nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 19. hétfõ)

Napi horoszkóp (11. 19. hétfõ)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal. Nem ártana, ha egy kicsit rákapcsolnál a munkádra, vagy rendeznéd üzleti kapcsolataidat. Elég pihent és feldobott vagy ahhoz, hogy behozd a lemaradásodat és egyengesd vállalkozásaidat. A szakmádra vagy előmeneteledre összpontosíts. Ne engedd, hogy gondolataidat eltérítsék a családi ügyek vagy a saját gondjaiddal való túlzott törődés.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, nagyon kellemes helyzetben van a saját jegyében. Lehetséges, hogy véletlenül összefutsz valakivel, akivel különösen vonzódtatok egymáshoz, de ezt sohasem vallottátok be magatoknak. Neki is volt mindig valakije, és neked is. A jelenlegi találkozás azonban elemi erővel hat rád, személyiségének varázsa elvakít. Nem vagy képes másra még gondolni sem. Vele szeretnél élni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma jegyet váltott, és a rövid utazások házából indítja a napot. Reggel, amikor munkába indulsz, az a különös gondolatod támad, hogy valójában egészen máshová kellene menned. Meglehetősen eleged van már a jól ismert arcokból, helyekből, helyzetekből. Nem mintha nem szeretnéd őket, vagy rosszul éreznéd magad a társaságukban, most mégis úgy érzed, hogy változatosságra van szükséged, mert különben beleszürkülsz a hétköznapok robotjába. Ezek után nincs más hátra, mint hogy bemenj a munkahelyedre, és serényen, ütemesen dolgozni kezdj.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a változékony Halak jegyében áll. Ma ismét a hangulatok irányítanak. Kicsit üresnek érezheted a napot, bár az is lehet, hogy mindez csak a hét eleji fáradtság. Ne engedj lustaságodnak, mert azzal végképp elrontasz mindent! Mi volna, ha végre elmennél egy jó darabot megnézni? Hiszen olyan rég nem voltál már színházban… Ha nem találsz kedvedre való darabot, ne csüggedj! Valamelyik moziban biztosan vetítenek valamit, ami a kedvedre való!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma a Skorpió jegyében áll, de nem kap támogatást senkitől. Ne dőlj be a széptevőknek, kollégáid hízelgésének, tárgyalópartnereid széles mosolyának. Ezek mind arra valók, hogy elkábítsák a hiú Oroszlánt. Őrizd meg valóságérzéked, és fürkészd ki mások szándékát. Ha tisztába kerülsz azzal, amit rejtegetni akarnak előtted, pókerarccal arathatsz fölényes s talán döntő győzelmet.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, jegyet váltott, és az éles nyelvű Skorpió jegyében áll. Van néhány megoldatlan, vitával zárult ügyed. Ezeket ma lesz alkalmad elrendezni. Fontos, hogy megbékélj azokkal, akiknek a tanácsa segítség lehet bizonyos helyzetekben, hiszen gyakran előfordul, hogy kíváncsi vagy mások véleményére. Ma is olyan ügyben kell döntened, mégpedig azonnal, amihez jól jönne egy-két jó tanács.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, igaz, hogy saját jegyében, de kellemetlen kapcsolatban áll a harcos Marssal. Mintha minden és mindenki összeesküdött volna ellened. Keresztülhúzzák számításaidat, s ezzel nagyon felbosszantanak. Ha idegesen kapkodnál, úgy még nagyobb felfordulást okoznál. Ráadásul egy apróságon múlik, hogy lekésed a randevúdat, és emiatt talán búcsút is mondhatsz ennek a szerelemnek. Lehet, hogy ma úgy érzed, nem is bánod, de később rá kell jönnöd, mennyit és mit vesztettél valójában. Békülj ki kedveseddel!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygódat, a Plútót, még nem érte el a Jupiter, a lehetőségek bolygója. Lehetséges, hogy tevékeny részt vállaltál egy akcióban, amely balul ütött ki. Ne hibáztasd magad, nem a te lelkeden szárad, hogy siker helyett kudarcot vallottatok. Akkor is ártatlan vagy, ha a kézjegyed minden papír alján ott található. Ha esetleg mégis tévedtél volna, nyugodtan beismerheted.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a fátylak uralkodójával még lazán ugyan, de kapcsolatban van. Új ismerősöddel a várva várt találkozás létrejön, de nem biztos, hogy úgy sikerül, ahogy elképzelted. Talán nem is az a másik a hibás, hanem te vesztetted el menet közben a kedved. A mai nap programjai közé iktasd be a háziorvosodat is, vizsgáltasd meg a vérnyomásodat és a koleszterinszintedet. Az eredmény megnyugtató lesz, de azért nem árt, ha kevesebbet dohányzol és iszol, s jobban kerülöd a zsíros és fűszeres ételeket.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, ma nagyon kellemetlen kapcsolatban áll a Holddal. Lehetne úgy is fogalmazni, hogy futnod kell a pénzed után. Találsz is. Lehet, hogy csak az utca kövén, de lehet, hogy egy elmaradt kifizetésből nem kis summa üti a markod. Üzletkötésre is alkalmas a nap. Nem baj, ha viszel magaddal egy „harmadikat”, aki megbízható kontrollt jelenthet. Légy részese az eseményeknek, nehogy valamit elszalassz.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Fárasztó, de eredményes nap elébe nézel. A munkahelyeden főnököd szíve meglágyul, egyfajta ajándékot nyújt át neked azáltal, hogy emberien lehet vele beszélni. Apropó, karácsony – sohasem lehet elég korán kezdeni a vásárlást, s most még tömeg sincs, amit ki nem állhatsz, no és még pénzed is van, kezdj el listát írni arról, kinek mit szeretnél venni.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a vállalkozó szellemű Vízöntő jegyében áll. Lehetséges, hogy korunk divatjának megfelelően te is vállalkozásba fogsz, hiszen mindig is úgy tartottad, hogy a Halak teremtőereje ebben a formában teljesedhet ki igazán. A szándékhoz most olcsó kölcsön kilátása is párosul, így aztán máris mérlegelned kellene lehetőségeidet: export-import, szálloda, ruhabolt… És mit szólnál egy jó cukrászdához?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top