nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 23. péntek)

Napi horoszkóp (11. 23. péntek)




Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Uralkodó bolygód, a Mars, még mindig jó pozícióban áll. Ma dicsérheted az eszed, ha sikerült ellenállni a csábításnak, vagy valóban a jobbik megoldást választottad. Pozíciódban megerősödsz, az összes babért learathatod. Ma mindenben szerencsés vagy: simán elintézed rendezetlen ügyeidet, jó üzleteket köthetsz. Remek hangulatban tekinthetsz a hétvége elé.









Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Tennéd a dolgod, ha hagynának. A többieknek is lenne éppen mit tenniük, de ehelyett minduntalan összekapnak, egymás ellen uszítanak, rád próbálnak sózni ezt-azt. Mondván: „Ezt úgyis te tudod a legjobban!” Rossz helyen kopogtatnak. Udvariasan, de egyértelműen utasítsd el őket. Most legalább békén hagynak, az pedig, hogy mit pusmognak, egyáltalán ne érdekjen.







Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, mindenki segítségét élvezi ma. Most meggyőződhetsz róla, hogy annak az ölébe hullik a szerencse, aki a kisujját sem mozdítja érte. Mások azt mondhatják, hogy ők sem mozdították a kisujjukat, mégsem hullott semmi az ölükbe. Nekik is igazuk van. Valójában nem lehet tudni, kinek az ölébe hullik, és ez így van rendjén.







Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Uralkodó bolygód, a Hold, a Szaturnusszal társalog, az idő urával. Valahogy mindig csak a hét végére jössz bele a munkába… Kár, hogy a hét elején nem tudod az alkotóerődet kamatoztatni. Ettől sincs rózsás kedved, ráadásul nem érted, miért mondják mások, hogy helytelenül viselkedsz. Kissé fogd vissza érzéki vágyaidat, ha ugyanis nem vigyázol, könnyen erőszakossá válhatsz. Mindez természetesen nem túlzottan tetszik a kedvesednek…








Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Uralkodó bolygód, a Nap, ma jegyet váltott, és a Nyilas jegyébe lépett. Kishitűvé és akadékoskodóvá válsz, ha olyan tettekre sarkallnak, amelyekhez egyáltalán nincs kedved. Ilyenkor úgy teszel, mintha minden gyakorlati érzék híján volnál, s bár közös érdekről van szó, mégis áthárítod a végrehajtást házastársadra, partneredre. Ám lehetnél türelmesebb és diplomatikusabb ahelyett, hogy morgolódsz. A gyakorlatból tudhatnád, bizonyos dolgokat akkor is meg kell oldanod, ha utálod. S ha már így van, inkább mosolyogj!









Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes kapcsolatban áll a többiekkel. Érdekes, hogy általában a tavaszt tartják a szerelem évszakának, és nálad évek óta visszatérő jelenség, hogy ilyenkor késő ősszel vagy télen érkezik ez a szép, boldog érzés. Úgy látszik, hagyomány lesz ez már, hiszen ma is megismétlődni látszik. Lehet, hogy csak egy nagyon kellemes kalandról van szó, de az sem kizárt, hogy komoly szerelem lesz belőle. Jobbára rajtad múlik minden…









Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Szürkén, csöndben telik a nap, ráadásul az a kevés élmény, amely ér, sem lesz valami szívderítő. Jobb, ha elfordulsz a külvilágtól, mert onnét csak kellemetlen hatásokra számíthatsz. A magányosan eltöltött estén kárpótlást nyújthat egy jó könyv, amely nemcsak kellemes társ, de ritkán okoz csalódást. És még egy pótolhatatlan tulajdonsága van partnereddel szemben: nem beszél vissza.








Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Uralkodó bolygód, a Plútó, egyre szorosabb kapcsolatba kerül a Jupiterrel. Pontot tettél a régen húzódó ügy végére. Ez önmagában nem adna okot az ünneplésre, de ha figyelembe veszed azt, hogy milyen akadályokon keresztül sikerült ide eljutnod, más szemmel nézheted és értékelheted a történteket. A bürokrácia felett aratott diadal a világ bármely részén fényes sikernek könyvelhető el – hát még Magyarországon! S ha mindemellett még anyagi gondjaidtól is sikerül megszabadulnod, te leszel a legboldogabb ember.







Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Uralkodó bolygód, a Jupiter, nagyon közeledik a Plútóhoz, a végletesség bolygójához. Ha ma túlságosan sok mindent akarsz elvégezni, elintézni, túlságosan sok emberrel akarsz találkozni, időzavarba kerülsz. Ebből aztán csak kapkodás és idegeskedés származhat, s hibát hibára halmozhatsz. A reggel óta nyugodtan egy helyben ülő Nyilasokra viszont a munkahelyükön rámosolyoghat a szerencse, mert épp a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen vannak.







Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Uralkodó bolygód, a Szaturnusz, kellemes fényszögben van a Holddal. Magabiztos, talpraesett, határozott leszel. A döntések nem esnek nehezedre. Még ha önzőnek tartod magad, akkor is lépj, hisz elgondolásaiddal mások javára is cselekedhetsz. Az egészségügyi, a szociális, az alapítványi ügyek intézésében kiváltképp jól mozogsz. Idegállapotod jó, ám az emelt hangot így sem viseled el. Igyekezz úgy irányítani a tárgyalásokat, hogy erre még véletlenül se kerüljön sor.









Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Uralkodó bolygód, az Uránusz, kellemetlen kapcsolatban van Vénusszal. Elsősorban veszekedés, küzdelem, harag, amit ráébredés, eredetiség és találékonyság követ. Pénzügyi hátrányokat szenvedhetnél a helytelen döntések következtében, kockázatok, téves cselekedetek vagy elképzelések, nem praktikus megoldások fordulhatnak elő a mai napon. Ha megfelelő önkontrollal bírsz, a szellem alkotó eredetiségét adja ez a tranzit, ha nem, a temperamentumod elronthatja az egész hatást. Valószínűleg kicsit idegesebb leszel, és így hajlamosabb leszel az elhamarkodottabb cselekedetekre. Ez balesetekhez vezethetne.







Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Uralkodó bolygód, a Neptun, kapcsolatban van a Merkúrral, a közlekedés bolygójával. Veszélyes helyzetnek nézel ma elébe, ha március első hetében születtél. Ráadásul ezúttal magatartásoddal, cselekedeteiddel nem tehetsz semmit. Számíts arra, hogy dédelgetett terved füstbe mehet, ha… De ez már nem rajtad múlik, most meg kell elégedned a tétlen szemlélő szerepével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top