nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 21. szerda)

Napi horoszkóp (11. 21. szerda)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, kellemes fényszögben áll az Uránusszal. Kitűzött célodat elérheted, ha kitartóan küzdesz érte. Önfejűséged most javadra válhat, segít a szakmai csúcsok elérésében. Magánéletedben is fordulópontra számíthatsz. Jó alkalom ez arra, hogy újraértékeld kapcsolatodat családoddal vagy partnereddel. Reálisan értékeld a bekövetkezett változásokat. Ne hivalkodj eredményeiddel, de csalódásodat se mutasd ki, ha a családi döntéssel elégedetlen vagy.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolatba került a Marssal. Az egész napot kedveseddel szeretnéd tölteni. Mi az akadálya? Hogy munkanap van? Vegyél ki egy-két nap szabadságot! Szükséged van rá, sokat dolgoztál, és kedvesed is megörvendezteted. Nem kell messzire utaznotok, a közelben is akad néhány kellemes hely, mégpedig elfogadható áron. Végre zavartalanul együtt tölthettek néhány napot. A nagymama úgyis éppen eleget zsörtölődik, hogy keveset van vele a gyerek.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatokat kötött ma. Egy fontos problémát sikerül megoldani a közreműködéseddel. Ez jó, sőt nagyon jó. Az már kevésbé, hogy nem tudod visszafojtani diadalmas mosolyodat, s a többiek, akik nem olyan kiváló képességűek, mint te, joggal sértődnek meg. Egy árnyalattal szerényebbnek kellene lenned, s akkor kétszer olyan népszerűvé válnál.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, nemsokára kellemesebb kapcsolatba kerül a Szaturnusszal. Ma okosabb, meggondoltabb vagy, mint tegnap voltál. Sajnos azonban elillant a kedvező lehetőség, amire vártál. Lépéseket kell tenned, hogy anyagi helyzeted javuljon. Vagy vállalod azt, hogy szerényebb körülmények között élsz, vagy új állás után kell nézned. Ez persze nem kellemes. Vegyél egy mély lélegzetet, és láss munkához!








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, már eltávolodott a Neptun kellemetlen fényszögétől. Érzelmi egyensúlyod úgy-ahogy helyén volna, de ez még nem elegendő ok arra, hogy elbízd magad. Neked is tenned kell valamit annak érdekében, hogy ápold azoknak a lelkét, akik megértésére, segítségére mindenkor számíthatsz. Szánj időt mások problémáira is.









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygódat, a Merkúrt, ma többen is segítik. Rengeteg időd lesz, hiszen azt a kevés munkát, ami ma rád vár, néhány óra alatt elvégzed. Nincs értelme a városban csatangolni vagy másra elpazarolni az időt. Olyan dolgokkal töltsd ki ezt a délutánt, amelyeket egyébként is el kell végezned, csak sajnálod rá az időt. Este elkezdhetnéd összeírni, kinek mit szánsz karácsonyra, hiszen tavaly megfogadtad, hogy nem hagyod az utolsó percre a dolgot.









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Ne higgy a kellemetlen híreknek, a párod nem csal meg téged. Mielőtt ajtóstul rontasz a házba, próbálj meg higgadt fejjel meggyőződni a pletyka igazáról. Majdnem teljesen biztos, hogy csak idegesítésnek vagy figyelmeztetésnek szánták ezt a hírt. Mindenesetre nem árt, ha a hírhozókat megleckézteted egy kicsit, de semmiképp ne „kölcsönkenyér visszajár” alapon.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, már érzi a Jupiter illatát. Talán azt érzed, hogy állandóan rólad beszélnek, hogy kipellengérezik hibáidat, s gúnyolódnak ballépéseiden. Ne gondold azt, hogy te vagy a világ közepe, s hogy éppen ezért az egyetlen téma közöttük. Nem áskálódnak ellened, s még csak nem is beszélnek ki. Sőt inkább tiszteletükről biztosítanak, amit eddigi tevékenységeddel vívtál ki.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, a saját jegyében áll még. Munkahelyeden jó fellépéseddel jelentős eredményeket érhetsz el. Szavaiddal, véleményeddel fontos döntéseket befolyásolsz, vagy legalábbis mértékadó személyiségek véleményére hatsz. De ne bízd el magad túlságosan, vagy legalábbis ne add ennek semmilyen külső jelét, mert ezzel könnyen elronthatod a rólad újsütetű ismerőseid által kialakított kedvező véleményt.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemetlen fényszögben áll a Holddal. Semmit sem szabad sürgetni, siettetni. Engedd – mindegy, milyen szférában –, hogy partnered diktálja a tempót. Játszi könnyedséggel fogod tudni követni, ezzel pedig csak növeled az irántad való ragaszkodását. Csak a feltett kérdésekre válaszolj! A fertőzés veszélye változatlanul fennáll. Kerüld a tömeget, a forgatagot, a sokadalmat. Fül-orr-gége osztályon fekvő betegeket ne látogass!









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, a Mars energiavezetékére kapcsolódott. Lassan a testtel! A munka nem rohan el, kollégád állóháborúra rendezkedett be, sündisznóállást épített ki. Ne is hibáztasd, ilyen a természete: csak ül és szurkálódik. Ha a közelébe sem mégy, nem lesz ártalmas. Helyezkedj te is védekezőállásba, mindenesetre a tegnap történtekről, ha csak teheted, ne beszélj otthon.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. A mai napon nem kell a fősodrás áramlataiban vergődnöd, aránylag védett helyzetből figyelheted, mint buknak el vagy győznek kortársaid, miképp alakul a nagy és kis halak viszonya. Ha okosan használod ki idődet, akkor minél több információt igyekszel elraktározni, hogy az elkövetkező idők harcait azokkal felvértezve, minél sikeresebben vívhasd meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top