Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 18. vasárnap)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kapcsolódik a Merkúrhoz. A te barátaid megszokták már, hogy semmin ne csodálkozzanak, mégis elképednének, ha tudnák, hogy amikor kifejezed önmagad, milyen titkok, elképzelések, álmok, képzelődések vannak benned, amelyek sohasem jönnek felszínre. Ragyogóan tudod irányítani dolgaidat, hajlíthatatlan vagy, ha elhatározol valamit, határozott, a makacsság látszata nélkül, bár a valóságban nagyon is makacs vagy.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a saját jegyében áll. Elég jól ki tudsz jönni mindenféle emberrel, mert tudod, hogy mikor mit kell mondani, és az emberi kapcsolatok ápolásának ez a képessége sok sikert hoz számodra, s így most nagyon sok emberrel lesz valamilyen kapcsolatod. Jó végrehajtó, tanár vagy előadó válhat belőled, kifejezési módod egyenes és őszinte, érezteted őszinteségedet és határozottságodat.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, saját házában áll. Szeretsz a társaság középpontjában lenni, és azt a látszatot kelteni, hogy ismersz minden intim dolgot mindenről, azzal az eredménnyel, hogy amiket elmondasz, gyakran nem felelnek meg a valóságnak. Nem azért, mert hazudnál, de a fantáziád olyan élénk lesz ma, hogy talán magad is elhiszed, amit mesélsz, és másokkal is el tudod hitetni. Szellemi pontosságra kell törekedned, mert az elemző és tudományos hajlam ma nem a barátod, és nagyon találékony leszel a történetek kitalálásában.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, ma a Vízöntő jegyében áll. Tegyél arról, hogy sikert érj el. Vállalj további kötelességeket, sokkal mélyrehatóbb kihívásokat. Sokkal jobb és erősebb vagy, mint gondolnád. Kockáztass. Győzd meg magad. Ha most hiányt szenvedsz valamiben, az csak az eszközökben lehet, pl. anyagiak. Készülj fel a hosszú feladatra úgy, hogy alakíts ki új eszköztárat, amely alapul szolgál majd az új tapasztalati mintának.








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma a kisebb utazások házából indul útjára. Merész, bátor, kalandszerető vagy. Vitalitásoddal és gyorsaságoddal viharosan foglalod el a világot, és mindig úgy nézel ki, hogy érzelmileg néhány lépéssel előbbre vagy, és lehet, hogy földrajzilag is. Szenvedélyesen szereted az utazást, változatosságot, újdonságot és izgalmat, ami a szerencse katonájává tesz, és ezzel együtt nagy adag romantika mutatkozik a mai napon.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A kommunikáció minden formája jól fog menni. Alkalmas időszak számolással járó és nagy odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi rutinfeladatok elvégzésére, pl. ellenőrizheted, hogy minden csekkedet befizetted-e, hogy minden levelet megírtál-e stb.. Ez az időszak arra is jó, hogy terveket készíts, új tanulmányokba kezdj, szellemi kihívásokra válaszolj, vagy egyszerűen csak olvasgass a szórakozás kedvvért.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szerelem bolygója, otthon van a Mérleg, vagyis a társkapcsolatok jegyében. A romantika romantikusa vagy ma. A szeretet és a szerelem nemcsak fizikai szükségleted, hanem filozófiádnak, világnézetednek is alapja. Nagy vonzerőt sugárzol magadból, mellyel népszerűvé teheted magad a másik nem körében, és habár szerelmi készségedben semmi elvont vagy teoretikus nincs, érzelmeidet a magas idealizmus szintjére emeled.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, ma a Holddal kapcsolódik. Romantikus és fantáziadús embernek ismernek, és ha az emberek társasága nem felel meg neked, képes vagy visszavonulni magányodba, melynek szentélyéből sok lóval sem lehet elvontatni. Képes vagy melankóliába, szomorúságba burkolózni, ami a lelki békédet fenyegetheti. Félni tudsz a legrosszabb dolgoktól a világon, el tudod azokat képzelni, és keresztülmégy a legnagyobb szenvedéseken, mintha azok valóságok lennének, miközben nyugodt békében ülsz a fotelodban.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, négy lépésre van a legek bolygójától, a Plútótól. Ékesszóló vagy, logikus és rábeszélő, amivel nagy hatást érsz el. Szeretsz utazni, de idegi energiád nagy részét most felhasználhatnád fizikai mozgásban is. Előfordulhat könnyen, hogy életednek ebben a szakaszában a jelen korszak sikereit és eredményeit szülőföldedtől távol éred el, mindenütt otthon tudsz lenni, nagyon jól tudsz alkalmazkodni a körülményekhez.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, a vitatkozós Szűz jegyében áll. Nehéz meggyőzni téged arról, hogy nincs igazad, mert ha ésszerűnek látszik is, belül mozdíthatatlan, és az csak látszat, hogy a másik ember érveit nem érted meg, mert igenis tökéletesen megérted azokat, de jobb taktikának gondolod, ha ezt nem ismered el. Tántoríthatatlanul becsületes, lojális és odaadó vagy, az élet komolysága és józansága iránti éles érzékkel és ez iránti kötelességérzettel.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kapcsolódik a Marshoz, az egyenesség bolygójához. Mindig az alapvető igazságért harcolsz. Függetlenség, bátorság és rátermettség biztosítja a sikereidet. Veleszületett vezetői képességed van, és nem maradsz sokáig alárendelt pozícióban, felemelkedsz szorgalmaddal, becsületességeddel, intelligenciáddal és szigorú kötelességtudásoddal. Nem igazán szeretnéd megtanulni, hogy kompromisszumot kell kötni az emberekkel.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygódat, a Neptunt, már elhagyta a Hold. Tiszteled az okos embereket. Mindenesetre a kritikus és értékelő közönséghez tartozol, amely nélkül a művészet haszontalan és semmitmondó. Szenzitív, intuitív vagy, végtelen nagy belátással, tisztelettel a művészi alkotás és az emberek iránt. Hajlamod és érzéked van a helyes dolgokhoz. Ma keresztülláthatsz az embereken, jobban, mint kívánnák, és előfordul, hogy vádló pillantás van a szemedben, még ha egy szót sem szól is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top