatod, hogy nemcsak neked vannak jogaid, hanem másoknak is.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a Hold tükrében nézegeti magát. Személyes varázsod erősebb, sokkal inkább, mint amit teszel vagy elmulasztasz tenni, és amikor szükség van védőkre vagy megbocsátókra, mindig akad néhány belőlük. Elfogadod az élet felelősségteljességét, és magad építed a saját életedet, fáradozásaid ezért sokszor kudarcba fulladnak. Ha el tudod választani saját magadat, a gondolataidat vagy érzelmi folyamataidat attól, amit meg akarsz szerezni, tárgyilagosabban tudnál viszonyulni a dolgokhoz, és biztosabb alapokra helyezhetnéd életedet.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a Jupiterrel lépett kapcsolatba. Hatásköröd és befolyásod nagyon széles lehet, mert becsvágyad valóságos dolgok felé irányul, és kívánod, igényled tehetséged elismerését. Úttörő vagy a gondolkodásban és befolyásban, és tudod, hogyan fejezd ki magadat, hogyan érd el célodat erővel és bátorsággal. Heves élharcosa vagy a jognak, az elnyomottak védelmezője – bizonyos vádló angyal, tudatában vagy az erkölcsnek és a társadalmi értékeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top