nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 20. kedd)

Napi horoszkóp (11. 20. kedd)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Szívügyeidben végre helyreáll az egyensúly. Meggyőződhetsz róla, hogy partneredben feltétlenül megbízhatsz, és sikerül egymásra találnotok. A szerelmi boldogság megsokszorozza alkotóenergiáidat, valósággal újjászületsz a sokoldalúan feltöltő érzelmekben. A váratlanul adódó kisebb-nagyobb akadályokat is könnyen veszed. Jó napod van, és ezt nem is akarod elrontani.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, uralmi helyzetben van, a lehető legjobb helyzetben áll. Te is vágysz az elismerésre, de – sokakkal ellentétben – csak akkor, ha valóban rászolgáltál. Jól érzed, megdolgoztál a dicséretért, a magasabb bért sem adják ok nélkül. Ha pedig valaki irigykedik, hát csinálja utánad! Még segítesz is neki. A sikerhez azonban kitartás, szorgalom is szükséges, amit sokan hajlamosak elfelejteni.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, több bolygóhoz is kapcsolódik. Csak te tehetsz arról, ha unalmas az életed. Talán kicsit irigykedsz is azokra, akik engedve pillanatnyi ötletüknek, gyökeresen változtatnak addigi életükön. Ha nem vagy képes megbékélni a saját életeddel, akkor lelki egyensúlyod is felborul. Ha a változtatás mellett döntesz, lassan, módszeresen, megfontoltan cselekedj, nehogy túllőj a célon.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, nemrégen még együtt állt az Uránusszal. Elég már az önmardosó gondolatokból! Persze nehéz téged most felvidítani, s ennek elsősorban magad vagy az oka. Miért nem vagy hajlandó nevetni a tréfákon? Ne légy mindig a társaság jókedvének elrontója! Barátaid hiába próbálnak segíteni rajtad, ha ettől csak még idegesebb leszel. Ne bántsd meg őket! Próbáld udvariasan elhárítani közeledésüket, ha segítő szándékukat feleslegesnek tartod!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, még mindig az érzékeny Skorpió jegyében áll. Ne rontsd el mások hangulatát pusztán azért, mert nehezen tűröd a mérsékelt égöv sajátosságait, különösen télvíz idején. Kezdd el szervezni az év végi sítúrát vagy egy utazást melegebb vidékre. Ha nincs rá pénzed, találj valami megoldást arra, hogy feldobd magad. Az alkoholfogyasztástól ezúttal tartózkodj. Jusson eszedbe, hogy másnap milyen fáradt szoktál lenni.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll. Te sem vagy képes ellenállni a kísértésnek, és könnyen beleeshetsz abba a hibába, amelybe oly sokan. Vigyázz, nehogy egy nagy árleszállításon összevásárolj egy csomó mindent, mondván, hogy majdcsak jó lesz valamire. Sajnos már otthon kiderül, hogy legalább a felével melléfogtál; semmire sem alkalmas kacatok. Nemhogy nyertél volna, de lehet, hogy még vesztettél is az ügyön.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, a lehető legjobb helyzetben áll. Hogy ne az év végén kelljen kapkodnod, idegeskedned, készíts ma egy hozzávetőleges számadást, amely fényt derít az esetleges hiányokra, elmaradásokra. Így lesz bőven időd rá, hogy az év végéig pótold azokat. Miközben saját dolgaiddal vagy elfoglalva, ne feledd el, hogy valamelyik rokonodnak ígértél segítséget. Ezt ma feltétlenül iktasd be a programodba!








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, négy lépésre áll a Jupitertől. Ilyen véletlen nincs! Aki ennyire kitartóan néz téged, az nem a pontos időt szeretné megtudni, hanem kiszemelt magának. Persze ez legyezgeti a hiúságodat, és nem esik nehezedre viszonozni a pillantást sem. Ne légy tolakodó, tegye meg ő az első lépést, te csak reagálj. A találkozás nem lehetetlen.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, négy lépésre áll a Plútótól. Ha házasságban élsz, ma számíthatnál egy kis flörtre. Ez lehet egy új ismeretség vagy egy régebbi, lezárt kapcsolat felújítása. Könnyen megeshet azonban, hogy ha a kínálkozó kaland elfogadásában, kiaknázásában túl messzire mégy, ez valahogy kitudódik, s otthon kellemetlen jelenetre, esetleg jókora patáliára számíthatsz.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kapcsolatba került a Merkúrral, a kereskedelem bolygójával. Ne alkudozz! Se élethelyzetekben, se pénzben. Követeld a járandóságodat! A szerelem csak segíthet abban, hogy valóban sziklaszilárd pozícióban érezd magad. Jogi ügyekben ne merülj el, viszont feltétlenül tisztázd, ami esedékes. Kezeld reálisan lelkiismereti problémáidat. Senkinek nem kellemes, ha nyilvános önmarcangolásba kezdesz. Jó egészségi állapotodat igyekezz megőrizni!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemes fényszögben áll a Marssal. Ez a nedves, borongós nap végre meghozza az oly rég áhított támogatást a jó öreg Fortunától. Használd ki az alkalmat, látogasd meg a legközelebb eső lottózót, szállj vízre, egy amolyan bárkaszerűségre, ahol az elefántcsont golyó járja a köröket a hol elpiruló, hol feketére váló számok között! Egy közülük különcködik, zöld az irigységtől. Rá ne tegyél!







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, a levegő elemű Vízöntő jegyében áll, ez ellentétes a természetével. Rátelepednek tüdődre az őszi ködök. A fojtogató szmog, a mérgező nikotin, a kátrány nehézzé teheti lélegzésedet. Már többször észrevetted, hogy lihegsz, levegő után kapkodsz, főleg amikor gyorsúszásra kerülne a sor. Nem is bírod sokáig, egykettőre kifulladsz. Gondoltál-e már arra, mi lesz tíz év múlva?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top