Horoszkóp

Heti horoszkóp 2007. november 19-tõl november 25-ig




Kos

Hangulatod kissé változékonnyá válhat, mert úgy érezheted, szinte semmi nem sikerül a héten. Még ha nehéz is, fogadd el ezt a helyzetet, ne vegyél magadra minden apróságot, s ne bonyolódj olyan vitákba, melyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás a hét közepén – a Hold hatására fokozódhat – alaposan megvisel. Néhány napos pihenéssel s őszinte beszélgetéssel gyorsan orvosolható lenne a helyzet.
Szerelem: A Kosok meglévő kapcsolatában némi galiba adódhat szerdán vagy csütörtökön. A magányosoknak nem ez a hét hozza meg a várva várt változást a szerelem területén.









Bika

Hétfő és szerda között munkád, karriered, esetleg saját vállalkozásod terén számíthatsz némi kellemetlenségre, nehézségre, például egy apró félreértésnek köszönhetően. Ne dugd a fejed a homokba, hisz ha hajlandó lennél tisztázni a dolgot, kedvezően alakulna számodra a helyzet, de valahogy te magad sem akarod rendezni ezt az ügyet. Pedig muszáj lesz, különösen azért, mert akár az állásod, vállalkozásnál egy szerződéskötés is múlhat ezen!
Szerelem: Könnyen összetűzésbe kerülhetsz pároddal is, de hétvégére már minden rendeződhet. Ha még keresed az igazit, pénteken és szombaton a Hold segíthet megtalálni.




Ikrek





Rengeteg a fölös energiád, nem is tudsz vele hirtelenjében mit kezdeni, s ha környezeted is gátolni akarna munkádban, tanulásodban, azt bizony nem hagynád szó nélkül. Épp ezért kellene találnod magadnak valami pluszelfoglaltságot, különben megtörténhet, hogy a környezetedben lévők idegeire mész! Bármibe kezdesz, nemcsak a végére tudsz érni még a héten, hanem sikereket könyvelhetsz el!
Szerelem: A párkereső Ikrek ezekben a napokban bárkit le tudnak venni a lábukról, jó eséllyel indulhatsz párvadászatra! Az elkötelezettek mutassák ki érzelmeiket, a partnernek is szüksége van néha erre!







Rák

Egész héten feszültebb lehetsz, mint máskor, s ezt „sikeresen” átragaszthatod környezetedre is, s máris kaphatsz cserébe egy kis bonyodalmat, vitát, veszekedést. Nem muszáj tudatosan keresni a bajt, ha előre felkészülsz ezekre a nehéz napokra, akkor elkerülheted a gondokat. Vegyél ki néhány nap szabadságot, időszerű, hogy végre kipihend az elmúlt hetek fáradalmait.
Szerelem: Nehéz pillanatok nehezíthetik meg párkapcsolatodat is, de már a hétvégére rendeződhetnek a dolgok. A feszültséggel teli időszak miatt most nehezen nyílsz meg egy új szerelem felé.











Oroszlán

Kiegyensúlyozott, nyugodt napok követik egymást, új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, akár egy nagyobb üzletet is megcsíphetsz így az év vége felé közeledve, s ezek nagy segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőben egyaránt. Karriered nem mozdul, szinte unalmasan telnek a napok, legszívesebben otthagynál csapot-papot, de sajnos nem teheted.
Szerelem: Ha még a magány a társad, végre eljöhet a te időd a hétvégén, hogy találj magadnak valakit. A párban élő Oroszlánok dobják fel kapcsolatukat egy kis izgalommal.










Szűz


Jupiter a segítségedre siet, s kedvez egy titkos álmod, régi vágyad megvalósításának. Kiválóak az esélyek arra, hogy pluszpénz álljon a házhoz, vagy akár egy „álom” munkaajánlat is érkezhet. Ne beszélj másoknak a felkínált lehetőségről, mert váratlanul és hirtelen sok irigyed teremhet emiatt, s nem utolsósorban: ne igyál előre a medve bőrére! Sikereket könyvelhetsz el a munkában, elismerésre számíthatsz életed többi területén is.
Szerelem: Ha eddig csak kerested a másik feled, most beköszönthet a szerelem is! Akinek már van párja, nagyon szép, romantikával teli napoknak nézhet elébe.











Mérleg

A Vénusz a Mérleg jegyében jár, s most inkább hullámzó, változó érzelmeket, konfliktushelyzeteket okozhat neked. Ugyanakkor akad jó oldala is a dolognak, hisz szerencsére néhány pozitív dolog kárpótol az előbbiekért. Ez a hét egy bel- vagy külföldi utazásnak is kedvez, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd tovább a készülődést! Ha teheted, szánj elegendő időt a pihenésre és a szórakozásra is.
Szerelem: Ha még keresed a párod, nagyon jó alkalom nyílik a flörtölésre szerdától. Ha már van valakid, szánjatok az eddiginél sokkal több időt egymásra!…










Skorpió


A Nap ezen a héten végleg kilép a Skorpió jegyéből, ezt megérezheted, például általános energiagyengeség megjelenésével. Túlterhelt vagy, és a megoldatlan problémák mellé még bevállalsz néhány nehéz feladatot. Ezzel túlfeszítheted a húrt, s ennek a környezeted nem fog örülni. Felesleges feszültségedet inkább sportolással, takarítással vagy egy nagy kirándulással vezesd le!
Szerelem: Szívügyek terén is légy körültekintőbb, és figyelj partnered igényeire. Ha még keresed az igazit, a hétvégén alkalmad nyílhat egy új szerelem bevonzására.










Nyilas

A Nap a te jegyedbe lép a héten, ez sokat segíthet abban, hogy szép és emlékezetes napoknak nézz elébe: sikeres lehetsz, jól érezheted magad a bőrödben, s ennek környezeted is csak örülni tud. Könnyedén veszed a gátakat, s még egy nagyon jó megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőséget aknázhatsz ki. Jól teszed, hogy energiáidat a munkádba fekteted.
Szerelem: Párkapcsolatodban nincs mitől félned, hisz jól mennek a dolgaid. Ha viszont még magányos vagy, nézz körül, és keress magadnak párt, ezek a napok erre alkalmasak!










Bak

Egy ideje már érlelődik egy kellemetlen helyzet, könnyen összegyűlhetnek a viharfelhők fejed felett. Nem teheted meg, hogy nem veszel tudomást a problémákról, s akármennyire is nem tetszik, ideje, hogy rendezd pénzügyeidet vagy épp magánügyeidet. Bár általában rendben vannak dolgaid, de van valami, amiről valószínűleg elfeledkezhettél, s ez okozhat most némi fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét.
Szerelem: Mindennapi teendőid mellett jusson elegendő idő párkapcsolatod ápolására is! Ne érezd magányosnak magad, ha nincs partnered, hisz ez most gyökeresen megváltozhat…












Vízöntő

Kisebb félreértések, értelmetlen összetűzések nehezíthetik meg életedet a hét elején. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, hisz nem ez a „kiállhatatlanság” jellemző rád. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy történés ennyire kizökkentsen a nyugalmadból. Hisz emiatt nemcsak munkádat nem tudod elvégezni, hanem a családoddal vagy épp barátaiddal is összeakaszthatod a bajszod.
Szerelem: Szívügyek téren is figyelj oda jobban, mit mondasz és hogyan, különben itt is elkerülhetetlen lesz egy. A párkeresőknek csak a hétvége kedvez ismerkedésre, flörtölésre.










Halak

Hétfőn a jegyedben járó Hold arra ösztökélhet, hogy újra tanulni, sportolni vagy éppen saját vállalkozásba kezdj. Ha van ilyen jellegű terved, szánj rá most több időt, vágyad elindulhat a cél felé. Ha esetleg „csak” munkahelyet váltanál, arra is nagyszerű lehetőség adódik már keddtől. Készülhetsz a hétvégére tervezett programokra is, ahol könnyen új barátokra lelhetsz, s hosszú távon is számíthatsz a támogatásukra.
Szerelem: Egy futó flört felbolygathatja a lelkivilágodat, akár van párod, akár nincs. Légy óvatos, lásd a fától az erdőt, ne ugorj bele az ismeretlenbe, nagyot csalódhatsz!





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top